Visszajelzés Boldog foltok III. csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 17.3.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. textilmánia

textilmánia Törekvő

Szia leszedtem a fákat és meglett a kicsike :) Nem volt még ilyen probléma soha és most sem .Bocsi

Kuzdern, incimami, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Az első aratásnál váltom ki a szezonzsetont +1 növény 2 órára.Nem egy nagy valami, de legalább annyi haszna lesz,hogy két aratást kibir,ha figyelem az időt! Másra úgy sem jó.nagyon keveslem az időt ameddig tart.Már megszokhattuk,hogy nem bőkezűen adnak valami segitséget,pláne hogy meg is dolgoztunk érte.

spagetti24, marcsi152, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  3. tara100

tara100 Junior szaki

Szia! Szerintem csak 1 órán keresztül van +1 hatása.

4. flamne

flamne Törzsjátékos

Egy ruhadarabot kirakok és nem enged tovább rakni! Mit változtattak már megint pedig ezt az eventet szerettem!

kovacstne kedveli ezt.
  5. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !

Igen, csak 1 órás, szupertrágyával lehet 2 aratás vele

marcsi152, -vadocka70-, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok. A titokfák szépen adták a röpit. Úgy hogy haladni tudok. :)
    Az e-gaz gyorsan érik ma még 2 aratás belefér.:music:
    Jó sok minden tetszik Hangya Algaevő kuponok stb stb..
    Az első pályán túl vagyok a 2 második is alakul.:)
    Jó játékot mindenkinek.;)

-W-595-, marcsi152, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  7. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia Magdi! Köszi, hogy írtad, eszembe sem jutott. Majd szépen hagytam volna beváltani, mint legutóbb. Ezért jó olvasgatni. :)

magdi06, marcsi152, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  8. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok,
    Jó bizony, ha előbb olvastam volna, akkor kitettem volna a 2 Pannimat, mielőtt aratok, így utólag tettem ki őket. o_OxD
    De a zsetonok megvannak, így 2 aratást megtámogathatnak. :p:)

-W-595-, JUCUS, magdi06 és 3 más kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Mindenféle 20-órás fa, 375 röpi...a varrógép beindult...event elkezdve...;)

-W-595-, marcsi152, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  10. magdi06

Az algaevő harcsát megcsiptem.Annak örültem,mert csak egy volt belőle.Még annyira nem néztem szét hogy mi a következő.Azt is megkuksizom mindjárt.

11. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok!
    Persze hogy csinálom , kedvenc eventem!:) Legfontosabb a felhő , és a három állatos ól :inlove: és ami még lesz , csak ráadás. :)
    A medve is kerek lett , a kitett fák kikerekitették elegendő röpivel.:p
    Szédült szántón most nemesitett szögletes gabona érik , de holnap ha felszabadulnak a rekeszek esetleg nemesitett hógolyó , hortenzia jöhet még szóba érésgyorsitókkal , felhőkkel , lehet többet ad röpiben :music:
    És , majd reggel partypörizek párat , és akkor ha bingó :D mehet a 2x2 és a szupertrágya rá , a főfarmon! :p
    Szóval szeretném kiszedni a maximumot , persze spórolósan a szupertrágyával , nem szalajtatjuk el a lovat :D:D
    Most 24.en áll a számláló messze van még a 215. ;) Csillagos érme 15. Nagyon az elején vagyok még :wuerg:
    Jó játékot mindenkinek! :)

maszilva, -W-595-, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Csinálgatom. Minden negatív dolog előjött 22 rongy lerakásával. Emlékeztem én, hogy nem egy durranás ez az event. És jól emlékeztem. A táblák azok nagyon gyérek. Mondhatni játszhatatlanok. Olyan érzésem van, mintha a kommunális hulladék-lerakótelep közepébe kellene kialakítani a királyi lakosztályt. Jó, ha lesz 200-250 érmém a felhőig. A hangyát kiveszem, meg valami kuponokat, és iszkiri, menekülök ebből az eventből.
    Azt azért nem értem, hogy mindenki 6 rongyról beszél. Hogy annyit ad a rendszer. De a múltkor sem annyi volt, amennyit írtak, hanem hárommal több. Vagyis most is kilencről indul minden farm.
    De még mielőtt bármely moderátor ezen megsértődne, elárulom, hogy nem a moderátorok a mindenki, hanem akik itt hozzák, hogy mibűl mennyi köll még.

times84, bindi5454, Ribiszke és még 1 ember kedveli ezt.
  13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Az első körön vagyok túl. Kis naiv azt hittem, hogy majdnem 7 óra után ad még 5 magot. Fityiszt mutatott. :D

