Visszajelzés Boldog foltok V. - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 25.5.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dorkuca123444

dorkuca123444 Fórum-zöldfülű

Éééés tényleg. :) Nagyon szépen köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.5.21
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm;) Úgy legyen...

Értem így már más a megfontolás tárgya;) Dönts úgy ahogy a legjobbnak érzed;)

A lombos fa hasonlatodat nagyon átérzem... én is utálom a szerencse faktort:wuerg:
    Első olvasatra azt gondoltam hogy 400 érmén biztosan lesz... 8) most már úgy gondolom 200 tuti meglesz... a többit meg megpróbálom elérni;)

jucus100, Samborg, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  3. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok, mondanám mindenkinek, mert valsz.elsikkadt: NEM kell telepakolni az egész területet, ha nem jó valami!! 2, azaz KETTŐ db anyagot kell lehelyezni, és akkor TOVÁBB tudsz lépni a következő táblára!
    Kukori ezt mondta, hogy ahol 5-6 féle anyagdarab van, ott rakd ki a kötelező kettőt, szinte mindegy, milyen is az, és zöld pipával LÉPJ TOVÁBB!!! Nem szabad pazarolni. Ha a sokfélésnél nincs egy fél farmeranyag sem, ne bánkódj, válassz olyat, ami még valamennyire kell(het), pl. fehér frottír - TP, és 2 db után usgyi a következőre! Nekem is busásan visszajött. A csúcs az volt, amit fentebb írtam (már nem emléxem, 85 talán), de lett 62, és 32 is egy kisebb területen. 185 játékon vagyok túl (sok szupercsöppel, mert a munka miatt tegnap nem tudtam játszani), 2 felhő és 2 Pali van kiváltva. Számosítva: 305 érme (5 maradt...) Az utolsó táblát állva hagytam, mert 2 farmer, 3 propeller és 3 szupercsöpp-dbka van kinn, + 3 anyag, ami nem igazán jó, viszont cserém nincs. Szóval várom a köv. érést, egy barna anyag miatt, amit még nem tudom, h. kitegyek-e. Mert a 4-esekbe én is beleállok általában... jó az a propeller is néha...
    Ne adjátok fel, itt tényleg lehet sok dolgot variálni. Nekem nem dobogós helyes kedvencem, de rossznak se mondanám. Most, hogy a kirakásokat kevésbé erőből és több kombinálással csinálom, kezdem megkedvelni :)
    Ja! Szürke anyag: ha már nem illeszkednek sehová, akkor szürkülnek be. Ilyenkor már nem szoktam cserélgetni, befejezem a táblát. Jó, volt már, hogy egyet elpazaroltam, azt is kár volt. Semmi jobbat nem adott.
    Update: a félbehagyott táblából lett 32 érme, 8 propeller és 8 csöpp meg valami TP. Meg vagyok elégedve. Ezután jött egy tábla, ahol csak farmer és pöttyös anyag van (szupertáp) - viszont úgy tele van szemetelve, nem tudom, kinek az agyszüleménye volt, de nem normális. Van benne 2 zsákutca, tehát CSAK 1-1 anyagot tudsz lerakni, ami ugye SEMMIT!!! nem ad. Akkor minek??? A maradék 2 vonal kígyózik, mint anakondánk fénykorában, tehát megint nem lehet belőle rendesen építkezni. Leraktam 3 anyagot, ez 5 érme és 0 sztáp. Maradt 1 anyag, megvárom a köv. aratást. Ha kapok dupla farmert, folytatom, ha nem, akkor átlépek rajta.

Utoljára szerkesztett: 28.5.21
    jucus100, Hagymácska55, inanna11 és 9 más kedveli ezt.
  4. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Sziasztok!

Korábban már eldöntöttem, hogy időhiány miatt gyorsan letudom az event-et.
    A boltból kiszedtem mindent, amit akartam (Dekor fejlesztései; Pali fejlesztései; Bónuszládák; Minden farmmunkás; Party pörgetés). Ehhez 367 lerakott foltra volt szükség.
    Köszönöm Kukori80-nak a tippet!

