Boldog nyúl csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 1.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Igazad van. Jó is az.:);)

-orgona- és tszabina6 kedveli ezt.
  2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

2 csokor leadva 2*5000csp

3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Nahát kérném szépen. 100 csokor leszállítva a nyulaknak. Kaptam aratókat, titok fákat, ólakat, rengeteg TP-t, csp-t. Mennyit nem tudom, mert szánom bánom bűnöm, de én bizony nem jegyzeteltem -.- Aranybanán viszont nuku. Node sebaj. Beszállítok még néhány csokrot a nyulaknak, hátha lesz még banánom :music:Ha meg nem, legalább a tp állomány kicsit felszaporodik. Egy aratással 10.000 ezer btp-t, vagy ftp-t 4 órás szántóföldi növényekkel egyébként sem lehet bezsebelni. Jó kis event ez, akárki, akármit mond :p

Utoljára szerkesztett: 4.4.15
    Lillapilla73, Bátyus, kekmaci75 és 11 más kedveli ezt.
  4. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Gratulálok!
    Nekem is van 5 tikim, de majd csak a végén rakom ki az összeset egyszerre, remélem addig kapok még 1-2 db-ot s azt is lesznek benne xxl fák... szeretem őket :inlove:

5. Boar_Hunter

Boar_Hunter Utánpótlás-írogató

Ezeknek a nyulaknak valaki adhatna valami rendes tojótápot!
    Csak CSP meg TP ... mondjuk ez irányban fo..., pontosabban megy a hasuk.
    Persze tudom, hogy egy facsemetét, vagy egy ólat milyen nehéz kinyomni.
    Azért egy próbát megérne .... legalábbis nekem.
    Nyúl meg lesz majd másik .... ;)

alex0824, Kukori.és.Kotkoda, Gio és 6 más kedveli ezt.
  6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nekem az ólak meg ami nem tp csp az zöld vagy sárga piros tojásból jött a két szinűekből jön a tp csp btp :)

Kukori.és.Kotkoda, -orgona- és Cyra65 kedveli ezt.
  7. Boar_Hunter

Boar_Hunter Utánpótlás-írogató

Biztos, hogy záptojást nem pottyantanak ezek a bugrisok? ;)

Fätum, Cyra65 és apuci30 kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

mondom én egyszínű tojás nem tp csp-ket ad hanem egy darab szupcsitápot :D na most 2-3 óra szünet és jönnek az újabb csokrok :D késő estig még kb 10 csokor összejön remélem és akkor a 100 csokor hétfő estig meglesz és a maradék másfél napba tényleg potyázok

9. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Na most tojt a nyuszi (szegény!) egy 12 órás aratógépet:D.
    Azért jó lenne, ha event végén jönne egy összesítő ablak, hogy milyen ajándékok jöttek a tojásokból, mert bizony nem írtam fel.:p

10. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

63 nyuszitojásból ezek keltek ki:

- 5 x 10.000 BTP
    - 23 x 5.000 BTP / összesen 165.000 BTP

- 5 x 10.000 TP
    - 7 x 5.000 TP / összesen 85.000 TP

- 4 x 10.000 CSP
    - 10 x 5.000 CSP / összesen 90.000 CSP

- 3 titokzatos csemete

- 1 titokzatos tenyészet

- 1 XXL barkácscucc, benne 2 itatóval és 2 ecsettel

- 2 turbó zokni trágya

- 2 RA csatni

Háát, ezt a tojásgyűjtögetést egyszerűen nem lehet abbahagyni...
    Sok szerencsét a nyereményekhez:)

Bátyus, Maryanne1, kekmaci75 és 8 más kedveli ezt.
  11. muksika

muksika Fórumlakó

Repesek én is az örömtől. Olyan jó kis ajik jöttek. Még csak fél órája kezdtem beadogatni a csokrokat (most 28-nál tartok), és már pl. egy csomó CSP-t kerestem vele. Már most van 60 órányi aratógépem, 2 titokólam, 55 ezer CSp, 40 e BTP, stp.
    Szóval eddig nagyon elégedett vagyok.

