Visszajelzés Boldog foltok IV. - csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Wellwisher, Sep 8, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    De egy moderátor Beko topikjában hátha tesztelte, ezres nyitással.
    Erre lettem volna kíváncsi.

Kerestem, de nem találtam, lehet elsiklottam felette.

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos nem felelek meg az elvárásaidnak csak 83 van jelenleg, de soha sem nyitok ki egyszerre az ilyen jelegű ládákból 200-nál többet amúgy sem.

3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Bontottam Neked a Felszereléses láda VIII-ból 1000 darabot:

Névtelen.png

4. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Köszönöm! :inlove: :inlove::inlove:

Érdemes belevágni. :inlove:

5. -gyöngy-581

Én ezt már teszt nélkül is megmondtam az első oldalon :)
    Ez a láda kell nekem :)
    Köszönjük szépen a bontást :)

6. koko1999510

koko1999510 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Milyen fát kell ültetni sima hosszú érésűt, vagy fejlesztettet, aminek az ideje kevesebb, de magasabb a TP-je?
    Pl: kecskefűz sima 22 óra 150 TP
    kecskefűz XXL 13 ó 30 p 300 TP.

7. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Mindenképp a simát, mert az érésidő számít, nem a TP.

8. klariszmama

klariszmama Aktív író

Sziasztok!
    Tudna nekem valaki válaszolni, hogy elvileg melyik növény adhat esetleg több felröppenőt?? Hajdina,- Gyékény vagy a Hortenzia?
    Mitől függ a felröppenők száma? Érésidőtől vagy a Tp pontoktól??
    Köszönöm, ha valaki tudna válaszolni? 3 Pannim van - érdemes kitenni aratáskor? Több felröppenőt kaphatok velük?
    Sikeres szép napot és jó előkészületet mindenkinek.

9. .csimi.

.csimi. Aktív író

A felröppenők száma az érésidőtől függ, ezért a Hortenzia javasolt. A felröppenők számát a Páncélpannik is növelik, azokat is érdemes kirakni, jelen esetben a főfarm területre.

kukori80 likes this.
  10. -gyöngy-581

Szia
    20 órás fákat látsz kint ezzel várom az eventet.
    Mutatom az én fáimat:
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=542638076b889f7ed9b2f68a658ea67a&oe=5F7EC2A4
    A kép a megengedetthez képest túl nagy, ezért linkre cseréltem.
    Havasi_Gyopár

Last edited by moderator: Sep 8, 2020
  11. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!

Nyereménytől függetlenül, foltozni nagyon szeretek :D Így minden ami összejön ajándék :inlove:
    Az tény, a kitehetőkből már nagyon sok van, és szinte alig van nálam kitéve olyan ami nem ad valamilyen plusz ajándékot. Felhő jobb lett volna 8)

12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    A hajdina, nálam 15 pannival 100%-ban adja a felröpit. A pajtaértéke is a legmagasabb nálam a piacon egyforma ára van a gyékénynek és a hajdinának, a hortenzia fele annyiba kerül. Attól függ neked mi számít.
    Viszont én most kivételesen fákat raktam ki, mert tudok nullapercezni, ha muszály vagy éjjelre nemesített hoszabb gazt ültetni a felröpikért, viszont a cseregombot csak a fák adják, azoknak pedig, jóval magasabb az érésideje, mint bármelyik növényé.
    A bal alsó sarokba még jön a fűvészkert, ha le tudom szedni a tölgyesen.
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20200908v00tsp6sd.jpeg

Last edited: Sep 8, 2020
  13. -gyöngy-581

Kedves Havasi Gyopár!
    Köszönöm a kép linkké alakítását. Menet közben ahogy láttam a hozzászólásomat én is észrevettem a nagy méretet és ezért egy jóval kisebbre cseréltem le a képet. Ezt megjegyzésben oda is írtam. Úgy látszik ez nem jelenet meg a fórumon, vagy gyorsabb voltál nálam :D. Elnézést, hogy munkát adtam Neked.
    Szia!
    Ez nagyon jó megállapítás, pontosan ez volt az érvem ami miatt némi gondolkodás után én is fával kezdek, nem növénnyel. Amíg felszaporítok tudok pár kört nullázni mellette és azzal meg a pannikkal simán kapok közel annyi felröpit amennyit a hosszabb érésű növény adnak első aratásra.

Last edited: Sep 8, 2020
  14. milanzs

milanzs Fórumelemző

Sziasztok, jól látom az ismertetőben, hogy nem kapunk az eventhez felhősort?

15. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!
    Mivel a cseregombok csak a fákból jönnek, s nem árt, ha van bőséggel, ezért én is fákkal várom az eventet. Jó lesz az a gomb csereberélni.... :p
    A Füvészkertekbe és köréjük a 23 órás pettyesfűzek kerültek, valamint 22 kecskefűz és 21 órás nyírfa növekszik éppen a maradék területen.
    A tű-cérna kombót pedig akár nullázással, vagy éjszakára hosszúérésű növénnyel is össze lehet kuporgatni! ;)

upload_2020-9-8_17-35-10.png
    Ps: Tudom, hogy nagy a kép, tisztelettel megkérnék egy modit, hogy módosítsa valahogy, én sajnos suta vagyok az efféle művelethez... ;)

Last edited by moderator: Sep 8, 2020
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Rábeszéltél a fákra. Csak el ne felejtsem kirakni őket. :D Néztem a nyereményeket, ahogy látom a felhő most nem érdekel. ;)

17. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia -gyöngy-581!
    Idehoztam a szabályzatunk értelmében a képekre vonatkozó előírást, hogy ismertebbé váljon azon játékostársak előtt is, akik még nem tudnák.
    A fórum szabályzata alapján a képek vonatkozásában az alábbi idézet mutatja a lehetőségeket:
    • A fórumba feltölthető képek maximális mérete nem haladhatja meg az 550 x 300 (szélesség x magasság) pixelt.
    • Ha a képed ennél nagyobb, kicsinyítsd le, vagy csak a kép linkjét add meg.
    • Aláíráskép maximális mérete nem haladhatja meg az 500x200 pixelt.
    • Az ennél nagyobb képek mindkét esetben akár figyelmeztetés nélkül is törlésre kerülhetnek!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

További sikeres játékot kívánok mindenkinek!

18. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Jó eventnek ígérkezik, szeretem ezt a fajta eventet. A bolt kínálata most nagyon jó, csak a növény érési ideje lehetne rövidebb, vagy lehetne két területen ültetni. Én is fákkal fárom az eventet, nem szeretem amikor csak egy területről lehet két féle felröpit gyűjteni, mert ha fákat teszünk ki akkor kevés növényt lehet termelni.
    Minden esetre én is gyüjtögetem az érméket ,mert a boltot szeretném kifosztani.;)

19. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Eventismertető elolvasva, fák és Hajdina kirakva, elültetve. Lehet teljes területre fa kellett volna, de sajnáltam kikapálni az összes hajdinát, mert sikeresen elültettem, mielőtt olvastam volna. Mindegy. A foltozást szeretem, remélem sok-sok érmét össze tudok kaparni, a bolt kínálata több, mint jó. Kuponokat, gépeket bónuszládát mindenképp szeretném. A fejleszthető dekorokat is próbálom megszerezni. Ahogy számolom, reggel, délután, este fogok tudni aratni, ez napi 3 aratás. Elején megpróbálok pár kört szupizni, előtte pörgetni, hátha.

20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    :)én is hamarabb vettetem mint olvastam...gyékénnyel várom az eventet...learatom és dobom a gazdaköri feladatba.:)

Thread Status:
Not open for further replies.