Visszajelzés Boldog foltok V. - Eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Kazimir, May 25, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. katica063

katica063 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Nekem is csak 3 db volt!!!

Éva0315 and ronka like this.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A felhőm nekem is meg van.Még egy kicsit hajtanom kell,mér csak 72 csillagom maradt,de kellene összesen legalább 300.
    Van még idő bőven, csak kék anyagot nem nagyon adja!
    Jó éjszakát mindenkinek.

3. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok! 52 érme jött egy játékból, idáig ez volt a legjobb. Reggelig termelem a gazt utánna nem foglalkozom vele, ami kell megvan. Sok sikert, jó cseréket mindenkinek!

4. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Kedves kukori80!
    Nagyon köszönöm a taktikai tanácsod, szerintem én még nem találkoztam vele, nekem ez így nagyon jól jött!
    Kedves Namiamano!
    Köszönöm a tesztelést és leírást!

Én eddig csak az első hat textilt raktam le a pályán, abban van és volt érmés, a többi várja a holnap délutánt, addig kering a malomban a szupertáp. Megírom én is majd ez alapján hogyan sikerült, de biztos vagyok abban, hogy így jelentősen feljavulnak az érmeszorzóim. Ezért nagyon köszönöm nektek mégegyszer, hogy vettétek a fáradtságot a klaviatúra gyepálására a témában! :) Pedig tudom, hogy le van írva, az eventleírásban, hogy két folt után lehet tovább haladni, mégsem próbáltam ki eddig csak azt, amikor nincs teli a tábla és befejeztem. ez az én hülyeségem. Köszönöm, hogy kihomályosítottál ebből! :D

Az én ajándékkivételi taktikám az lesz, hogy először Palit és quokkát veszem ki, s ha marad, csak akkor a felhőt. Ez utóbbi engem ugyanis már elsőre sem hozott lázba, bár szerintem kategóriájában jónak mondható. De az ilyen felhők jönnek-mennek, Palit különösebb FA beruházások nélkül szeretném a játék adta lehetőségeken belül felfejleszteni, a quokka meg nem könnyen beszerezhető - és ha marad a trend, akkor ez így is marad, tehát cserélni sem lehet majd -, így nekem az többet ér, hogy legyen egy harmadik ilyen ólam, mint az, hogy egy olyan felhőm, amiből majdnem minden eventben terem egy.

Szia!
    Kattints a "+" jelre ott, ahol a textilek voltak. Mindjárt meglesz a többi. Ha nem, az tényleg hiba és jelezni kell.

Last edited: May 27, 2021
  5. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Ma reggel sikerült kiraknom a 64 csillagos érmét egy pályára. Most 149 pálya van kész és 190 csillagos érmém van.
    Köszönöm a tanácsot kukori80 továbbiakban így fogom csinálni.

6. *ywy*

*ywy* Utánpótlás-írogató

Üdv! Segítséget kérnék! Nem tudom elindítani a Boldog foltok event ablakát! Akárhányszor próbálom, Mindig kidob! Nem tudom mi lehet a baj!!! Kérlek segítsetek!
    *ywy* ID 2294324

Éva0315 likes this.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Foltozok:music: A csillagos érmék miatt valószínűleg túl kell teljesíteni a felhő kívánta mennyiséget:wuerg:

8. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!

Tegnap késő este tudtam elkezdeni az eventet. Jelenleg 69 foltozáson vagyok túl, 95 csillagot szereztem.

9. marmizso

marmizso Utánpótlás-írogató

Nem tudom elindítani a boldog foltok event ablakát,állandóan kidob. Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm.

Éva0315 likes this.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam pont fordított az arány:wuerg:

11. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Sziasztok.
    Segítségkérő topicban kérjetek segítséget, mert itt nem mindig van moderátor.
    Megmondom azt is, mit javasolnak. Géptisztítás, CCleanerrel és minden egyéb módon. Ha nem klienssel játszol, váltás kliensre, vagy másik böngészőre.

Elég nehéz lesz összehozni a 400 csillagos érmét a fejlesztésekre. A többi most még álom. Csak Kukori-módszerrel lehet elérni. Köszönet, hogy ismét felhívta rá a figyelmet. Persze, ha valaki tud sokkal több játékot játszani, akkor lehetséges máshogy is, de bizonytalan a végkifejlet.

12. attila20006

attila20006 Utánpótlás-írogató

sziasztok segítséget szeretnék kérni a malomba csináltam 14 ruhadarabot de nem adta oda mert 60 db volt és úgy nézet ki mintha lefagyott volna a játék mert az aratásnál ott maradtak amit adott nem tudom hol találom meg az anyagom előre is köszönöm Attila20006

Éva0315 likes this.
  13. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Ha hibás működést vélelmezel, vagy segítséget kérsz, vagy ellenőrzést kérsz a farmodra, akkor ne a csevegőben tedd ezt, hanem egy segítségkérő topikban a farmnév és ID szám megadásával.

upload_2021-5-27_13-14-43.png
    Az általad leírt esetben segíteni szokott egy F5 frissítés, vagy egy ki-be lépés is.