Gio, Kukori.és.Kotkoda, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  12. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Boldog nyuszkót Mindenkinek!
    Nekem elég vegyesen jönnek az ajándékok,nem panaszkodom egyenlőre, Ab persze nem jött! Viszont az unokám megkapta a fődíjat, 5 aranybanánt!!!! Mondta tűzijáték is kísérte! Nagyon boldog,persze én is!
    Remélem nekem is sikerül talán,ha nem is 5 db!!!

13. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ne haragudj, de ne beszélj mások helyett. Én 98.szinten vagyok. a 90valahanyadik csokorból kaptam 2 AB-t, talán 7 titokfát (még nem raktam ki őket, majd a végén egyszerre) és 2 titokólat. Mivel nem vagyok szerencsés ezekben, én nem repesek tőlük. Többre becsültem a 2x3 szupertápot (a 2x1-et is, de azért a 3-at jobban :) ), és IGEN, én többre becsültem a 10.000 TP-ket, de még az 5.000 BTP-t is a titkoknál - mert az BIZTOS, a másik meg bizonytalan, és nem vágyom sárga terményesre, sem xl fákra, bármilyen is az, ez nekem a hulladék. Az alapfarmon 80M TP , a Bahán majdnem 3M kell a szintlépéshez. Ehhez én minden pici pluszt megbecsülök, amihez nem kell aratni. A CSP-től én sem vagyok elájulva, de tudomásul kell venni, hogy nem minden főnyeremény. Ha azt nézem ,hogy a 100 db ajiból (nem írtam) talán 20-30 lehetett CSP, a többi pedig számomra megfelelő/jó/kiváló nyeremény, akkor ez nagyon jó statisztika. kaptam 2x 48 ó aratót - na erről az a véleményem, hogy inkább lett volna rövidebb, akár csak 12 ó, de minden munkás, vagy akár 6 órás kupon (igaz, eddig olyan nem volt, de lehetne...), annak több haszna lenne a szememben. Vagy legalább lenne mellé MOST félárú munkásvevő akció, de a teljes event alatt, mert valsz. megvenném a vetőt hozzá. Teljes áron nem fogom, úgy viszont csak fél öröm.

14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ezen jót kuncogtam.. fődíj;):):D. Még Neked is lehet, ha szintet lépsz közben..:).

Gio, Kukori.és.Kotkoda, imi010 és 3 más kedveli ezt.
  15. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, Jóóó Napot kívánok Mindenkinek!!!

A százados végső eredménye egy plusszal (eddig, tehát 101):
    195 000 TP
    140 000 Csp
    155 000 BTP
    2 db 48 órás arató
    2 titokállat
    4 titokfa
    2 csatni
    5 zokni
    3 db 12 órás arató
    5 szupitáp (2*1 + 1*3)
    2 KK szupi
    1 db tavaszi kosznyú

Gyűröm még én is, amíg engedi majd időm.
    Köszönöm BP!

(Kedvencem a szigeten az ottani Tanyaház mellett balról lévő nyuszkó, aki Nálam egy Amnéziás fán ül ilyenkor éppen, s oda is teszi a tojgliját. Ő mindig jobban kedveskedett Nekem, mint a többiek... :) Igaz, még az ÁBét kisajtolom Belőle, mert azt nem cuppantott az orcámra eddig.... De mint írtam máshol is: Jön még Nyuszikára Gabilány :) )

Jó játékot Játszótársak és Boldog Nyuszit Nektek!!!