Jó hétvégét Mindenkinek!

Üdv: Nami.

5. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Sziasztok! Ez az egyetlen event, amit még soha nem tudtam megcsinálni! Nem azért, mert hosszú, vagy sok a gaz! Egyszerűen értelmezhetetlen számomra. Most itt van 6 mini játékom lejátszva, de hogy ez hogy sikerült, gőzöm nincs!És a mostani "alapon" van 4 folt, de hogy hogy tudok tovább menni....?! Semmit nem tudok megmozdítani, gőzöm nincs, hogy mit kellene csinálni!

böbe764, jutka190226 és szellorozsa kedveli ezt.
  6. ~Cinderella~

~Cinderella~ Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem Pali étterme ha jól emlékszem 6.szinten volt.Most megkaptam egy fejlesztést a 125. lejátszott játék után és én balga rátettem a 6.szintre fejlesztett étteremre ...most azt írja ,hogy Pali étterme 1.szintű lett :eek::eek::eek: mi a túróért vette lejjebb a fejlesztést 6-ról 1-re ?

jutka190226 és szellorozsa kedveli ezt.
  7. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia!

Pali éttermének a neve változik, ennek megfelelően:

Pali étterme 6
    (5.fejlesztés)
    [​IMG]12.800.TP bónusz
    a farm területein
    02:00 órára
    10%
    Egy csillagos Pali étterme 1
    (6. fejlesztés)
    .13.100.TP bónusz
    a farm területein
    02:00 órára
    10%

ITT találod a többi elnevezést is.

Üdv: Nami.

jutka190226 és szellorozsa kedveli ezt.
  8. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Ildikó2!
    Hasonló a foltozásos eventünk a gyerekkorunkból ismert dominó játékhoz.
    De ha az eventablakban rákattintasz a ? jelre, upload_2021-5-28_20-58-21.png előjön egy segédablak.
    Abban mindent el tudsz olvasni a játék menetéről.

9. ~Cinderella~

~Cinderella~ Utánpótlás-írogató

Oh...köszi! Erre nem is figyeltem fel...már csillagokat látok :inlove: xD

Namiamano kedveli ezt.
  10. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Szia! Köszönöm szépen!

jutka190226 és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Kedves Kukori!

A következő foltozásnál is modd el, amit tavaly elmondtál, mert ahogy most, akkor sem fog már emlékezni senki, mit is kell csinálni.

12. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Köszönöm, Kukori módszerével 237 játékkal 239 érmém van de még cserével se jön föl elég kék folt. Nálam a fehér, a zöld kockás és a barna a meghatározó. Ha a cseregombot használom akkor is többnyire ezeket adja. Jó ha 1:1-ben tudok előre jutni.

Domos52, jutka190226, Mica67 és 2 más kedveli ezt.
  13. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Próbáltam követni Kukori gazdatársunk tanácsát, de sajnos nem jött be. Nem az Ő tanácsaival van baj hanem nekem folyamatosan olyan pálya jön ahol 4-5 féle anyag jön. Ezzel még nem lenne gondom ha jönne kék is de az valahol nagyon elbújik. Ha véletlenül kapok kéket akkor úgy tele van pakolva minden gonoszsággal, hogy képtelenség egybefüggően többet kirakni. Ezek után feladtam az érmegyűjtést csak dominózom. Kapok amit kapok a végén meglátom mennyi érme lesz és aszerint vásárolok. Kedves DZA001 neked is ezt javaslom. Ha ültetünk a felhő meglesz annyi érme meg csak összejön a végéig, hogy a kitehetőt kivegyük. 134 játékon vagyok túl 76 érmével ezért nem is nagyon küzdök tovább. Még van pár nap a gaz mennyiségén nem fog múlni túltettem magam a csalódáson ismét úgyhogy csak játszom. Jó hétvégét ne bosszankodjatok úgysem lesz jobb. Ameddig vártam, hogy beérjen a gaz benéztem a kerékre. Ma mellém állt kaptam egy 200%-os bónuszt.Megpróbálom kihasználni, hogy növény gondom ne legyen így már tuti a felhő csak az érmék hiánya akadályozhat. Mivel több növény lesz 0 percezni tudok talán megszerezhetem a kitehetőt.

