Boldog nyúl csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Apr 1, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Szama

Szama Fórum veteránja

Ezt nem hiszem el....rosszul ment el a válaszom Laboviti! Bocsánat érte. De nem tudom mi van a fórummal, inkább nem idézek többet, mert nem az lesz belőle, amit szeretnék...

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

11:04 órakor is kapott a nyuszi egy csokrot amit szintén 5000 Tp-vel jutalmazott.
    Gondolom a takarításon már túl vagy.
    Ötletként írom, indítsd újra a számítógéped, miután reseteled a modemet.

3. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Hogy van az xl barkács cucc? Rá kat és bekerül a többi közé? És mi az a 40 óra?

4. Szama

Szama Fórum veteránja

Köszönöm a válaszod és a türelmed...tegnap kezdődtek a gondok a farmocskával...eddig nem volt semmi ilyesmi baja...de majd ma délután átnézik a gépem és kiderül, hogy nálam van e a hiba...vagy esetleg a játékban, vagy a netszolgáltatónál...Köszönöm! Addig is jöjjön egy újraindítás....

Tigrislady likes this.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A váza ikon alatt lévő szerszámos dobozt a "használom" címszóra kattintva lehet kibontani.

6. macsek.

macsek. Törekvő

Sziasztok!
    Hozom a 2. kör eredményét: 5000 TP, 10000 TP, 1 db turbótrágya, 5000 TP, 5000 BTP, 5000 TP, 5000 BTP, 3 szupertáp, titokfa, 10000 TP, 5000 CSP, 5000 BTP, 10000 BTP, titokól, titokól, 10000 CSP.
    Nagyon tetszik az event és elégedett vagyok az eddig kapott ajándékokkal :)

7. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Az event, szerintem szellemes!
    A tojás gyűjtögetésnél szellemesebb!
    Nekem tetszik!
    Az, hogy készen lesz-e, az más dolog, de csinálgatom.

8. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Engem elvarázsoltak a cuki nyuszik és még puszit is dobnak:) mindjárt szintet is lépek a bahamán, ha ez így folytatódik;)

9. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

45 csokorból eddig 2 tiki-fa, 1 csatni, a többi TP, CSP és egyéb lom:)

alpha58 and Tigrislady like this.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nem lom az, ajándék. :)

11. patcsen

patcsen Fórum-zöldfülű

Én kaptam egy gülütojást. :)

Gio and Tigrislady like this.
  12. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Tudom-tudom, csak nem jegyzetelem:)

Ninett79 likes this.
  13. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Ezek szerint jól haladsz a beadással... :D 10 csokor már megvan a nyusziknak... :D

14. S.Bianka

S.Bianka Aktív író

Sziasztok :) a 100 csokor leadása után továbbra is le lehet adni még csokrokat a nyuszkóknak ajándékokért? :D

Lili060504 likes this.
  15. Ninett79

Te hogy állsz? Nekem még 2 kell a 10-hez, de mindjárt aratok, és gyártom a csokrokat. :)

Tigrislady likes this.
  16. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia!
    Persze, amíg bírod szusszal és hozzávalókkal... :D

32 csokrot gyártottam le, de nem adtam még nyusziknak.. várok vele még... :D

17. marcika0517

marcika0517 Junior szaki

Sziasztok!
    Szerintem nagyon izgalmas az event, csak sajnos közel a 100 db átadott csokorhoz az aranybanánok messze elkerülnek :cry:,bár a többi ajándékból szinte mindent kaptam főleg tp-t és csp -t kb 60%-ban,de reménykedem ,hogy a nyuszik megajándékoznak pár db aranybanánnal is!:D:D

Gio, kovacstne, macsek. and 1 other person like this.
  18. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nekem főleg csp és tp jött, de nem baj, mert élvezem a nyuszikat és a tojásokat:D, A probléma, hogy nem tudom olyan gyorsan csinálni a csokrokat, ahogy szeretném xDxDxD

19. Ninett79

Jaj, hát megváratod szegény cuki nyuszikat. Látod milyen vagy. :p;)xD

macsek. and Tigrislady like this.
  20. agi967

agi967 Fórum biztosa

34 csokor kipipálva. Egész jól haladok. Ült egy nyúl a szupimamutfa tetején,gondoltam dobok neki egy csokrot,egy tikifával ajándékozott meg.Ez a 3. Az előzőekből gránátalma és pisztácia lett. Kaptam már 12 órás aratógépet is. A legtöbb nálam a csp nyeremény.De 2x 10ezezr BTP is volt már és 5x 5ezer BTP. Sajnos a következő aratásig várnom kell,pedig úgy adnám azokat a csokrokat! Régen volt ilyen szórakoztató az event. Igazi ünnepi kihívás. Gratulálok a BP csapatának érte.

Thread Status:
Not open for further replies.