Dyny, Harmony12, hóóvirág és 11 más kedveli ezt.
  16. csian

csian Járnitanuló

Sziasztok !
    72 csokrot adtam a nyulaknak idáig. Nálam az arány ugyan olyan ócska mint az elején is volt. Kaptam idáig: 2 titokfa, 2 titokól, 12 óra aratógép, 2x szupertrágya 1x kk trágya, ja és a kötelezők, a többi végeláthatatlan csp. és tp. hegyek. Na de valami jót is írjak : az 1. ól Kivi lett!!! Elszégyellte magát szerintem a randa nyúlja , de a másik 3 titok az semmi , tüzifa és mellé 1 egér. Az igazat megvallva egyre jobban kiábrándulok ebből a játékból, és ezért a BP mindent meg is tesz. De ez nem a mostani event miatt van , szinte évek óta ilyen a szerencsém a játékban . >:(

17. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ne legyél már ilyen negatív ! Minden amit kaptál ingyen van, nem kellett sem titokfát, sem ólat venned, mert kaptál, ezenkívül , ha mondjuk úgy vetted volna, akkor se biztos , hogy a legújabbat kapod.Örülj inkább a kividnek ! Az überel mindent.:)

Bátyus, hóóvirág, anami1980 és 6 más kedveli ezt.
  18. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Szia!

Hogy is mondjam.... Előttem már leírták páran, pedig a felét sem tudtam visszaolvasni a csevegőnek....
    Ajándék lónak ne nézd a fogát!
    Ócska ajándékok??!?? Én 99-es szinten vagyok, és még az 1 turbókaksinak is tudtam ám örülni, hiába van belőle pár mamutom...
    Nem tudom, Te melyik szinten tartasz, de val'szeg nem régen kezdted, és ezért nem tudod értékelni ezt az eventet.
    Ha nem így van, elnézésedet kérem! Akkor más a baj. Az meg ajjaj :(
    Gratulálok a kividhez! Látod? Adott a "sok rossz (szörnyű ilyet leírni is)" mellett jót is Neked az event.

Kívánom, hogy találd meg az örömödet ebben a játékban! Ha pedig nem sikerül, akkor senki nem kötelez Téged semmire semnem....

Én Varun óta újra elkezdtem élvezettel játszani ezt a játékot.

És még igen:
    Máskor termeljük a növénykéket, adjuk be a cuccosokat a pajtából, tenyésztünk, vásárolunk, gyűjtjük a felröpcsiket, matekolunk, tervezünk.... stb...stb....
    Most mi van?
    Ha letermeled a 15 ezer liliomot, akkor is kapsz közben ajándékot, és még megjutalmaznak 3 kitehetővel, illetve egy felhősorral... (Plusz egy matrincával!!! - sajna csak eggyel, kukac-Judit :( ) A nyuszi-tojcsi-ajik csak bónus-malusok!!!
    Sajnálatra méltónak tartom azokat, akiknek most is sír a szájuk...

Utoljára szerkesztett: 4.4.15
    Dyny, Lillapilla73, maszilva és 15 más kedveli ezt.
  19. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Ezek tök jó nyeremények szerintem. Egyáltalán nem rossz a nyerési arányod.
    A titok csemete / ól mindig lutri, a titoknyereményért ne a nyuszikat (az eventet) hibáztasd.
    Ráadásul kivit nyertél! A helyedben én nagyon örülnék neki.

Az event főnyereménye egy igazán ütős felhősor.
    EMELLETT plusz meglepetésként játszhatunk tojáskeresőset, ami igazán jó móka.
    Az ugrabugra nyuszik nagyon aranyosak és még meg is ajándékoznak bennünket valami aprósággal.

Kár, hogy nem adtad össze a "végeláthatatlan csp. és tp. hegyek"-et, mert ha olyan sokat kaptál,
    a nyereményeid összeadva 50-100 ezer TP-t, BTP-t, CSP-t jelentenek, ami szintén nagyvonalú ajándék.

Hosszú ideje a mostani a legjobb, legszórakoztatóbb event. Remélem, vissza fog térni valamilyen formában.

Sok szerencsét kívánok - azoknak, akik tudnak örülni, ha rájuk mosolyog a szerencse:)

maszilva, Cyra65, heureca3 és 10 más kedveli ezt.
  20. ourshe

ourshe Aktív író

Sziasztok!
    Átadtam a nyuszikáknak a 100 csokrot :). Mindegyik ajándéknak örülök, bár azért van aminek jobban :p
    Szerintem szuper event!
    Nagyon Boldog Nyuszit kívánok Mindenkinek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.