Visszajelzés Boldog foltok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 21.8.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

Sziasztok! Szeretnélek megkérni benneteket segítsetek nem tudok tovább lépni, A farm száma ID 7014755, már mindenhogy próbáltam de nem sikerül, segítségeteket előre is köszönöm.

2. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Gratulálok, kemény időszak lehetett, további sok sikert :)

genka53, Melan, tandem6 és 10 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Óóóó, nem semmi küzdelem volt ez. :) Örülök,hogy túl vagy rajta, további jó egészséget kívánok! :)

Fatther, genka53, Melan és 11 más kedveli ezt.
  4. pappmarcsi53

pappmarcsi53 Utánpótlás-írogató

Szevasztok! Tudja valaki,hogy a foltokat miért nem lehet elforgatni?

5. Paya76

Paya76 Járnitanuló

Sziasztok!
    Régóta játszom már, azt hiszem 9 éve és ritkán szólok hozzá a fórumokhoz de az mellett gyakran (naponta) olvasom mert sokat lehet belőle tanulni. Szóval csak azt akartam mondani hogy ez az event lett az egyik kedvencem! Gratulálok a fejlesztőknek vagy is mindenkinek aki ebben részt vett!

drunyi, -kaktuszable-, Feca29 és 15 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia ! El lehet forgatni, de azzal a felével fogd meg és tedd le amihez illik. Fel fogja ajánlani a forgatást.o_O
    Az ismertetőbe van 1 videó nézd meg hasznos.

7. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia:)

Mindig azt a felét fogd meg a dominónak, amit le akarsz tenni, a másik felét ha lehet fordítani akkor mutatja, hogy merre tudod, ha elfordítottad utána okézd csak le a kis pipával.

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm.. most már nem csak a foltjaim boldogok, hanem a tojástartóm is;) Mert új tojásokkal gazdagodott;)

-Erbrow-, tandem6, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  9. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Sziasztok!
    Nekem is tetszik ez a dominós kirakó, és, hogy másoknak is kedvet csináljak, megosztom veletek az eddigi legjobb eredményem.
    8 csillagos érme
    752.500 Tp
    499.400 Baha Tp
    Mindenkinek további jó eventezést, és jó hétvégét kívánok!

-kaktuszable-, Fatther, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  10. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Köszönöm!
    Az országban csak Debrecenben végeznek koponya megnyitás nélküli agy daganat műtétet, Gamma sugárzással.
    Elnézést az OFF hozzászólásért.
    Ha bárkinek segítségére tudok lenni szívesen megadom az elérhetőséget a Debreceni klinikához.

11. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nagyon sokszor olyan dominót ad amelyik véletlen se ad érmét. Vagy olyan pályát ad ami tele van akadályokkal.

Kuzdern és -katalinjani- kedveli ezt.
  12. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Már olyan sok "boldog"napunk van,igazán lehetne már "boldog farmer"nap is!:D

maszilva, ulmo12, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  13. icaoze

icaoze Utánpótlás-írogató

Sziasztok ,én még ilyen béna nem voltam nem értem ezt a foltozást,és nem tudom csinálni pedig 217-es szinten vagyok ,de itt leblokkolódtam nem megy ha valaki valami kőnyű tippet adna azt meg köszönném!

14. csavokanna60

csavokanna60 Utánpótlás-írogató

Szia! Én is így vagyok vele. Nincs olyan anyagom amit le tudnék rakni, és így a játékot nem tudom folytatni. Még kér 1 darabot de honnan vegyem, ha egyszer nincs?

15. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Nektek sem nagyon akar ott maradni a folt, vagy csak én vagyok béna?

16. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az event ismertetőjében található mechanikát átnéztétek?
    Az ott megjelent leírás és kisvideó segítségetekre lehet.
    Az alábbi zöld szövegre kattintva megnyílik a leírás:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/boldog-foltok.18477/#post-1023579

-kaktuszable- és genka53 kedveli ezt.
  17. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Mindig arra a szinre kell ráállni amelyiket a másik azonos szinú mellé akarod tenni. Akkor ottmarad. Tehát ha farmeranyagod van a táblán és mellé akarsz tenni farmert akkor a szinválasztásnál ha kétszinü pl. lila meg farmer akkor a farmerrésznél fogod meg és odateszed a táblán lévő farmer mellé. És ugyanigy a többi szinnél is. Először én se tudtam, de könnyű rájönni. És már megvan a felhőm. Most már csak a boltra hajtok.

Ribiszke, -kaktuszable- és genka53 kedveli ezt.
  18. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Valamelyik segítségkérő topikba gyere át kérlek.
    Légy szíves farmnevet és ID számot adj meg ott és megnézem, hogy hol akadtál el a minijátékkal.
    Például itt kérhetsz segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/k%C3%A9rd%C3%A9sek-amikhez-nem-tal%C3%A1lt%C3%A1l-topicot-%C3%81ltal%C3%A1nos-t%C3%A9m%C3%A1k-r%C3%A9szleg.14196/page-408#post-1024819

genka53 kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Megnéztem a bolt kínálatát. Amúgy nem drága, hanem méregdrága.
    Az FP-t pedig nem érdemes megvenni, sokkal inkább a kacsák és esetleg az sztáp éri meg. Az FP baró drága. Még a méregdrágánál is drágább.
    Az XXL fák viszont meglepően olcsóak. Szerintem ebben a játékban ettől olcsóbban nem lehet hozzájuk jutni.
    A titkosokról nincs véleményem, mer általában alig előzik meg értékrendemben a matricát. Igazából, amit csak megkerülhetetlenül ad a játék, vagy a gőzös, amit hoz azokkal vagyok el.

-kaktuszable-, rencsike982, Gio és 5 más kedveli ezt.
  20. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

sziasztok!
    Ha fekete(szűrke) színű dominót kapok azzal mit kell csinálni?
    Nem tudom lehelyezni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.