Boldog nyúl csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 1.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Pihepehely

Pihepehely Törekvő

Sziasztok!
    Nagyon jó volt ez az event! Megszórtak rendesen tp és csp hegyekkel :) Igaz a végén kaptam ólakat és fákat aminek nem tudtam örülni. (macska, narancs pulyka, narancs csacsikovács, kókusz illetve gránát xl.)Viszont hogy a bahamán szintet tudtam lépni az nem volt semmi :) Szeretném, ha volna még ilyen event, hiszen végig izgalmas volt.

2. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Gratulálok az event készítőinek ez a farmaráma létezésének a legjobb eventje persze nekem is volt olyan ajándék amire vágytam és nem jött össze de magasan kárpótolt a többi ajándék. Nincs panasz csak dicséret. Köszönjük.

times84, MamaMeseKertje, mimi és 2 más kedveli ezt.
  3. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok! Az utolsó próbálkozásomra kaptam még 2 db tikifát amely fügefa XL és mandarinfa XL lett és mellette tp, btp és csp-t .
    Szerintem nagyon jó volt az event, mert végig izgalmas volt a játék és ilyen sok ajándékot még egyik sem adott bár aranybanánt nem kaptam de a többi mind kárpótolt érte. Gratulálok az event készítőinek még sok ilyen játékot szeretnék kérni ha lehet.
    Ezzel befejeztem és szurkolók azoknak akik még játszanak és nagyon jó ajándékokat kívánok!

Utoljára szerkesztett: 8.4.15
    times84, Marika312, MamaMeseKertje és 3 más kedveli ezt.
  4. rozal1953

rozal1953 Utánpótlás-írogató

Segitséget kérnék, nekem tegnap du.óta nem jelennek meg a nyulak. Mi lhet a hiba?

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A képen látható pipát kivéve a nyuszik "láthatatlanná" válnak a farmon.

6. vm68

vm68 Rutinos

238 óra arató, 10 db titokól. Végre megvan a farkas. Még 3 ól most tenyészik, remélem meg lesz a kivimadár is. A közel 5 évnyi játék alatt nem kaptam ennyi értékes ajándékot.

7. rozal1953

rozal1953 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!

Lili060504, mimi és csopke1 kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Ha léptél szintet a sok BTP-ből akkor kaptál AB-t és nem 2-öt hanem 5-öt én 15-öt kaptam a szintlépéseknek köszönhetően :D

Jucus19, Lili060504, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Én is most kaptam egy orion tenyészetet, és farkasom lett nekem is. Még nem volt, így nagyon örülök neki. :)

10. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Jó reggelt Mindenki!
    Mielőtt lekésnék,szeretném megköszönni a BP-nek a rengeteg ajándékot! Remek event volt, AB-n kívül mindent kaptam bőven! Maradt még fa és állatka,amire vágyok,de egyszer azok is meglesznek!
    További hasonló jó ténykedést kívánok!

11. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Nagyon-nagyon jo kis eventet sikerult osszehozni a BP-nek, nalam nagy sikere van. Meg mindig eventnovenyt termelek (ez az utolso adag) aztan meg egy kis csokor gyartas es vege. A nyuszik nagyon meg vannak elegedve:) Nem szamoltam mennyi csokrot adtam at nekik, de nem is az a lenyeg. Az ajandekok kozul mindenbol kaptam, a bahan is szintet leptem kozben (217-es szinten vagyok).
    AB-t csak egyszer adott eddig, de meg tobb, mint 30 csokor atadasa lesz a vegere, talan bejon meg egyszer. Titokolat adott 6-ot, titokcsemetet 5-ot, szerszam csomagbol 1-et. A tobbit nem szamoltam, de tobb csatnit, tavaszi koszorut, szupitapot, stb. kaptam, a legtobb az CSP, TP, es BTP ajandek volt.
    Nagyon koszonom ezt a kellemes husveti meglepetest!

12. adamikmarika56

adamikmarika56 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt !
    Szeretném megköszönni a BP-nek ezt a csodás eventet, sok ajándékokkal teli.
    Most igazán gondoltak a dolgozó játékosokra is. Meg lehetett csinálni meló mellett is.
    Kívánok mindenkinek szép napot!
    Köszi BP!!!!!

times84, Lili060504, mamika57 és 4 más kedveli ezt.
  13. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

szia, van csíkos, sárga-piros, ma szupitápot adott

Lili060504 kedveli ezt.
  14. theresia26

theresia26 Aktív író

Jó kis event volt. Kaptam 2 aranybanánt, 8 db orion talányos tenyészetet, 2 db borneo tikifát, rengeteg Tp-t, Csp-t, és még sokminden mást. Jól jött a felröpi. Eddig 163 csokrot adtam a nyusziknak és még vagy 20 lesz. :) Én elégedett vagyok, de ha beérnek a talányosok, remélem érnek kellemes meglepetések. :)
    Nem mellesleg 1 milla csp-t összepiacoztam ez idő alatt pár ezer tulipán és orchidea eladásból.

mamika57 és anami1980 kedveli ezt.
  15. anami1980

anami1980 Fórumszaki

Sziasztok szép jó reggelt :) Hipp hipp hurrá 4 titok ólból lett pulykalábas alap, macskaházacska ,retró hód, és FARKAS!!!!!! nagyon örülök neki!!! a titokfáimból cédrát,avókádó xl, pisztácia xxl,mandarinfa :) rengeteg Btp tp csp csatni is lett 3*, meg minden más az AB kívűl, de nem érdekes mert 5* léptem színtat az event kezdete óta tehát az 5*5 Ab :) remélem sok sok hasonló event lesz :) még gyártom a csokrokat hátha valami kivi is jön felém.... :):p;)

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyon jó kis event volt, köszönjük! Még érik egy tábla liliom, azt még felhasználom csokorhoz és talán még összejön valami. "Csak" három titokólat kaptam, AB-t nem, de igazán sok minden másból bőven jutott. Nem számoltam közben, mi minden volt a tojásokban, de azt olyan szívesen megnézném, mennyi csokrot készítettem a százon felül. Nem tudjátok, hol nézhetek utána?

Lili060504, MamaMeseKertje és anami1980 kedveli ezt.
  17. erra76

erra76 Utánpótlás-írogató

Akkor nem csak én jártam így. Azért ez nem jó. Mindenesetre ma reggel néztem, és a felhősort megkaptam :)

18. erra76

erra76 Utánpótlás-írogató

Szia! Hol tudtad megnézni, hogy összesen miből mennyit kaptál? Mi az az AB? Köszi

19. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Sziasztok. Tudja valaki hogy nyuszik is csak 2ig lesznek? Utána már oda sem lehet adni a kész csokrokat? Csak mert ettől függ mit ültessek most :) Köszi.

20. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

én is nagyon élveztem ezt az eventet:) már régen százon felül adom a csokrot a nyusziknak, akik annyira bűbájosak, imádom őket:) összességében tetszettek az ajándékok, banánom nem lett, de nem sajnálom, még egy titokólam várakozik, egy icipici kiviben reménykedek:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.