Boldog nyúl csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 1.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. anami1980

anami1980 Fórumszaki

Eddig csak BTP TP csp és csatnit kaptam...:)

2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Jó reggelt mindenkinek. Jól elszórakozom a kis nyuszikákkal.Már a harmadik feladatnál tartok jövögetnek a CSP-TP-BTP és egyesével kettesével a trágyák csatnik, tiki- fák.Már csak az AB várom áhítattal, de lesz még jó pár köröm a nyuszikkal,jöhet még az is.

Gio, Ribiszke, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  3. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:DSzép reggelt mindenkinek!! ;)
    Engem ezek a francos kis nyuszik nagyon megkedveltek:inlove:, mert már az 5. arató gépet kapom!xD
    Elsőre a 48 órásat, a többi meg 12 órás!!;).De azért volt már 4x 5.000 CSP, 4x 5.000TP, és 2x 10.000 BTP, 1x 5.000 BTP, 1 tavaszi koszorú, 1 orion talányos,2 kacsakata, 1 turbó trágya.;)
    További szép napsütéses, sikeres napot kívánok kedves gazdák!!.és jó játékot!!..Hajrá nyuszik!!xD

Lili060504, Gio, Fätum és 6 más kedveli ezt.
  4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Eddigi eredmények:
    2 bahama csemete
    3x5000 csp
    1 titokzatos tenyészet
    4x5000 bahama tp
    1x10000 bahama tp
    1x5000 tp
    1 szupertáp
    :)

Dyny, Lili060504, Gio és 4 más kedveli ezt.
  5. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nekem tp -csp szerszámok jó lenne 1 arató amit betettem lejárt teszem a következőt de ha kapok kár érte. Egyébként tetszik az event szorakoztató van benne izgalom

6. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok!! Varázspárlatnak 1 Cukkinis tortával én is beszálltam!! Annyira jó ez az event, hogy Neki is játszani kell :D:inlove:

7. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Sziasztok!

Mivel tegnap este kaptam egy tikifát is, gondoltam összesítve hozom az eredményüket: cicám lett (örültem volna valami ritkábbnak, mert ez már az 5.) és XXL-es licsifám. :) Ezen kívül vegyesen kaptam pontot és csp-t is, teljesen korrektnek érzem. ;) Remélem máskor is lesz ilyen típusú feladatsor, imádom a meglepetéseket!!! :D

Dyny, Gio, alpha58 és 8 más kedveli ezt.
  8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Nagyon tetszik ez a húsvéti buli.Gratula a fejlesztőknek.Gyorsan gyártottam reggel 4 db csokrot, jön az eredmény:
    2x2 szupertrágya
    2x2 5000-s tp
    Mondjuk a 4 db szupitrágyánál nem erőltették meg a nyulak, de az ajándék az ajándékxD

9. abuella

abuella Utánpótlás-írogató

Szia,segíts légyszíves,én is küldenék neki,de nem tudom hogy tudok küldeni,ha nem a szomszédom.

kutyaszálló kedveli ezt.
  10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

- Az új névre üzenet írása.
    - Az elküldött levelek között bejelöljük a névhez tatozó műveleti jelet.
    - Alul a barátlistára felvesz címszóra kattintunk.

A leírtakat követve lépj ki, majd vissza a játékba a barátlistád végén keresd a gazdanevet.

11. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Sajnos én sem tudok neki küldeni, mert azt írta népszerű és nem tud felvenni. Hogyan tudnék neki küldeni akkor egy francialepényt ?:(

12. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Küldök én is neki valamit

13. kekmaci75

kekmaci75 Járnitanuló

Sziasztok ! Szép napocskát Mindenkinek !
    Imádom ezeket a nyuszkókat. :inlove:

Egyetértek. Én is küldtem lepénykét. Ezt Ő sem hagyhatja ki.:)

Gio és kutyaszálló kedveli ezt.
  14. ejelaci

ejelaci Aktív író

16 nyuszi eddig csak 5000CSP, 5000TP, 5000BTP ajándékokat hozott...
    Remélem később megerőltetik magukat és feljebb állítják a többi ajándék esélyét is... ;)

15. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Írsz egy baglyot aztán mikor elküldted, ráteszed a barátlistára.

kovacstne kedveli ezt.
  16. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)

Szeretnémmegkérdezni , hogy ma reggel a szerencekeréken kipörgettem 200 %-os TP nyeremény .

Az a nyusziktól kapott TP-re nem vonatkozik ?

kutyaszálló kedveli ezt.
  17. munkarabja

munkarabja Haladó

Tetszik az event, eddigi nyeremények : 8 nyuszitól összesen 1 orion tenyészet /galamb lett/, 5000 Bp , 30000 Tp, 1 vm. koszorú, és 48 ó aratógép. Tetszenek a nyeremények.

Gio, alpha58 és kutyaszálló kedveli ezt.
  18. mamika57

Nekem is nagyon tetszik ! Eddig vegyesen kaptam, csp, tp, bahástp, 3 titokól még nem raktam ki, 2 bahás fa egy gránátalm , a másik fejlődőben.Köszi BP ez szupi kis event ! Én csinálom amíg csak lehet.

19. ZSÓFIA59

ZSÓFIA59 Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket,mindenkiét megfogadtam,próbálgattam,és sikerrel jártam !!!xD
    Most már megyek aludni:sleepy:

20. mamika57

Köszi ! Megpróbálom akkor így .

kovacstne és Baby72 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.