Visszajelzés Boldog foltok V. - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 25.5.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Akkor ehhez nem tudok hozzá szólni. Nálam csak illeszkedő anyagok vannak. Lehet én különleges vagyok... :D ;)

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez olyan estben fordul elő amikor a kezdő pontra már nem lehet letenni a folytatáshoz meg pont nem olyan folt kell;)
    Cserével orvosolható!

Nagyii58 és inanna11 kedveli ezt.
  3. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Szia.
    Pontosan azért fekete, meg szürke, mert sem gombhoz, sem anyagdarabhoz nem illik. Dominónál sem tudod letenni, ha neked hatosod van, a sorban meg egyes és kettes. Ha mind a 3 szürke, akkor csak csere, ha van mit letenned, akkor kiszínesedhet.
    Majdnem elfelejtettem kész a felhőm, megvannak a Pali fejlesztések. Kukori- féle módszerrel sikerült. Még tovább termelek.
    Fortunát meg majdnem elfelejtettem. Ő forgatta a kereket, vagy állította meg.

4. anyucigazda

anyucigazda Utánpótlás-írogató

Hát igen így elvesznek a cseréim.

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én is erre gondoltam, csak lehet rosszul fogalmaztam feljebb.

Nagyii58, inanna11 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Befejeztem a foltozást.Nem valami jól sikeredett , mert a kékek utálnak engem,de én sem vagyok a barátjuk.Amit akartam kiváltottam, de elég sok minden majd
    nem toppon lett.Az összes függöny kiváltva,a guakkó-ra is hajtottam,meg is lett.No nem FA-ba,csak szuper trágyám cssappant meg kissé.
    Most már az összes mamutom érlelődik,behozom a hiányt. Sok sikert mindenkinek.Szép napot,sikeres eventezést kivánok.

marcsi152, Namiamano, Hahacska és 4 más kedveli ezt.
  7. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! 110 játékkal 79 zseton. Hiába cserélek a gombokkal. Ebből még a felhő se lesz meg. Elpörgettem kb 150 prémium pörgetést. 2 db +1 termés jött össze belőle. Lesz még olyan event amit normál játékkal meg lehet csinálni? Így a száz alatti gazdák kedvét igen el lehet venni a játéktól.

ribizli4, magdi06 és Norella404 kedveli ezt.
  8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok, nekem 1x jött 6 órás +1 termés, sima pöriből.
    Kukori módszerével 86 érmét "találtam" egy jó nagy felületen, ahol csak 3 féle volt.
    Samborg, neked is javaslom, nézd vissza a hsz-t! A módszer működik és nem szintfüggő. Lényege, hogy ha csak érmére mész, akkor ahol sok félét kínál, rakd ki a "kötelező" 2-t és lépj tovább. Ahol csak 3 féléből lehet válogatni, ott pakolj és csak ott próbálj cserélgetni. Nekem volt, hogy 0 érmével léptem tovább, 2 anyag "veszteséggel", ami most bőven visszajött!

Samborg, Namiamano, Hahacska és 3 más kedveli ezt.
  9. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Szia!
    Ügyes vagy ! Nekem eddig max. 52 érmét sikerült egyszerre kitenni.
    Jelenlegi állás 165 folt, 259 érme.

Kuzdern, Namiamano, magdi06 és 3 más kedveli ezt.
  10. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Szerintem az nagyon jó eredmény.
    Nálam 255 játék után, eddig szinte 100%-ra 1:1 az arány.
    Nemrég elolvastam a Mesterek tanácsát és a többit
    már azok szerint fogom csinálni.

jucus100 és Nagyii58 kedveli ezt.
  11. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Ezt ennek a csevegőnek az első oldalán írtam, mint lehetséges számolgatást időkihasználásra a felhőig - nem tudom, segítség-e, de hátha:
    Az eventnövény gyorsan beérik, így vízzel 03:12 alatt érik, trágyával 02:53 (remélem jól számoltam). Nem is kell minden alkalommal megtrágyázni, és akkor is aratható naponta 5-ször plusz a reggeli alkalom. Már amennyiben kimaxolom a nappal ébren töltött időm és számolok 8 órás alvással, ahogy szoktam. Ebben az esetben felszaporítás után, a két vethető területen ez egy nap alatt 7272 növényt jelent répás-almással, ami azt jelenti, hogy négy nap alatt HéricsBáró pontos számításai szerint (köszönöm!) teljesíthető az event, ami majdnem 6,5 napos.

