Visszajelzés Boldog foltok II. - csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 27.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fagyalne58

fagyalne58 Utánpótlás-írogató

Sziasztok nekem a csak 2 db ruhát add semmi többet ha rákatintok a zöld nyílra ki írja gratulálunk a nyeremény de akkor le fagy . Mikkor újra indítom sehol semmi már többször így jártam

2. Anikotiti

Anikotiti Fórum-zöldfülű

Káposzta

Fenyvesi1010, ildiko44, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  3. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Valami hiba van, mert van egy halom anyagom, színben is passzolnak és nem engedi kirakni. Új anyagot sem ad!

4. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Bingó! Ezek régi, népi találós kérdések, még gyermekkoromból. (Pl.: úton megyen nem poroz, vízen megyen nem locsog, nádon megyen nem susog.)
    No de, hogy a tárgynál maradjunk, a röpi sokkal jobban jön, mint ahogy a növényt tudom aratni. Most kb. 50: 20 az arány. Lehet, hogy pörizni kéne?

Fenyvesi1010, Samborg, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  5. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!!!:inlove:
    Szépen haladok a rongyokkal:D, csak a befejezéssel gondom lesz,o_O mert megyünk pihizni Zalakarosra és a laptopot a fürdőben nem akarom használni:(
    Puffin böngészőt használtam az Iphone és Ipad kütyün, de most nem lehet farmozni!:wuerg:
    Kérek segítséget!!!!!!!!!:p Melyik böngészőn lehet még játszani???

Témánál maradva, a röpi nekem is jobban jön, ;) mint ahogy a növényt termelem, pedig a ződcseppeket és KK-t sem sajnálom!:D
    Jó játékot mindenkinek!!!:inlove::inlove:

Fenyvesi1010, ildiko44, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  6. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

A Puffin tamogatasa megszunt az Apple termekeken, elvileg talan Photon elerheto meg, de az meg talan fizetos.:oops:

Szoval marad a laptop egyelore.

7. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Köszi Melan a gyors választ!!! :(....és most váltottam előfizetést, hogy mobilnetem legyen!!!:wuerg:
    Belehúzok, hátha végzek vasárnap reggelig!!!:p

Fenyvesi1010, -W-595-, Nesztor1978 és 7 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Nekem bejön az 1 pályás event...az 1 szupitápos tenyésztés...xDxD

Fenyvesi1010, ildiko44, belluska6 és 9 más kedveli ezt.
  9. fabatka

fabatka Fórum hercege

A zöld nyíllal le-okézod a kirakást, és befejezed a játékot. A textilek jobb oldali oszlopában megjelenő + jelre kell kattintani, akkor ad új darabokat.

Fenyvesi1010, bocsinet, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  10. vm68

vm68 Rutinos

Köszönöm :)

Fenyvesi1010, -W-595- és Kuzdern kedveli ezt.
  11. Laxiaa

Laxiaa Aktív író

A játék kezdetekor rögtön kirakja a legfelső ruhát, pedig nem kattintottam rá. Visszatenni nem engedi.

12. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok. A bónuszok most messzire elkerülnek, de igazából nem is olyan fontos, lehet azért. Minden egyéb területen ólak vannak kitéve. 85 foltot tettem le eddig, úgy érzem, nem olyan rossz a helyzet. Én most nem tenyésztek, hiába csak egy szupitáp kell hozzá. Még nem tudom mennyi kell majd a tenyésztős eventhez, nem akarom a készletem megcsapolni.

Fenyvesi1010, ildiko44, .barbi1. és 4 más kedveli ezt.
  13. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

26-ruha anyagom van miért nem tudok játszani:sleepy:

-W-595- és Kuzdern kedveli ezt.
  14. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia ! A gombtol tudsz elindulni

Fenyvesi1010, -W-595-, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  15. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a csere gombot mi adja! Köszönöm előre is

16. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Nem vagyok kibékülve ezzel a cseredologgal! Oké, ad egy jobb dominót, de a kirakás után új dominóként ugyanazt a vacakot kapom vissza 2-3x is! Így hamar elfogy ám a csereérme! :(

Ribiszke, Fenyvesi1010 és -W-595- kedveli ezt.
  17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az ismertetőből hozom az információt:

Felröppenő második típusa

Cseregomb
    Érkezhet:
    • állatos és terményes ólak, fák aratásából az alábbi területeken:
    CSAK a főfarmon

Felröppenő esélyek:

• állatok és teményes ólak- alacsony
    • fák- alacsony
    Felhasználási terület: minijátékban a ruhaanyagok cserélhetők vele
    (felhasználható max. 5 db/minijáték)

• Ajándékként NEM küldhető
    • Gazdabolti vásárlással

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/boldog-foltok-ii-2019-november.18856/#post-1051285

Fenyvesi1010, -W-595- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

köszönöm, csak mert én nem kaptam egyet sem, pedig óljaim, fáim, is vannak ültetve, kirakva

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Érkezhetnek ezek a felröppenők a főfarmos aratásból: ólak és fák begyűjtéséből.
    Az esély mindkét esetben alacsony.

Ha növényeket ültetsz, eventnövényt szaporítasz, akkor a cseregomb nem röppen.

20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szerintem a cseregombnak nem sok jelentősége van. Számomra legalább is nem sok volt. Közben használtam belőle, mikor oda pillantottam. :D 5 db röppent fel, azzal el is mentem a felhőig. ;)

Fenyvesi1010, marcsi152, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.