Visszajelzés Boldog foltok IV. - csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Wellwisher, Sep 8, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Sziasztok! Próbálta már valaki, hogy a teljes terület XXL-es fára mennyi cseregombot ad?

Éva0315 likes this.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    47 érmét tudtam kihozni belőle. :)

3. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!
    Még egy aratás 2 óra múlva és kész az event. Jó volt ez a kis event is, Sok sikert mindenkinek Incimami

4. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia! Ez az a pálya, amit én rögtön el szoktam dobni - 2 anyag lerakása után katt a pipára. :D
    Már elég szép mennyiségben jött szupitrágya, turbótrágya, szupitáp, kk is. 376 anyagnál tartok, már nem kell sok csillagos érme, hogy valamennyi luxusbájital kibányásszak a boltból (a dekorfejlesztések, hangya, im.sáska és a bónuszládák után).

5. Méry5454

Méry5454 Utánpótlás-írogató

Nekem 29-et adott

6. Jennyke60

Jennyke60 Törekvő

Sziasztok! Idáig csak ültetettem. most kezdenék hozzá , egy ruha anyagot kihelyzek és nem tudom a következőt kitenni, Mit nem csinálok jól?

7. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Rá kell kattintani, amikor elhelyezted, vagyis véglegessé teszed a helyét. Csak utána tudod a következőt kitenni!

8. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Jennyke60!
    Minden játékmenet indítása előtt érdemes a jobb szélen levő ruhakupac fölé vinni az egeret (nem kattintunk rá!) és megmutatkoznak a feltornyozott anyagok jellemzői, hogy abban a játékmenetben miket gyűjthetünk.
    A gombtól kell elindulni, úgy, hogy melléje húzunk egérrel és lerakunk egy tetszőlegesen kiválasztott foltot. Érdemes olyant választani, amilyen színűből több van, hogy ne kelljen majd cserélni esetleg, mert akkor azzal a színnel tudjuk folytatni. Az egeret rajta tartjuk, hosszirányban lazán végig kell húzni rajta, mintha levasalnánk, és a kurzort visszahúzzuk a csatlakozó foltrészre, majd kattintunk. Ezzel a kattintással rögzítjük a foltot. A rákattintás előtt még tudjuk forgatni, ha az elhelyezhetőség úgy kívánja.
    Utána ugyanolyant csatlakoztatunk melléje, amilyen színű az a foltrész, amihez csatlakoznia kell. A kurzor azon a színen álljon amelyik színt a meglévő színű darabhoz illesztjük, majd a fent leírtak szerint rakosgatva a foltokat tovább növeljük a foltozott területet.
    Célszerű arra törekedni, hogy minél több azonos színű folt legyen egymás mellett, vagy folytatásában, mert az is befolyásolja a nyeremény összegét, persze, ahogy a kihelyezett akadályok: tű, kapocs, cérnagombolyag stb. engedik. De ha egy-két dolog gyarapítására hajtasz, akkor lehet úgy is csinálni, hogy leraksz legalább 2 foltanyagot, és lezárod ezt a táblát, majd mész tovább a következőre. És ezt addig csinálod így, amíg nem érsz olyan pályához, ahol csupán 2, vagy 3 fajta színű foltanyag játszik. Azt meg kirakod amennyire csak tudod, vagy teljesen.
    A jobbra levő cseregombbal tudunk foltanyagot cserélni (de csak az előkészített 3 db valamelyikét), a már lerakottat nem lehet, az már oda van "tapasztva". A cseréket egy-egy minijátékon belül összesen 5 alkalommal tudod alkalmazni, egyszer "ingyen", 4-szer pedig a Cseregomb felhasználásával teheted meg. Jobbra fönt látni is, hogy mennyit használtál el abban a játékmenetben.
    Itt tudod olvasni a mostani eventkiírást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-foltok-iv-2020-szeptember.19932/#post-1124732
    És itt tudsz olvasni a korábbi eventhez leírt mechanikáról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-foltok-iii-2020-március.19269/

9. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Az event maga rég kész. Viszont ez az a játék, amit lelkesen, önfeledten rakosgattam. Nem néztem, mennyi anyag fogyott, hogy hány érmét kapok azt néha (a szupercuccokat inkább néztem), csak a játék és a magam örömére foltozgattam. A terménybónuszt kihasználtam, amíg lehetett. Ráment kb. 2e szcsöpp, de nem bánom, mert tetszik. Ma lekevertem az utolsó adagot, eljátszottam, néztem, meddig tart még az event, mit szeretnék még a boltból - és ültettem még egy kört. Azt hiszem, továbbiakat is fogok, holnapig. Nem érdekel a pajta állapota. Most ... Az expressz-fákat sem raktam még ki, mert az a bónusz alatt sem ad több db-ot... Majd eztán. Régebben nem szerettem ennyire, úgy, hogy tudom, nem kell fullra kirakni és elkótyavetyélni a gazokat, így sokkal jobban kedvelem.

10. sanyi0630

sanyi0630 Járnitanuló

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha kirakom a farmra valahova a dekorokat és felfejlesztem őket, utána ha kitörlöm be lehet rakni a házi kedvenc futtatóba? Valamint nemfogják a törlés után elveszteni a bónuszukat?

mamszi5107 and Éva0315 like this.
  11. zsani_apja

Szia!

Szerintem kitudod tenni oda. Csak a teliholdast írja kivételnek.

_______________________________________​

Várom a legtöbb ruhaanyagot felhasználó gazdát!! :)

12. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Szia.
    A házi kedvenc futtatóba, csak a fantasztikus szövetkunszt tehető be felfejlesztve, a másik kettő nem. Összeépítve szállíthatók, tárolhatók.

13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Kész vagyok,még foltozgatok:Röpi annyi van mint a nyűűűűűűűűűűűűűxD890 db!!!!xDVolt már event, amit 1 röpi miatt buktam:cry:

Last edited: Sep 14, 2020
  14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Csak a fantasztikus szövetkunszt helyezhető a házikedvenc futtatóba a 3. fejlesztésű szinttől.
    A többi dekor még fejlesztve sem.

Összeépítve (fejlesztve) törölhetők áthelyezhetők más területre.

Csak a (+) jellel ellátot dekorok veszítik el tulajdonságukat ha idő előtt töröljük őket.
    De a jelenlegi event dekorjai nem ilyenek.

15. zsani_apja

Jöttem, mint derült égből a villámcsapás.... :D
    ....nekem már csak a játékról szól. ;)

16. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Az én varrodám is kész...:)
    a főnöki szigor megtette hatását.:)

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

S meglett a felhőd is. Szuper. :D;)
    Én is végeztem. Minden értelmeset kiszedtem a boltból, de még vannak érméim. Nem tudom mit vegyek még ki. Tanácstalan vagyok. :)

18. zsani_apja

Igen, megszereztem. ;)
    Jó, hogy mondod a boltot, hamar megyek, szedek ki valamit az érméken.

19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

1 röpit kérj valakitől, v. küldj kis farmodról... bár nem hiszem, h. újat mondtam volna...
    Egyébként, ha eventgazt ültettél, akkor gratula, nagyon jól adta a röpiket. Nekem jelenleg 158 van, és még foltozok. Még érik éjjelre is gaz.

20. Menitala

Menitala Fórum mestere

Nagyon jó volt foltozni - a felhő hiányzott!!!! Köszönöm. Mindenkinek szép napot kívánok!!!!

Thread Status:
Not open for further replies.