Boldog nyúl csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 1.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Látod itt jön az, hogy mindenki más és más. Én kimondottan örülök a TP-nek, mert bizony itt a 98 szint negyede táján minden TP jól jön:)
    A titok izéket meg olvasva, hát nem hiányzik a 15. macskaól őszintén megmondom!
    Szóval fel a fejjel és örülj annak a TP-nek, majd meglátod milyen jó is az:)

2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ez olyan mint amikor vitte a gyereket orvoshoz még a régi kék házba :D ott ömlött az eső a profinál meg sütött a nap és kérdeztem miért vagytok vízesek :D és kinéztem az ablakon és a szomszéd utcába hömpölygött a víz nálunk meg kisgatyába lehetett lenni :D
    De míg itt esik a hó a Plázánál csak a nap süt :D

Kukackukac, Cyra65, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  3. bekheg

bekheg Járnitanuló

Teljes mértékben egyetértek Veled, mert én is ugyanúgy jártam, mint Te a 95. szinten. 19 csokrot adtam be, de a TP-ken kívül semmi extrát - gondolok itt a titokólakra vagy titokfákra - nem kaptam. Örülök én ezeknek, de az igazi öröm az lenne, ha valami mást is kapnék.

stellácska26 kedveli ezt.
  4. kukac42

Szerintem fogsz kapni! Még messze a vége lesz ott titokfa, titokól, minden:)
    Csak ne add fel és ne búsulj!

stellácska26, Kukackukac, csopke1 és 6 más kedveli ezt.
  5. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Én örülök,ha kész leszek az eventtel,nem hogy még pluszban ilyen apró nyereményekek után búsulok :D

Kukackukac, csopke1, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  6. csian

csian Járnitanuló

Sziasztok !
    Megosztanám a tapasztalataimat én is. Nos én idáig 27 csokrot adtam át, és kaptam 1 aratógépet 12 órára, 1x 2 szupertrágya, és a többi kivétel nélkül csp és Tp. Úgy látom nekem itt is csak olyan szerencsém van mint a titok dolgokkal, ott is mindig alacsony színvonalú és egyforma dolgokat kapok szinte kivétel nélkül.

Szama és apuci30 kedveli ezt.
  7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

1 nap után nem szabad feladni mond ezt az event vége előtt 2 órával :)

Kukackukac, vje0315, csopke1 és 6 más kedveli ezt.
  8. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Így van, ne keseredj el ! Messze még a vége, Te is kapsz biztosan.

Kukackukac, vje0315, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  9. petone2011

petone2011 Járnitanuló

Sziasztok! Nekem ez az event hasonlit a "volt egyszer egy macska püfölős" eventre, amire az utolsó csengőpengőm is ráment, annyira püföltem a macsekot:cry::music:, ilyen-olyan ajándékokért.Most nem püfölni, termelni kell, felröpi jön, és csak csokor kell a nyuszónak, és jön az aji. Teljesen mindegy mi, csak jöjjön, én mindennek tudok örülni!!:) További szép napot mindenkinek

10. apuci30

apuci30 Fórumőrült

kaptam 5000Btp-t azzal lett 5 AB-m na már csak 20 kéne ha vóna :D

Gio, -orgona-, Kukackukac és 8 más kedveli ezt.
  11. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Én 40 csokrot adtam le eddig 2orion még érik 2titok fa 1xxl barkécs a többi tp és csp jó felhozatal és még messze a vége ennél kevesebb ajiért s csináltunk nehezebb eventet. Tetszik

Gio, -orgona-, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok kedves Gazdák!
    Olvasom a nyereményeket, kinek mi lett. Semmi aggódás, szomorkodás! Játék!! - és ez egy jó kis játék! Hogy nem mind arany ami fénylik, azt eddig is tudtuk. Tessék örülni minden ajándéknak akármilyen kicsi is az! Nem panaszkodom, nekem elég sok minden lett, legtöbb a Tp-ből és a csp-ből, de az is jó. Lett titkokból ól is, fa is, majd meglátom mi lesz belőle.
    Tartogatom a csokrokat, van még belőlük, majd este odaadom a nyuszikának, most konyhatündérkedem és nincs időm rá.
    Kitartást és mosolyt mindenkinek!

Gio, -orgona-, Kukackukac és 8 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Majd lesz, kivárod. :p

-orgona-, Kukackukac, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  14. Fätum

Fätum Fórumőrült

Huhhh, azért ezt így egy szuszra, nem mondom.... :p :D De ne lógasd az orrod, lesz majd még nálad is tejjel-mézzel folyó kánaán :) Én pld. örülök a Tp-nek. bahán is és a farmon is. 97. szinten minden tp számít :) Fogsz kapni titok fákat is, és titok ólakat is. Csak ki kell türelmesen várni. A nyuszi kicsit késik. Miért? Itt a magyarázat alább:

15. kukac42

Akkor most ajánlanám, amit Te reggel nekem! Adj a tepsifülesednek virágot és tojik Neked AB-t:)

16. anita219

anita219 Fórum mestere

Megajándékoztam néhány nyuszit így húsvét előtt én is. Eddig nekem is szinte csak CSP-t és TP-t adott. Jó,volt benne két ól és egy fa is és egy gülütojás is. :)

-orgona-, Kukackukac és vje0315 kedveli ezt.
  17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

na kaptam megint 10000Btp-t meg egy turbótrágyát :)

Én nem várok én teszek érte :D

-orgona-, Kukackukac, vje0315 és 3 más kedveli ezt.
  18. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Eddig 47 csokrot adtam a nyusziknak, 28 esetben TP-vel viszonozták, 7 esetben CSP-t kaptam, elvétve jött titokfa, turbótrágya, szupertrágya, csatni, aratógép és 1 titokól (kakas).
    Tetszik az event, amíg tart a felröppenő, addig gyártom a csokrokat, szerintem megéri. Én is azok közé tartozom, akik örülnek a TP-nek.
    Mindenkinek sok szerencsét a nyuszikhoz!

Gio, -orgona-, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
  19. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

olvasván a hsz-okat, a bahamán adtam be a dolgokat. eddig 1 titokfa és 2 titokól lett a tarsolyomba. meg kb 30-40.000BTP. talán 15-16 csokor ment el.
    nem tudo miért, de tetszik az event. talán az előre nem tudható nyeremények miatt...titoktojások :))

Gio, -orgona-, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  20. Holleapó

Holleapó Járnitanuló

Hát, azt hiszem készen vagyok.
    Ami biztos, banánt nem kaptam, se aranyat-se bronzot, de a többinek is örültem. Nyuszik helyesek, mindenkinek szép Húsvétot! Most megyek üzérkedni a piacra:D:DxD
    H.

Gio, -orgona-, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.