Boldog nyúl csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 1.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lilavi

Lilavi Járnitanuló

Szeretem ezt az ajándék bontogatást:D csak nem győzöm keverni a csokrokat...
    Kétség kívül a tp-t adja leginkább a rendszer, remélem azért a többi ajándékra is sor kerül többször is.
    Az első 50 csokor összesítése:
    tp(20db) - 130000tp
    btp(13db) - 90000btp (szintet is léptem vele8) )
    csp(9db) - 50000csp
    arató(2db) - 2x12óra
    turbótrágya(2db) - 2x1db
    szupertáp(2db) - 2x1db
    tiki-fa(1db) - 1xl avokádó lett:cry:
    orion(1db) - 1 még nem tudom mi

2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Még kaphatsz Te is,én a 94. csokornál kaptam.Én is nagyon vártam!

LBetti kedveli ezt.
  3. Lilavi

Lilavi Járnitanuló

Én az elején úgy készültem, hogy 1 db tp-t és 99 matricát fogok kapni. Mikor kiszedték a matricát, akkor meg, hogy 1-2 csp és 98-99db tp-t. Ezek után minden tp-től különböző ajándék nekem kellemes meglepetés xD.

inanna11 kedveli ezt.
  4. hkata7

hkata7 Utánpótlás-írogató

Na jó, azt hiszem, befejeztem.. kb. 90 %-ban csp, tp. bahama leginkább 5000 .res, és ezek után jön egy azaz 1 db. szupertáp, meg egy 12 órás arató, amivel már semmit nem tudok kezdeni, mert előtte lettem készen a vetésekkel.. ez az egész játék így meglehetősen kicsinyes, és köszönő viszonyban sincs a listán szerepelő ajándékokkal... lehet hogy anyúl boldog, én inkább becsapottnak, vagy pontosabban baleknek érzem magam...

5. -.Napocska.-

-.Napocska.- Járnitanuló

Nyuszikáim adják folyamatosan az 5000 farmTp-t vagy Csp-t, egy ideig nem szólok semmit aztán ránézek az egyikre mondom aratógépet szeretnék nagyon erre ad 5000 Bahama Tp-t, jól van végre jó felé haladunk következőnek is mondom szépen halkan aratógép kellene de biztos nem hallotta jól és 1 turbót adott. A mai utolsó csokromat már a légyszi légyszi adjál valami értékeset sóhajjal adom át és kaptam 1 titkos tenyészetet Hurrá!!!
    Szép jó éjszakát mindenkinek!

6. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Event kész.
    A végeredmény:
    BTP 245000
    TP 170000
    CSP 105000
    titokfa 5 ( xxl füge, xxl guava, gránátalma 3)
    Répás-almás csatni 1
    tavaszi koszorú 1
    Kacsa Kata 4
    szupertáp 7
    arató 60 óra
    titok ól 2 (macska, kakas)
    Nem is olyan rossz ez és nagyon jól szórakoztam:)
    Jóccakát:)

Dyny, kisszakács75, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
  7. bcsillus

bcsillus Utánpótlás-írogató

Szia!

Emlékszel rá, hogy a titokfákat melyik területen lévő nyuszitól kaptad? Ez azért érdekel, mert nekem eddig 4 titokólam van, és mindegyiket a bahán lévő nyuszitól kaptam. Viszont egy titokfám sincs még.

Köszi a választ előre is.

8. times84

times84 Törzsjátékos

Nem értem az embereket.....ez az event nagyon nagyon jó :) és lassan csak a panaszokat lehet olvasni...ha nem lennének a csokrok után ajándékok akkor is megcsinálnám, hiszen maga a felhősor is tetszik....az meg már csak ráadás, hogy kapunk "kicsi" ajándékokat pluszban...az se érdekelne ha csak sima tp-t kapnék végig...hiszen bármit kapunk az plusz ráadásul ingyen.....mielőtt lehurrognának az elégedetlenkedők 91-es szinten járok szóval az 5 ezres tp-kel nem fogok szintet lépni :)....számomra a plusz ajándékok olyanok mint amikor az unokám hozzám szalad egy kutyatejjel, vagy egy kaviccsal. Ezzel annyit szerettem volna jelezni, hogy ne morogjatok--egy kavics is lehet gyönyörű :) Kellemes ünnepeket :)

