Boldog nyúl csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Apr 1, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Zöld tojás=5000 tp nagyon jóóóóóóó , elégedett vagyok az első tojással:)

2. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Csak nem bírtam ki, az első nyulam répás-almás csatni lett. :)

3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Mindenképpen fel fogom tenni én is komfortra még a horroron ugyan gondolkodom de éjszakára jobban jövök ki így, ha más miatt nem is de a felröpiket jobban adja.

4. dereret

dereret Fórumőrült

6 csokor átadva a főfarmon a nyusziknak, és érdekes ismétlődés: 10 ezer tp, 5 ezer csp, 5 ezer BTP és ugyanez előről.
    Szívesen kipróbáltam volna egy 7. csokorral is, hogy kezdi e előről ?
    A következő nyuszizás a szédültön lesz, de érdekelne, hogy kinek melyik területen milyen ajándékok jöttek-jönnek majd, persze nem 1-1 csokornál, hanem amikor már a többségnek is lesz 5-10 egyben.

5. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    röpcsi: 125db, fullos kupával, szupifákkal, árpával,hosszú ólakkal,titokos ólakkal stb.8)
    a nyuszogók cukkerek:inlove::inlove:
    az elnézést elfogadjuk;)

6. Cézár2014

Cézár2014 Fórum-zöldfülű

35 szint alatt nem lehet csinálni sajnos

7. ditkefarm

ditkefarm Járnitanuló

Első csokor: 10000 Btp. Második: 5000 Btp

8. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nyuszik randalíroznak a farmon! :D Nagyon aranyosak. :)

9. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ültesd az event növényt ezerrel, hamar szintet lépsz és akkor vetheted a csokorhoz a tulipánt is - 36.szinttől. Hajrá! Drukkolok Neked!

10. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

első csokor átadás után, a tojásom "sárga szinű" lett és 5000 csengőpengőt adott a főfarmon. Két földbe vizezve betéve a következő liliom adagom este 10-re lejön. Aztán éjszakára fokihagyma megy bele, a felröpi jobban jön arra;):p:D.

11. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Hát én is kerestem az 5 ingyé csokrot, de nem találtam, hát most látom nem nálam van a hiba. Ej, pedig de számoltam azzal. :(
    Event növény elvetve, várom hogy az első csokromat meg tudjam csinálni. :)

kukori80 and Baby72 like this.
  12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

én éjszakára liliomozopk kb úgy 10-11 felé índitva 8 körül tudom az első csokromat átadni remélem hogy a tegnapi kívánságaim bejönnek :D

13. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Nagyon aranyosak ! Kár,hogy az eventgaz nem marad meg. Szerintem nagyon szép !!!
    Mindenkinek mosolygós,locsolkodós ünnepeket kívánok.

14. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

3 nyúl kapott csokrot,10.000 Btp,5000 Btp,2 kk.

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Nekem a bahán adott jobbat a 12 csokor után: ott lett xxl barkács, 10000 btp 2-szer és egy titokól, folyamatosan adtam át. Megvan a gülütojás.

16. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Hát valahogy nem értem a dolgot. Csináltam csokrot a farmon a malomban 4 db-ot a bahamás malomban 5 db-ot, meg volt ugye az 5 db csokor amit kezdéskor kaptunk állitólag. Az 14 db csokor. Én beadtam az 1 ládába a 10 csokrot és nem kaptam semmit. Nem ugrált a nyuszi és nem jelent meg semmiféle ablak. És azt irja hogy csak 9 db csokrom van. Most ilyenkor mi a teendő?

Bocsika én tévedtem. De egyvalamiben nem. Hiányzik az az 5 db csokor amit a játék kezdetekor kapunk.

ulmo12 likes this.
  17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    A csokrot a nyuszinak kell adnod, kapsz tőle egy tojást.....az ajándék csak ezután jön :D ;) :p

kukori80, iboly54 and -orgona- like this.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Kezdéskor nem kapunk csokrot, úgyhogy csak 9 csokorral számolj.
    Ezt a videót nézd meg:

Nincs időm visszaolvasni, de elkezdtem az eventet s kevertem 4 csokrot. Lett belőle: 5000 csp, 5000 Tp, 5000 BTP, 1 titokól. Kíváncsi leszek 10000-es van nálam?:D

19. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

tHUNder már elnézést kért, tévesen jelent meg, hogy kapunk kezdésnek 5 db kész csokrot: nem kapunk. A 9 csokrod megvan, amit a malmokban kevertél, de azokat a farmterületen felbukkanó nyusziknak add. Amint megajándékozod a 10. nyuszit, megkapod az első kitehető ajándékot az első ládából. :)

20. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Termelek ezerrel, nem sokára aratok, utána indul a malom és majd jön a tojásbontás. Juj, de izgi!

Thread Status:
Not open for further replies.