Namiamano és Nagyii58 kedveli ezt.
  12. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Ahogy írtam is.Taktikáznák ha lenne értelme.Ami miatt nem óhajtom tovább folytatni és már csak egy dolgot szeretnék elérni ha összejön.Egaz rengeteg kell.Röpit alig ad,cseregombról nem is beszélve.Éjjelre hiába ültetek 8 órás gazt két területre 4 gombbal nem vagyok kisegítve.Ha teli pakolom fával teljes területet lesz elvileg röpi és gomb.De egaz nem.Hiába a tábla csere három féle rongyhoz ha a kéket akkor se adja.7*5-s játékmezőn aminek felét akadály borítja elég nehéz összehozni.Főleg úgy hogy hiába a három féle között a kék ha csak a másik kettőt tolja folyamatosan.gomb nélkül meg igen nehéz cserélni.Örülök hogy másnál sikerül a taktika de nálam nem vált be.Így nem is kívánok vele többet foglalkozni.Még valahogy összehozom azt a hiányzó érmét arra az egy kiváltásra és el is felejtem ezt az eventet.

vihence és Samborg kedveli ezt.
  13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Bizony bizony,mert lesik róla a blúz!!!!

Sanyat, Nagyii58 és zsani_apja kedveli ezt.
  14. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Ismét a szerencse lesz az ami miatt, ezt az eventet is utálni fogom. Lassan nem marad olyan aminek vidáman fogok neki.
    141 folton vagyok túl kemény 79 érmével. Használom a csere gombokat, sokszor kapok szürke foltot, amit sehová sem tudok kitenni. A kék vagy félig kékek úgy kerülnek, mintha leprás lennék. :oops: A legminimálisabb tervvel indultam neki ( ismerem a szerencsémet ) 400 érme, hogy a felhő és a fejlesztések meglegyenek. Azt hiszem ismét lesz egy üres felhőm. :cry:
    Sok sikert a még bizakodó, küzdőszellemű gazdáknak! ;)

Norella404 kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Csak egy javaslat...
    Vagy inkább én így csinálom;)
    A felhőt teszem először telessé... Aztán Pali fejlesztéseivel folytatom... - amennyi sikerül;)
    Utóbbinál esélyes, hogy a hiányzókat tudjuk majd pótolni - ha a gyár dekor mintájára gondolkoznak a játékmesterek;)
    A felhő nem foglal helyet;) Persze a dekort is jó lenne maxra fejleszteni... de lassan gyűlnek az érmék:wuerg:

Kuzdern, Namiamano, Szviki04 és 3 más kedveli ezt.
  16. -schaferné-

-schaferné- Fórum-zöldfülű

Köszönöm ! Találtam egy részletes leírást!!

17. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Szia -Holdfeny-!
    Az event vége felé kigondolom mi legyen a taktika az érmék számának fényében.
    Én naponta 1* aratom a felhőimet, nem ér nagy veszteség ha nem lesz aktív, de amíg le nem csúszik, hogy már nem látom, addig bosszant. ;) Jobb esetben a felhőt is ki kell váltani és akkor azt ki szoktam hagyni, egy idő után már nem is emlékszem rá. Ez most itt nem opció, hiszen az 245 foltvarrás után jár.
    Palit sem fogom maximálisan kigyúrni, mert vásárolni nincs lehetőségem, de ez nem zavar, ezzel tisztában vagyok!
    Csak az dühít, sajna egyre gyakrabban, hogy ha gürizek és mégsem érem el a célomat. Pedig én reális céllal szoktam neki állni az eventeknek. Hatalmas lombos fa volt a játékhoz való hozzáállásom, kikapcsolt imádtam. Az utóbbi időben erről a "fáról" a szerencse faktor sok ágat lemetszett. Nem szeretnék több gallyat sem veszíteni, mert még mindig szeretem a játékot. Nagy űrt hagyna maga után, ha.......
    Jó játékot és azt kívánom, hogy induljon be nálad a csillagos érmehullás! ;):inlove:

Magdusnéne, vihence és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Kipróbáltam kukori80 tanácsát, bár én fele-fele arányban a háromfélével, a négyféle textíliásba is belementem. 156 textilből 197 csillag. Egyszer lehetett volna sokkal több is, én bénáztam el a lerakásnál, így a két kisebb csillagos terület nem ért össze.
    Én is gondoltam már rá, hogy összevárom a csillagokat az event vége felé és annak fényében döntök, azután meggondoltam magam. Nemes egyszerűséggel azért, mert ez a felhő engem már elsőre sem érdekelt, sokadjára meg végképp nem. Így fokozatosan elkezdtem kivenni amit szeretnék, mert bőven meglesz rá - kukori80 tanácsának köszönhetően - a csillagom.

19. dorkuca123444

dorkuca123444 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Megvan a felhő, a kertészeti robotika fejlesztés is. a felhőnél azt írja,hogy nincs ilyen elem az eszköztáradban. Ti hogy raktátok ki?

20. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia dorkuca123444!
    Először sima, üres területre ki kell helyezni az alapot, majd egyenként ráhúzni a fejlesztéseket, és utána a törlést követően már a program megtalálja, amikor a felhő pamacsára rákattintasz, hogy feltedd.

Kuzdern, Sali~*.* és maszilva kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.