Valahogy már úgy vagyok ezekkel az eventekkel, hogy semmi drukk nincs bennem. Gépiesen csinálom ami belefér, de csupán csak azért, mert majd 10 éve ismerem a játékot.
    Sajnos már nem a régi.
    Csak azt becsülöm, amit belefektettem, s magamat, hogy megharcoltam a magamét. Ezért csinálom.

bindi5454 és DevilMókus kedveli ezt.
  14. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Na!!!!!!!!!!!!!! A csóri 5 Pannim a Bahán veti a cigánykereket.xD

15. magdi06

Felhasználtam az összes cseregombot.Kékeket gyűjtögettem, 4x volt már 33 db csillagom.belehúzok,hogy minél többet tudjak kiváltani az ajándékokból.Igaz a többi állatból van már 5-6 db, jó lesz majd cserenapkor.

16. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Drága ember! Nem a táblák gyérek, azokat ki lehet játszani. Hanem a leosztások! Na azt nem tudod, mert mindig azt adja, amit az ellenségednek sem kívánnál.

marcsi152, kpetra, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  17. kálmióóóó

kálmióóóó Fórum-zöldfülű

miért nemtudom a boldog foltokotelinditani

18. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia kálmióóóó!
    Itt tudsz olvasni az event menetéről, vagyis az event-mechanikáról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-foltok-iii-2020-március.19269/

Részletek az event kiírásból:

Fontos lépések:
    A kezdő lépés mindig az a mező, ahol a gomb van.

A gombhoz bármilyen színű anyag hozzákapcsolható.

A ruhaanyag táblára helyezése:

A jobb oldalon lévő ruhadarabokból kiválasztasz egyet.
    Az egérrel a ruhadarabon arra a színre kattintasz, melyet a gomb mellé, vagy egy másik, már a táblán kihelyezett (azonos színű) ruhadarabhoz szeretnéd csatlakoztatni.

A táblára helyezést követően, ha lehetőség van a ruhaanyag elforgatására, akkor ezt a játék felajánlja.
    Ekkor módodban áll változtatni a ruhaanyag elhelyezkedését.

A már kihelyezett ruhaanyag mellé úgy helyezhetsz el másikat, ha legalább egy szín megegyezik a táblán lévőjével.

A ruhaanyag rögzítésére most nincs külön gomb, ezért nagyon kell figyelni, hogy a megfelelő alakzatban kattints arra a lapra, amivel kiegészítetted a mintázatot, amikor véglegesítve rögzíteni akarod a táblára.
    Miután rögzítetted a ruhaanyagot, akkor további forgatásra, vagy áthelyezésre már nincs lehetőséged.
    Ezután újabb anyagot helyezhetsz a táblára.

Fontos!
    A lerögzített anyagokat a tábláról visszaszedni, átforgatni már nem lehet.
    Ha a minijáték közben elfogynak a malomtermékek, vagy más okból félbe kell szakítanod a játékot, akkor
    NYUGODTAN KILÉPHETSZ! A játék a következő belépéskor ugyanott fog folytatódni, ahol előzőleg abbahagytad.

jófarmerlány és Ribiszke kedveli ezt.
  19. Lacus001

Lacus001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Az lenne a kerdesem hogy az akadalyokat hogz tudom eltuntetni a mezorol? Oda nem tudok kirakni ruhadarabot. A valaszokat elore is koszonom.

Kata_rzis kedveli ezt.
  20. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Egy apró faluba látogatást tesz a püspök. Nehezményezi, hogy nem szól a harang a tiszteletére.Azonmód kérdőre is vonja a plébánost: tudták, hogy érkezem, mégsem kondult meg a harang. A plébános szelíden válaszol: Püspök Úr, 100 oka van annak.Mire a püspök: na legalább egyet mondjon! A plébános válasza: 1: nincs harang........

Valószínűleg nagy felindulásodban el sem olvastad az ismertetőt, csak belecsaptál a lecsóba. Eleve kaptál pár játékot ingyen, amihez semmi fortély nem kell, csak belépsz a játék felületére és máris rakosgathatod a rongyokat. Hogy hogyan működik, szintén ott van a leírásban, bár ez nem az első ilyen minijáték, ha ismered, játszottad, akkor nem értem a kérdést. Ha még nem találkoztál vele, szintén az ismertetőt tudom ajánlani. A játék menetével akadnak gondok néhány embernél, de az indítással nem hinném. Ha van malomterméked, semmi dolgod nincs, csak annyi, hogy a jobboldalon lévő 3 db rongy közül kiválassz egyet, letedd a gomb mellé. majd dominószerűen pakold mellé az összes többit.Hú de hosszú voltam, ez még nekem is sok.

Pulyka, marcsi152, olga6270 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.