Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - 14. születésnapi event (2024) csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 24.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia Genka, nagyon szuper lett az összefoglaló, köszönjük. :)
    Nagy nehezen elkecmeregtem a felhőig, de most megyek kezeltetni az idegrendszeremet. :D A többit majd hétvégén lejátszom, most nincs hozzá türelmem. Viszont remélem, hogy a fejlesztőknek még van, mert ennyi hiba már régen volt. A piros kosárból is alig lehet vásárolni és még hosszasan sorolhatnám.....
    Sok sikert és főleg türelmet mindenkinek.

karippa, Nagyii58, tyukanyo588 és 13 más kedveli ezt.
  2. Tothland

Tothland Járnitanuló

A születésnap azért jó, mert az ember kap valami meglepetést. Arra számítottam, hogy hosszű idő után végre lesz egy pontosan induló, jól játszható event. Ez mostani kezdetben nem meglepetés, mert pontodsan olyan volt, mint az új társaság eddigi tevékenysége, azaz híg emberi végtermék. Már 13.27 órakor tudták, hogy belépési gondok vannak, azért 14.00 órakor jelezték, miszerint elindítható a játék, ami természetesen nem volt igaz. Ami ezután jött, az mindent felülmúlt, hiszen mégis csak lett meglepetés. A játék készítőinek az eddigi nulla teljesítményt is sikerült alul múlniuk. Gratulálok. Köszönöm a megértésüket és a türelmüket, hiszen a sok panaszkodó, őket eltartó játékos sirámait, esetenként szitkozódásait jól eső érzéssel olvasgatni és azon szórakozni nem mindig jelenthet számukra élményt. A elmúlt időszak történései alapján az biztos, hogy a készítők számára egyetlen dolog nem fontos, mégpedi a játékosok véleménye, illetve az. hogy kiváló szakemberek, mert a jóhoz és ehhez a nagyon szuáréhoz komoly szakértelem szükséges. "A gyermeknek kél káromkodni kedve", mégpedig a kocsisképző felsőfokú végzettségű tagjainak szókincsével.

Utoljára szerkesztett: 26.1.24
    PZoli64, Neni60, soresne és 13 más kedveli ezt.
  3. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Azt hittem ma már megtáltosodik a játék,hát nem.Lesújtó ez lassúság.Fél óráig a napraforgót néztem,hátha történik valami,de semmi.Egy játékot tudtam még csak lejátszani.Ezzel a kárpótlásnak nevezett 8 doboznak is baromi sok értelme van így.Kitartást mindenkinek és sok türelmet.

rencsike982, Neni60, tyukanyo588 és 4 más kedveli ezt.
  4. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Sziasztok!Sajnos nem lehet játszani csak a virág pörög elvesztettem amit elkezdtem kirakni.ha nem változik semmi a játékot befejeztem

tyukanyo588 és szöszi50 kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

vihence, Nagyii58, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  6. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Én még mindig várok!
    Türelmes vagyok, lehet ültetnem sem kell majd, még pár ilyen nap és lehet a Bp apránként biztosítja majd a malomtermékeket a teljes eventhez.
    :D

PZoli64, vihence, koricsabi és 14 más kedveli ezt.
  7. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

semmit nem lehet kezdeni a játékba, mindenhol megakad... érdemes volt visszanéznem egy év után :D semmit nem javult a játék

8. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Hogy erre nem is gondoltam:D Be is fejezem mára a háborgást,várom a holnapot:D:D

vihence, genka53, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  9. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Nem értem a hozzászólásodat. Tudod én kezdetek óta játszom, igaz nem tudok olyan sokat költeni a farmra de az azért túlzás amit írtál. Ráadásul hiába költenél százezreket erre a farmra amikor nem működik és nem lehet kirakni a puzzlet mert állandóan forognak a virágok. Ültetésnél is többször ki-be kell lépni mert nem lehet egyszerre a vizet, trágyát és zöldcseppet rátenni.

tyukanyo588, genka53, Ayrin67 és 3 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Általánosságban- jó játékháttér mellett így kell lennie... :music:
    A növényt most is le lehetett termelni...8) a minijáték jó lenne ha működne....:p

11. kukori80

Szia. :D:D:D Hiába kapnánk 600 malomterméket, mert azt le is kellene játszani és itt a bibi. :D Ki kell venni 2 nap szabadságot, akkor talán sikerülne. :D Lehet, hogy az jár jól, aki a végéig kivár, taláááán addigra ki is tudják javítani a hibákat. :D

vihence, koricsabi, Nagyii58 és 12 más kedveli ezt.
  12. Goran

Goran Fórum bárója

Sziasztok, senkit nem szeretnék frusztrálni, de kb háromnegyed órán át egész elfogadható volt a játék, hát lejátszottam mind, 1-3 perc kell egy képhez nehézségtől függően. Nekem nagyon tetszenek a képek, meg a játék maga is, csak hát ugye a körülmények nem a "legjobbak".

PZoli64, zamenik, vihence és 17 más kedveli ezt.
  13. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Hol a fantáziád? Ha marad a bibi, és adnak 600 malomterméket, akkor már el is játszhatják azokat helyettünk.
    :D
    Az első mini játékot eljátszottam, tényleg tetszett, kb egy órára le is foglalt, de nem azért mert bonyolult volt a kép.
    xD

Utoljára szerkesztett: 26.1.24
    ursa11, vihence, koricsabi és 11 más kedveli ezt.
  14. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

:pnekem ehhez játszanom sem kellett, az előbb a játékba lépéskor pont ez a telizöldes kép fogadott xD
    Nahh aztán frissítéskor visszasápadt (még egyet sem játszottam) szóval kezdhetem elölről :wuerg:xD:D

vihence, Nagyii58, tyukanyo588 és 3 más kedveli ezt.
  15. birka64

birka64 Járnitanuló

Rendnem is lenne, ha az idő nem fogyna!

16. kukori80

:D:D:D Nekem is nagyon tetszene maga a játék, de nem ilyen körülmények között. Ez már kakaskínzásnak minősül. :D

PZoli64, inanna11, vihence és 10 más kedveli ezt.
  17. Krisztin70

Krisztin70 Fórum-zöldfülű

Az a 8 dobozka semmit se ér már 2 kirakóst buktam mert megint egy kalap sz... az egész, nem szoktam panaszkodni de ez már kicsit sok

alex0824, tyukanyo588 és Evita-55 kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    az mit jelent, hogy két kirakóst buktál? Kérlek, gyere a probléma részletezésével egy Segítségkérő topikba, s hozz Farm nevet és Farm ID-t.
    Ezek nélkül sajnos nem tudunk segíteni, de kirakós darab nem veszik el a játékból, idézek az eventismertetőből:
    "- Amennyiben elkezdünk egy puzzle képet, és lehívunk egy darabot, az a darab állandó marad a jobb oldali sávban. Frissítés, ki-be lépést követően is megmarad
    - A rendszer által rögzített darabkák a játéktéren megmaradnak frissítés, ki-be lépést követően is.
    - A játéktérre kihelyezett, a rendszer által nem rögzített darabkák visszakerülnek a jobb oldali sávba, frissítés vagy ki-be lépést követően!"

Innen hoztam az idézett részt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...t-farmerama-14-születésnapi-event-2024.24471/

inanna11, vihence, Nagyii58 és 5 más kedveli ezt.
  19. Dolphin

vihence, Nagyii58, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  20. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

alex0824 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.