Boldog nyúl csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 1.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Megkezdte már valaki a 2. feladatot? Nekem gyengébbek az ajándékok mint az első feladatnál.Még kell hozzá 3 csokor és ma az is készen lesz.

kovacstne, iboly54, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  2. Szama

Szama Fórum veteránja

Most tudtam beadni 1 db csokor készítését a malomnak...majd oda adom a nyuszinak, és remélem nem egy 12 órás aratógépet ad, mert sok hasznát nem venném így éjszaka, főleg, hogy aludni fogok....jó kis event, csak az apróbb hibák ne zavarnának...nálam mondjuk kézzel aratni-vetni 1*1-en nehéz ott, ahol a nyuszik megjelennek, mert még a földet se tudom lerakni, nemhogy vetni bele...ráadásul, amikor a nyuszi eltűnik, akkor még nagyobb területen nem lehet csinálni semmit se, mert nem reagál a játék azon a részen...:(...nagyon zavaró ez így...azt, hogy lassú a területek között a váltás már megszoktam, az előző eventeknél is mindig ez volt...Hajrá mindenkinek, sok felröpit és sok-sok jó ajándékot!!

judy95, Ribiszke, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  3. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

10 tojás adott:20000TP
    30000BTP
    15000csp és a kitehetőt

4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Igen, nekem a másodikban lett 1 szupertáp, 1 Talányos tenyészet eddig. - Én minden ajándéknak örülök.

Bátyus, kutyaszálló, glade és 8 más kedveli ezt.
  5. marion55

marion55 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Amíg munkálkodsz a földeken, addig kapcsold ki a nyuszik megjelenését.

Gio, Pharmer500#2, -orgona- és még 1 ember kedveli ezt.
  6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Ne elégedetlenkedjünk már 100 ajándékot hány eventen is nyertünk idáig? még ha azok jelentéktelenek akkor is sok kicsi sokra megy :D azért úgy már máris más a lányka fekvése nem? :D Inkább még több ilyen eventet kérünk :D

Peszi2, Gio, kekmaci75 és 18 más kedveli ezt.
  7. macsek.

macsek. Törekvő

Sziasztok!
    Első körben lett: arató 12 óra, turbó trágya 1 db, tavaszi koszorú, 5000 TP, 10000 TP, 10000 BTP, titokól, 5000 TP, 5000 BTP, 5000 CSP, 5000 TP, 5000 TP, 5000 TP, titokfa, 5000 TP.

8. bisztriz2

bisztriz2 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Amikor elindult az event és rájöttem hogy a nyulaktól nem tudok locsolni, rögtön kikapcsoltam őket, majd ha lesz mit adnom nekik visszakapcsolom.
    Kár hogy a munkások nem most akcióznak, mert nálam event előtt komfortba (50 órás) volt ültetve, akkor tök feleslegesen ketyegett volna az idő, ezért nem is vettem. Reménykedem hogy a nyulak adnak majd gépeket is és nem csak matricákat kapok tőlük. ;)

Gio, ircsi4803, LBetti és még 1 ember kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Matricákat már nem fogsz kapni, csak egyet. Kivették a listából.

Gio, bisztriz2 és Tigrislady kedveli ezt.
  10. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Egyetértek! Engem az event a nublonokra emlékeztet az ajándékok szempontjából..... Szerintem is még több ilyen event kéne. :D :D :D

Gio, sziszi1965, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  11. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok:) én nagyon elégedett vagyok az első 10 nyereményre. 35000 TP 10000CSP 5000 Baha.CSP 1 talányos tiki fa és 1 talányos tenyészet.
    Remélem ez a széria továbbra is marad.
    Sok sikert nektek is:)

Gio, sziszi1965, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  12. bisztriz2

bisztriz2 Fórum-zöldfülű

Tényleg? Az jó. :) Köszi, elkerülte a figyelmem, hogy változott.

Gio és kukori80 kedveli ezt.
  13. nsr-lacika

nsr-lacika Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én nem találom sehol az öt csokrot, amit ajándékba kaptunk.

14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Nem kapunk csokrot , elírás volt.

sziszi1965 kedveli ezt.
  15. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Utoljára szerkesztett: 2.4.15
    Gio, sziszi1965, macsek. és 7 más kedveli ezt.
  16. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

már csak kíváncsiságból is, megcsinálom a nyuszitojás statisztikámat.
    7 nyuszitojásból ezek keltek ki:

- 2 x 10.000 BTP
    - 5.000 BTP
    - 10.000 TP
    - 2 x 10.000 CSP
    - 5.000 CSP

Közben pörgettem egy diszkó rózsát,
    úgyhogy eddig elégedett vagyok, csak így tovább 8)
    Sok szerencsét a nyuszihoz!:)

Utoljára szerkesztett: 3.4.15
    Gio, Marika312, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  17. gyongyvirag5

gyongyvirag5 Junior szaki

A kiírásban munkások szerepeltek, úgy megörültem neki, aztán jött az aratógép - mit csináljak vele önmagában semmit sem ér. Nagy csalódás. Vagy vegyünk hozzá vetőgépet ? Hát én nem fogok.
    Ezt írtam az event elején és képzeljétek egyetlen egy db aratógépte nem kaptam 90 csokor leadása után, ami teljesen lehetetlen a nagy számok törvénye szerint ( legalább egyszer - de inkább kétszer kellett volna kapnom) Ez azt jelenti, hogy bele lehet nyúlni abba, hogy ki mit kapjon - íme itt a bizonyíték számomra. Mondjuk az érdekelne, hogy lehet-e és szabad-e ilyet csinálni az a játékot felügyelőknek.

Utoljára szerkesztett: 4.4.15
  18. hamuska

hamuska Fórumszaki

Igen,kapsz, de ráérsz holnap feltakarítani :))) A tojások színe dönti el szerintem,hogy mi lesz az ajándék.Nekem a piros tojás adta kétszer a 10000 BTP-t.Biztos holnap lesz erről is statisztika .Csudi klassz a játék.

19. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

mért ne érne? a felét megtudod csinálni kb. 1 perc alatt....1X1-en már az nagy segítség,ha van aratód és csak ültetni kell.....

Marika312 és sziszi1965 kedveli ezt.
  20. -panama12-

-panama12- Aktív író

szia.,én is kézzel aratok és ugyan ez a gondom a nyuszik miatt.Nagyon sokat lassít a vetés,öntözés,aratásban.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.