Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - 14. születésnapi event (2024) csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 24.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !

Ezt nem nevezném Szülinapi eventnek, csak egy átlagosnak, vagy még annak sem. Persze ez csak az én egyéni véleményem, kinek a pap, kinek a papné.
    Ez nagyon lehangoló .....:( :( :(
    Jó lenne már ha a BP. lenne a játékosokért, és nem fordítva !!

2. PBerti

PBerti Haladó

Sziasztok.
    Pfff.ez a felhő...Van már felhősor ami MINDEN ólra +1-et ad,valamint ott a neon pillangóbáb ami úgyszintén. Akkor miért is lenne jó egy olyan felhőért kapáéni,ami csak és kizárólag EGY állatra ad pluszt???
    Szeretek puzzle-zni,úh elkezdem,de ez egy szánalmas szülinapi "ajándék".

-Enéh-, Bonzó1945, mamszi5107 és 16 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó lesz ez...:inlove: a felhő majd adja az áldás annak aki megszerzi;)
    Ha a pajtatöltést jobbnak tartod akkor tedd azt;) Lesz még másik event is;)
    Az jó hogy végre egy új minijáték jön;)
    Ami meglepő.... nem kell extra sok felreppenő;) Ez jó:inlove:

9Csillag, Éva0315, barbi021951 és 5 más kedveli ezt.
  4. tuxumuxi

tuxumuxi Junior szaki

Nahát! Annyira béna vagyok a puzzle-hez, hogy soha nem is csináltam ilyet :D talán 4 db.-os elmenne, de nagyobb nem. Kihagyom én is, nem sietek sehova. :D

5. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Szia :)
    Várj még vele, ne add fel. :) Engem is meggyőztek, h csináljam. Biztos h sok segítséget fognak adni most is itt a játékostársak, akiknek már sikerült kirakni egy-egy képet. :)

maszilva, mamszi5107, nolina1965 és 11 más kedveli ezt.
  6. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Halk megjegyzés... az első puzzle (13.) képe ott van a videónkban. :music:;)

maszilva, mamszi5107, Luca_511 és 31 más kedveli ezt.
  7. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

Mivel a játékot a 13. számmal jelzett puzzle képpel lehet elkezdeni, a legrövidebb út a Piccolóhoz a következő számú puzzle-ök kirakásával érhető el:
    13 > 17 > 23 > 24 > 25
    vagy
    13 > 9 > 15 > 20 > 25

Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy ezek közül melyik útvonalhoz fog kevesebb malomtermék kelleni.

Utoljára szerkesztett: 24.1.24
    maszilva, Nellucc, mamszi5107 és 14 más kedveli ezt.
  8. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törekvő

ugyan...amíg megy, hogy eventkezdés du. 2-kor, event kész este 6-kor, addig nem lesz változás

mamszi5107, Pitemano, edina242 és 13 más kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Köszönjük halkan...a puzzle event jónak tűnik...én itt leszek ezen a szülinapi bulin :)

maszilva, mamszi5107, aida2330 és 18 más kedveli ezt.
  10. Mazsola71

Mazsola71 Járnitanuló

Szia. Pontosan erről van szó, itt a lényeg amit írtál.

mamszi5107, apcimama, edina242 és 6 más kedveli ezt.
  11. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Szeretek puzzle-t kirakni, s nem is időre kell kirakni a képeket. Nekem elsőre tetszik :)
    Én is részt veszek a mókában, növénytermelésre fel :)
    Hajrá Mindenkinek, aki részt vesz az eventben.

maszilva, Luca_511, -Erbrow- és 17 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Ha akik áldoznak rá... vagy elég erős a farmjuk nem lennének kész pár óra alatt akkor az event teljesíthetetlen lenne:music:
    Én 5-6 napig már rég nem foglalkoztam eventtel... és nem is vágyok rá... elég amikor az időre szedegethető eventelemekre kell figyelni napokig;) Itt nincs ilyen ...:music:
    szóval mindenkinek Boldog Farmszülinapot!:inlove:

csillaglili55, cskati01, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  13. agi770

agi770 Törekvő

Örülök ennek az eventnek a puzzle miatt. Azt, hogy mit ad nyereményként már szinte mindegy nekem. Túl jóra általában nem számítok ezzel kapcsolatban, így csalódás nem ér. ;)

14. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Ne reménykedj! Evvel a kirakóssal fél nap is elmehet, főleg ha 48 db-t kell kirakni belőle. Azért a kis TP ért 44 óránként nem éri meg számomra a felhősor!

fankostepsi, inanna11, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Reméljük a kerék is kegyes lesz... s sok sok bónuszt ad ha megtekerjük;)
    Tudtad, hogy a tenger is cseppekből áll?:music:

9Csillag, csillaglili55 és zoldert kedveli ezt.
  16. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Gyerekkorom taktikája, keretet kirakom, vagyis a széleket, utána bögyörésztem a közepét ;)

maszilva, macska49, mini76mini és 24 más kedveli ezt.
  17. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Sziasztok!

Hát megszokhattuk az utóbbi időkben hogy a születésnapi eventek egyre gagyibbak, ennyi telik tőlük nem a játékosok a fontosak hanem hogy vásárolj minél több kosarat, egyebeket. Arra nem gondolnak ha esetleg egy jó eventet tennének ki akkor többen vásárolnának. Mindegy ez van ezt kaptuk.

-julcsi13-, Boccio71, jucus100 és 5 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Elméletileg jó ötlet... de mi lesz ha először középső elemeket kapunk?:music:
    Amúgy én is így csinálnám;):inlove:

9Csillag, inanna11 és Kuzdern kedveli ezt.
  19. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Én is úgy gondolom, hogy egy szülinapi eventnek tényleg különlegesnek kellene lennie.
    Rengeteg játékosnak gondja van azokkal az eventekkel amik a Bahán zajlanak a gyéren érkező felröppenők miatt. Esetleg lehett volna valamilyen kis meglepetést ezzel kapcsolatban a felhőre tenni, hogy ott se legyen gond a gyűjtés. Biztosan lenne millió ötlet de nem mi döntünk, így elfogadjuk amit kapunk vagy kihagyjuk és foglalkozunk mondjuk a gazdaköri feladatokkal stb. :)

edina242, genka53, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  20. Juliska58

Juliska58 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a puzzle kirakásnak van-e időkorlátja? Köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.