Lillapilla73, kekmaci75, Numiz és 15 más kedveli ezt.
  9. -panama12-

-panama12- Aktív író

Sziasztok.Szerintem nagyon jó kis event,aranyosak a nyuszik,igaz néha nem hagynak vetni stb.Eddig kaptam 80 000 Tp,30 000 btp,2 titok fát,xxl szerszámot,12 órás aratót,1 szuper tápot ,2 szuper trágyát,1 tavaszi koszorút. a 10 beadott után 1 gülü tojást és 1 tavasz koszorút.Titok ólat még nem ,de remélem kapok.Eddig ennyi,de még fele hátra van az eventnek remélem adja a felröpiket.Jó játékot mindenkinek.

kukac42 és inanna11 kedveli ezt.
  10. Henrik8511

Henrik8511 Járnitanuló

Sziasztok olvasom a hsz-eket és egyszerűen nem hiszem el hogy ilyen sok buta ember van....
    Mindenki panaszkodik jobbra balra ahelyett hogy venné a fáradtságot és ha már megtanult olvasni elolvasná az Event ismertetőt meg a Játék ismertetőt!!! A másik nem kötelező játszani vagy az eventbe belefogni akinek nem tetszik keressen más játékot amivel elégedettebb!

Peszi2, Lillapilla73, times84 és 3 más kedveli ezt.
  11. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

Sziasztok
    az event befejezve, de folytatom tovább, mert az elégedetlenkedőkkel ellentétben nekem az a véleményem, az egyik legjobb event ez. a teljesség igénye nélkül : sok TP, sok BPT, 7 titokfa, ezekből 1 tamarindusz lett, 4 titokól, 1 béka lett belőle, ami emlitésre méltó, 2 tavaszi koszorú, pár szupertáp.
    én kényelmi szempontból csak a bahán adtam a csokrot a nyusziknak .-)
    sok sikert mindenkinek. kellemes ünnepeket, a lányoknak sok vizet :)

Henrik8511, alpha58, kekmaci75 és 6 más kedveli ezt.
  12. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

68 csokrot adtam át szuper ez az event nem értem azt aki méltatlankodik én sem kaptam ab-ánt de mindennek örülök ennyi ajándékot még 1 eventért sem kaptunk de a sok tp meg csp is megéri tőlem egész évbe tarthtna

Henrik8511, times84, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  13. kukutyin2

kukutyin2 Utánpótlás-írogató

Szép reggelt! Csak annyit szeretnék kérdezni,hogy ha az event végéig apránként átadom 100 nyuszkónak a csokrot,akkor garantáltan megkapom a felhősort a hozzávalókkal,vagy ez lutri?

14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

15. kukutyin2

kukutyin2 Utánpótlás-írogató

16. rai1

rai1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Első csokrok átadása után titokólat, bahamás titokfát kaptam aminek nagyon örülök.

17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

tegnapi titokfám xxl kókusz:) mai 3 tojásom nyitásként 5000csp 5000btp-t rejtett meg 1 szupitápot adok a nyulaknak egy kis kávét is hátha bepörgetik magukat és jobban adakoznak majd és még két csokor nem hat mégh biztos a kávé 10000 tp és 10000 csp :)

Utoljára szerkesztett: 4.4.15
    Numiz, inanna11 és judy95 kedveli ezt.
  18. judy95

judy95 Törekvő

Jó reggelt! Azt valahol meg lehet nézni, hogy miket nyertünk a nyusziktól, vagy Ti felírtátok?

apuci30 kedveli ezt.
  19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ha nem írogattad a fórumra vagy nem jegyzetelted akkor ha szépen megkérsz egy modit talán megnézi neked

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A játékban a megjelenő információs buborék mutatja a nyuszi ajándékát (külön lista nincs).

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.