.barbi1. and cili53 like this.
  14. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Szia!

Én elszoktam dobálni azokat a pályákat ahol nem ad kéket.
    Jelenlegi állás 99 folt, 132 csillag.Plusz 11 csillaggal ülök egy pályán, és várom a következő foltokat :)

15. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Szerintem nagy eséllyel nyerném a pancser játékosok címet. 51 játék 15 érme. Most olvastam Kukori gazdatársunk taktikai javaslatát amit köszönök szépen. A következő foltozásoknál alkalmazni fogom, mert ezzel a tempóval minimum százezer gazt kellene letermeljek, hogy kivegyem az értékelhető dolgokat. A tegnapi bónuszláda bontásom adott többek között 9 növénybeviteli bónuszt is ami arany kategória úgy látom alkalmaznom kell ha jutni akarok valamire. A többi bevételi gyémánt azt nem tudom használni a csatni miatt. olvasni és értelmezni tényleg hatalom. Sok sikert jó játékot és gratulálok annak aki végzett.

16. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Gratulálok! Nálam 94-e 75 csillag van, de én szeretem telefoltoznixD Úgy látom, így nem sok mindent tudok kiváltanixDxD

17. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!:)
    Sikerült befejeznem, szerintem elég jól sikerült a varrás :) /nem vagyok varrónő /xDhasonlóan játszottam mint ahogy @kukori80 írta, ahol 3-nál több ajándék gyűjthető csak a kötelező 2 anyagot raktam le és mentem tovább:)

265 játék 676 érme!
    https://ibb.co/TPrSXkD

18. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Kedves Jutka!
    Én próbáltam neked a lexikonban utána nézni, de erre nem találtam utalást (pedig tuti le van írva). Én határozottan úgy emlékszem, hogy az aranyrekeszes növénybevételi bónusz nem hat eventnövényre. Ezt azért állítom így, mert többször már használtam korábban, mikor eventeztem és mindenhol máshol is növény volt***. De erre jó lenne rákérdezned másnál is. Kedves Játékostársak! Ti hogy tudjátok?

Itt böngésztem: https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-908262

*** lentebb található a helyes "megfejtés" mely szerint én emlékeztem rosszul ezen témában

Éva0315 and -gyöngy-581 like this.
  19. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A növénybevételi bónusz hat az eventnövényekre. Arany rekeszt foglal, a csatni pedig gyémánt rekeszt. Lehet együtt használni őket.
    [​IMG]Növénybevételi bónuszTermésbónusz a növényekre100%24:00-Az éléskamra polcán található. Aktiváláskor arany rekeszt foglal el.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-908262

20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Kaptál ugyan rá moderátori választ, de én is megerősíthetem a saját tapasztalatomból, hogy használható a kettő együtt és bizony hat az eventnövényekre is. Minden féle, rendű és rangú növényt szaporít. Simán és régóta használom ezt az aranyrekeszes bónuszt az eventekkor is :)
    Tegnap este már túlságosan fáradt voltam ahhoz, hogy leírjam, hogy mit is csináltam:
    Elég sok termésbónuszom élt, 20-at arattam le egy 1X1-es kiskockáról így a növényekre nem volt túl sok gondom. Élt mindhárom szupertrágyára ható felhőm és a rekeszben volt egy ártatlanság is. Pannikkal arattam nem volt túl nagy felröppenő gondom, csak kétszer kellett nulláznom, ezt amaránttal tettem meg, amikor átmeneti gondjaim adódtak felröppenők miatt..
    Amikor megláttam, hogy bizony itt meg kell dolgozni a fejlesztésekért, nekem is elkerekedett a szemem és simán, minden zokszó nélkül dobtam el azokat a pályákat ahol nem volt érem. Leraktam a kötelező 2 anyagot és kértem a következő pályát.
    Így is elég sok foltba került az érmék megszerzése 599 darabbal zártam le az eventet, arra kaptam meg a megfelelő mennyiségű érmét amivel a felhőre való dekort és az étterem fejlesztéseket kit tudtam váltani. Ezzel az eredménnyel nem dicsekszem túlzottan, mert elég gyengének érzem, de megvan amit szerettem volna elérni, tehát elégedett vagyok :D
    Ha nem él ennyi növénybónuszom talán jobban meggondolom az extrák használatát, de nagyon csábító volt a gyors érése a növénynek és pörgött is az event, pont úgy ahogy azt szeretem.
    Idő az event végig még bőven van az enyémnél sikeresebb és főleg növénytakarékosabb megoldást kívánok mindenkinek :)
    Érjétek el a célotokat úgy ahogy azt szeretnétek. Sok sikert kívánok hozzá!:)

Thread Status:
Not open for further replies.