Boldog nyúl csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 1.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszi7-12

nyuszi7-12 Utánpótlás-írogató

:D kaptam 2 aranybanánt.. :p jaj de örülök :) kaptam még borneót, bh tp..aratómunkást első 10ből nem rossz :) igazán fantasztikus ez az event.. :p

Gio, Kukori.és.Kotkoda, alpha58 és 7 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ne keseregj. :) Eddig mennyi csokrot adtál át? :) Biztos,hogy te is kapsz majd értékesebb nyereményeket. :) Mert nekem pl. a 12. csokornál adta a tenyészetet. :)

-orgona-, Baby72 és Kukackukac kedveli ezt.
  3. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Pedig most a forintnak is örülnénk, jönnek a csomagok(30+1):wuerg::oops:xD 52-nél járok, sok tp, btp, csengőpengő, 3x1 szupitáp, 3x1 turbó, 2 tiki, 1 titkos, 2 répás. Ezen a farmon nulláztam, sok felröpim van. A Páromnál elég keserves a felröpi, de még az elején vagyunk. 5 szint van közöttünk. Ő kap 5 és 11 felröpi között. Nálam ez 11-15 közötti mennyiség. Ott már láttam 3 szupitápot is xD Jó ez az event!:inlove:

Gio, alpha58, MamaMeseKertje és 3 más kedveli ezt.
  4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Az event előtt kellett írni egy kívánságlistát, hogy mit szeretnénk nyerni a tojásokból. Abban megemlítettem a tp-t, bahama tp-t, csengőpengőt és a titokzatos dolgokat. Úgy állították be a szervert. Ezeket meg is kaptam, így nincs okom panaszra.;):)

Gio, MamaMeseKertje, kekmaci75 és 8 más kedveli ezt.
  5. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Nagyon élvezem én is, ilyen jó eventre nem is emlékszem ,hogy lett volna.Gratulálok a kitalálójának! :)Megszépitette az ünnepünket.
    Mindenkinek sok nyuszitojást kívánok jó sok nyereménnyel :)
    Vidám húsvétot:)

6. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Gatula egy kiwi ól már felér a főnyerenénnyel

-orgona-, Baby72, Kukackukac és még 1 ember kedveli ezt.
  7. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Jó kis játék ez, remélem, máskor is lesz hasonló.
    34 csokor után az eredmény
    1x Szupertáp1
    3x Szupertáp1
    1x Kacsa Kata turbótrágyája3
    2x Szupertrágya1
    1x 5.000 Tp (farm)6
    1x 5.000 Tp (bahamarama)4
    1x 5.000 Csp10
    1x 10.000 Tp (farm)3
    1x 10.000 Tp (bahamarama)2
    1x "Borneó" talányos tikifa2
    1x "Orion" talányos tenyészet1

Gio, stellácska26, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nekem este 8-ig lesz leadva kb 20 csokrom :D az első 4 ajim nem rossz nálam eddig a csp volt a legrosszabb de 1 óra múlva jön ujabb 2 aztán gyorsulok én is mert a 3000-3000 orchidea tulipán meg van így mehet lassanb teljes területen az eventnövény :)

Gio, MamaMeseKertje, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  9. Szama

Szama Fórum veteránja

Eddig 23 db csokrot adtam át, és csak csp/tp/btp/szupitrágya/szupitáp jött, az utolsó 2-ből sem sok, mert kb. 4 ajándék volt ezekből, a többi inkább tp/csp...amit megvallok, hogy a farm esetében 86-os szinten az az 5ezer tp, hát kicsit megmosolyogtató, mondjuk a bahán jól jön minden tp..csak azért míg másoknak 10 csokorból jött titokfa vagy ól, esetleg arató, addig nekem 23 db-ból egyik sem...az elosztással van a bajom igazán, nem az ajándékokkal...legyen már végre egyforma elosztás...ne az, hogy mások már írják, hogy 5-6 titok vmi, AB, arató, míg a másik tp/csp-n kívül nagyon mást nem kap...ha másnak ad a rendszer 10-15 csokrokként titok vmit, akkor nekem is adjon, és azoknak is akik hozzám hasonlóan kapják az ajándékot...és tudom, hogy örüljek, hogy kapok ajándékot, csak ezt mindig többnyire azok mondják, akiknek jönnek a titokólak/fák...ha már kapunk ajándékot, akkor azt igazságosan és egyformán kapjuk, ne úgy, hogy vkinek majd jut 10 titkos, míg más jobb esetben kap 2-t...ez így nem fair, ugyanannyit teszek bele a játékba, mint mások,aratok-vetek, ha tudok még valós pénzt is áldozok rá, de mégis vannak olyanok, akiknek több jár, mint nekem...nem irigylem tőlük, a bajom az, hogy mások nem kapnak annyit...de majd kiderül az event végén, hogy mennyire igazságos a rendszer....mondjuk jó lenne, ha valóban vhogy vissza lehetne nézni, hogy milyen ajándékokat kaptunk az event során, mert nem mindig írom fel, főleg, hogy mindig ugyanazok jönnek..ha van vmi kiugró azt felírom...

maszilva, stellácska26 és anami1980 kedveli ezt.
  10. Ninett79

Akkor hajrá szomszéd. Drukkolok. :) Én kinyitottam a tenyészetet, hááát szamáristálló 2. szint lett. Nos ez van. :)

Tigrislady, -orgona-, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

abból van vagy 3 nem kell ragacsműhelynek jobban örülnék :D bár a ragsztós gazdaköri feladat jó flét is lenyomtam :) nekem aratógép kell :) mert megspórolnék vagy fél milliót

Baby72 és Ninett79 kedveli ezt.
  12. Ninett79

Na látod annak én is örülnék, de még egyet sem kaptam én sem. :( :p Mármint aratógépet.

apuci30 kedveli ezt.
  13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nem baj majd eladom a tulipán armadám nagyrészét és nem rinyálok :D

Baby72, Kukackukac és Ninett79 kedveli ezt.
  14. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok! Vendégségben vagyunk, 10 csokornál tartok, mert tegnap este értünk ide;) , egyenlőre tp, baha tp és csp ajik jöttek. Szeretem ezt az eventet mert ültetsz- keversz és a kövi beültetésnél odaadod a csokrot a nyuszinak, legalábbis én így csinálom. Jól haladok és nem sok időmet veszi el a játék a rokonság legnagyobb örömére ." Azt hiszem"xD

15. LBetti

LBetti Fórumgróf

Drukkolok, hogy Te is kapj a Nyuszitól olyan ajándékokat is, aminek igazán örülnél. Ne add fel, lehet pont az utolsó 10-ben érkeznek majd!
    Hajrá!!!:)

Tigrislady, -orgona-, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Nálunk most elkezdett szakadni a hó. Remélem nem ijeszti el a nyuszikákat. :) Dili egy időjárás van, az tény. xD

Kukackukac, Tigrislady, kekmaci75 és 3 más kedveli ezt.
  17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Remélem a nyunyák nem ijednek meg a havazástól és szép ajándékokat fognak adni :D

18. Ninett79

Már elállt, de láttad,hogy elkezdett esni? A hó ijedt meg a nyusziktól úgy látszik. ;)

19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

süt a nap és esik itt a központba :D de ez rossz áprilisi tréfa

Kukackukac és -orgona- kedveli ezt.
  20. Ninett79

Igen, igen. Egy helyen vagyunk. ;)

Kukackukac és -orgona- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.