Visszajelzés Boldog foltok csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Wellwisher, Aug 21, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Nem, a 3. hozzászólásba fogom, még délben be is raktam annak a legtetejére egy külön szekciót. :)

Gio likes this.
  2. Melan

Melan Fórum admirálisa

Kicsit helyesbitenek:) Ido akkor kell hozza ha a palyan szerezheto nyeremenyek is nagyon erdekelnek minket. Aki csak vegig akar rohanni 550 anyagon, hogy a baloldali csikot feltoltse, annak nem lesz sok ido. 4 dominot lerakni minden palyan nem nagy kunsztxDxD

Szoval idohianyban szenvedok is siman fel tudjak tolteni a baloldali savot.

Na ha valaki viszont szeretne a palyan kiszedheto dolgokat kimaxolni, akkor az tenyleg ido lesz, nem is keves, mert agyalni kell rajta, erre keszuljon fel mindenki:p

3. kelleri

kelleri Fórummogul

Tetszik nekem ez az evet. A minijáték bejön, gondolkodós de össze lehet csipegetni ezt azt. A felröpi is jól jön. Répával 10 percenként 4 db :)

4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Rendben, köszönöm!

Kuzdern, Gio and juliannakoczkas like this.
  5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia jogos.De az első kört a Toma féle játékszisztémának szentelem. Azaz megpróbálom kimaxolni.

6. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

nem értem, miért nem akar ott maradni, ahova tenném

.jázminkaa., Kuzdern and kelleri like this.
  7. kelleri

kelleri Fórummogul

katincs a kis pipára a dominón.

8. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

már többet kitettem
    itt nincs pipa

Kuzdern and DevilMókus like this.
  9. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Tiszta béna vagyok, nem maradnak meg a dominók, állandóan visszaugrálnak oldalra
    pipát én sem találok, a videót már többször átnéztem, de nem jövök rá a technikára, lehet leenyvezem őket.

10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Két farmomon is ugyanaz a két első játék, még az akadályok is ugyanazok, és ugyanott. De messze nem ugyanazokat a színkombinációkat adja.

11. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ha olyan mezore probalod letenni ahova nem lehet, akkor egyaltalan nem engedi a rendszer. A gomb melle lehet letenni barmilyent, utana a szineknek mar stimmelni kell. Nekem is volt hogy elvileg le kellett volna hogy tegye, de nem akart ott maradni, csak kicsit probalkozni kell, aztan hagyta letenni. Egy kis gyakorlas es bele lehet jonni.

12. Wellwisher

Sziasztok!

A dominónak arra a felére kattintsatok az egérrel, amelyik színt passzítani szeretnétek egy ugyanolyan színű anyaghoz.
    A piros csillaggal jelölt kék-kockás anyag már a táblán van.
    Ehhez úgy tudod a másik kék-kockás anyagot illeszteni, ha a jobboldalon lévő dominóknál az egérrel a kék-kockás anyagra kattintasz.
    csevegőbe.png

A pipa pedig itt látszik, ezzel rögzíted a táblára a dominót:
    csevegőbe2.png

Az első dominót pedig csak a gomb mellé lehet letenni!
    kezdőpont.png

13. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Köszi értem,csak még az elsőt sem tudom odaragasztani, nem marad ott

Kuzdern and DevilMókus like this.
  14. Wellwisher

Akkor olvasd el még egyszer amit írtam!
    Az első dominónak érintkeznie kell a gombbal. A gomb a tábla kiindulópontja!

15. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Így jó? :) Betettem az első hármat.

Kuzdern, Melan, Gio and
  16. Wellwisher

Szia!

Az anyagminták mindenhol az adott pályához tartoznak. Ez mindenkinél megegyezik.
    Azt pedig több hozzászólásban taglaltuk, hogy a rendszer nem azonosan adja minden farmon a lapokat.

Kuzdern, Gio and -ágianyu33- like this.
  17. Wellwisher

Szerintem ez így tökéletes!
    Köszönjük szépen!
    Beteszem a 2. hozzászólásba a linket.
    update: ja!!! nem, csak kiírom, hogy a link azt is tartalmazza xD

18. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Értettem, az elsőt már kiraktam
    Köszi

Kuzdern and Gio like this.
  19. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia!A sorrend a nyerési esélyt mutatja ugye?o_O Valahol még is csak vezetni kellene hogy melyik pályán mi a legjobb.o_OBár az elsö 3 úgy se jön vissza.o_O
    Én kiírom exelbe, a legjobb két eredményt a 4. ik pályától, az első 3-at már tudjuk..:music:
    Egyébként nekem dettó ugyanaz eddig.

Kuzdern likes this.
  20. Atali

Atali Törzsjátékos

Csak nem bírtam ki és kipróbáltam. :D Végre egy mini játék, ami tényleg tetszik is. :) Alig várom, hogy tovább játszhassak vele.

Az első kettő nem jön vissza! A 3-tól ismétlődik.

Thread Status:
Not open for further replies.