Utoljára szerkesztett: 29.5.21
  14. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Ma már elérhető távolságba került a felhő;) Mind lejátszott játék, mint csillagos érme tekintetében;)
    Ma kedvezett a kerék... 2 darab 100%os termény bónusszal ajándékozott meg;) Ez hasznos lesz telihold eventnél is;)

PZoli64, maszilva, ildiko44 és 7 más kedveli ezt.
  15. milanzs

milanzs Fórumelemző

Én 118 anyagot raktam le eddig... de délután 5-ig működik a +100% bónusz.. :)

jófarmerlány és achmed1122 kedveli ezt.
  16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ne add fel még! :)
    Lehet, hogy jó sok kétfoltos pályát is meg kell csinálni, hogy igazán hosszú egybefüggő területeket alkothass!
    De megtérül a türelem, és a pályák szelektálása.... :)
    Én tegnap már éppen megállapítottam magamban, hogy milyen rossz pályákat kapok, amire magamtól felismertem Kukori taktikáját (később olvastam csak), és hupsz kiraktam egy 64 foltos pályát!
    A rakosgatásokba pedig bele fogsz jönni, rááll majd a szemed, mit hova rakj, hogy minél hosszabb legyen a minta.
    Sok sikert!
    Más:

Fentebb olvastam, hogy a fák jobban adják a gombot, mint az e-gaz.
    Teszteltem, bejött.
    Este 0 gombom volt.
    Éjjelre KK Turbóval kitettem két terület vegyes fát.
    Számot nem írok, mert a farmjaink adottságai eltérőek, de megérte őket kirakni, nagyságrendekkel jobb eredményért (gombért).

Ne feledjétek, a sárga csík megtévesztő lehet.
    23-at mutatott az egyik pl., (de már ennek is örültem, mert 23 több, mint az 1, amit eddig láttam ilyenkor :xD:), a pajtában viszont sokkal több van.

17. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nem akarok senkit letörni..:D 150 játéknál járok eddig sikerült 2 fejlesztés a boltból plusz 1 az ingyen nyeremény..:D mármint palinak ez így nagyon gyér lesz..:D

18. -Holdfeny-.

Sikerült kiváltani a 2 felhős dekor fejlesztést;) A felhőig még 5 malomtermék hiányzik!
    De a további csillagos érmék már a Palihoz jönnek;)

Namiamano, Leho69, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  19. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Pont így állok én is!

20. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Szia
    Hát én csalódni nem csalódtam,mert valahogy már nem nagyon tud meglepni BP event taktikájával.Már az event váró gaz utáni röpi mennyiségből ill. cseregomb darabból látszódott nem lesz egyszerű.A kék rongyok nálam is ritkák mint a jónak mondható táblák is.Sok mindent szerettem volna kiváltani,de a felhő és a pali fejlesztés egyáltalán nem érdekelt.Egyetlen dolgot tudtam kiváltani amivel szerintem jól jártam és megérte.A quokkalak meg lett.A többi meg nem érdekel már.Paradicsomos event eleje óta olyan ritka lett nálam a növénybevételi bónusz keréken mint pecásnál a gyöngy.Egy hat órás jelent meg ennél az eventnél amit sikerült is kipörgetnem valamilyen véletlen folytán.De már kereket se nagyon használom,mert mesterségek völgye nálam nem játszik mivel nem is foglalkozok vele.És mivel nincs szükségem gyógyelixírre meg ilyesmire nem is pörgetek.Hát valahogy így állok ezzel az eventtel.Csinálgatom,de már egyáltalán nem gondolkozok mit hogy csak leteszem a rongyokat azt kész.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.