Boldog nyúl csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Apr 1, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nagyon meg pláne:D

-orgona- and apuci30 like this.
  2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Kellemes ünnepeket mindenkinek! A nyuszik meg akartak lepni, kaptam 1 titokfát és 1 titokólat.Nevetőgörcsöt kaptam az eredménytől: tyúkól-licsifaxDNagyon tetszik az event! Lényeg hogy szaporodnak a Bahás tp-imxDMár csak 20db csokor kell még a végéhez, de csinálom tovább;)

3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

1 órán belül 6 csokor meglesz :D remélem jönnek az ujabb titokfa titokól BTP kombók :D főfarmon már a horrorra betárazva :D

4. szs75

szs75 Járnitanuló

Sziasztok! Ezt az eventet imádom .Aranyos, igazán jók a nyeremények , nem kell egész napot a gép elött tölteni ,lehet készülődni a z ünnepre is :) Mindenkinek boldog nyulat!

5. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Event befejezve,annyira szerettem volna titokfát kapni,nohát adott is a nyuszi,aztán lett 1 XL matéfa és 1 XL kókuszpálma. Többet nem kérek tőle,inkább jöjjön a BTP.
    Kellemes ünnepet mindenkinek,a lányoknak sok locsolót.

-orgona-, MamaMeseKertje and inanna11 like this.
  6. anami1980

anami1980 Fórumszaki

nekem nagyon sok fám hiányzik még sajna majdnem egy évet kihagytam különböző technikai okok miatt... de szép lassan majd utolérem magam :) még 30 csokor és kész az event :)

7. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok. A 3. feladatnál tartok. Megvannak a boldog nyuszik. Kiraktam őket a szigetre. Nagyon jó ajándékok voltak a tojásokban. Rengeteg Btp.,csp. és tp. 2 tavaszi koszorú, 2 csatni, 2 tikifa, 1 titokól. Igaz hogy aranybanánt még nem kaptam, de még jöhet. Olyan édesek ezek a nyulak, hogy nagyon. Imádni valók.
    Mindenkinek kellemes ünnepeket, sok piros tojást kívánok.

8. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Az lehet, én is olvastam, de akkor hozzám az én farmomra még nem jutottak el szegény programozók,( mondjuk a tűzoltóság is 4x kerülte meg az utcákat itt Óbudán, mire megtalálták a tömbünket, pedig csak gyakorlat volt, hát összetettem a két kezem, hogy nem kellett még élesben kijönniükxD, állítólag nem vagyunk benne a GPS-ben, ezt a parancsnok mondtao_O)

Nemsokára ismét aratok, és csinálhatom a csokrokat, kíváncsi vagyok mik lesznek a tojásokban, klassz ez a húsvéti event:D!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek!!

9. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, esetleg elírhattál egy betűt, mert ez a farmneve, és - mint írta - sokan segítettek neki, nem csak én. Tegnap éjjel akartam neki még egy kaját küldeni, akkor már tele volt.
    Ezúton is, újra, mindenkinek köszönöm a segítséget.

kekmaci75, Nana470801 and -orgona- like this.
  10. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Hasonló cipőben járunk,nekem is ki kellett hagynom egy keveset.
    Hogy megy az event? Nekem sikerült eddig 55 csokrot leadnom.
    Ha minden jól megy,ma 60 db-bal szeretnék végezni.
    Aztán meglátjuk,mert hát kevés a csokortartó.

11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ujabb két csokor átadva 5000Btp és egy tavaszi koszorú :D most felröpi hiány van de perceken belül jön a horror event és készülök rá amúgy még 4 csokrom keveredik és akkor 39 csokor átadva a felhősor meglesz még vagy 5 nap van hátra és ma majdnem a fele meg lesz az eventnek :D

12. anami1980

anami1980 Fórumszaki

jelentem 70 csokor leadva nagyon tetszik az event :)

13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ujabb 2 csokor leadva 5000 csp és ugyanennyi Btp ezt már szeretem ja és ezzel ujabb 5 aranybanán :D

14. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Újabb 5-ös kör:
    1x 10000 TP
    2x 5000 BTP
    1x 10000 CSP
    1x 5000 TP

És meg lett a Tavaszi nagytakarítás kitehetőm. :)

15. Baby72

Most már akkor :D sikálhatsz ígyis-úgyis.

-orgona-, kovacstne and tszabina6 like this.
  16. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Már takarítottam. Az előbb küldtem el a gyepről egy pofátlan fiatalt, aki a szép mercijével ide parkolt szépen az ablakom alá. Hát jóhogy nem áll már be a szobámba is! :D

17. Baby72

Ezek a mai fiatalok..xD:D;)

-orgona- and Gabi922 like this.
  18. szs75

szs75 Járnitanuló

A bahamás titok fám beérett: mátéfa xxl:p

19. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Ha nem ismerik a szabályt h más kapubejárójába meg gyepére nem parkolunk, én lemagyarázom nekik. Már páran ki lettek iktatva, azóta nem is parkolnak ide. :D

Az eventhez:
    Sokat segít ez a sok baha TP, kellenek a banánok a kincses szigethez, mert át akarom oda pakolni a bahat TP-ket adó kitehetőket. Az event pedig szépen ad Baha TP-t. :)

-orgona-, ViriTündi and Baby72 like this.
  20. rossedina

rossedina Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Orion tenyészetből piros strucckarám lett :) Nem vagyok elégedetlen :p
    Rengeteg Bahama Tp-t kapok a tojásokból :p

Thread Status:
Not open for further replies.