Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - 14. születésnapi event (2024) csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 24.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Jó álmokat az alvóknak. Kis helyzetjelentés: 23:45-kor kezdtem volna de csak kínlódás volt úgy ahogy visszább olvastam. 01- után beindult a farm és egyetlen egyszer sem kellett frissíteni. Most végeztem. (03:50) :)

Remélem már reggelre sem tér vissza a küszködés.:)

Sali~*.*, kutyaszálló, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  2. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

Jó reggelt hát most adom fel nekem tegnap óta csak virág pörög ki be lépés és elfogyott a türelmem!!!!!!

3. szorgoska58

szorgoska58 Fórum-zöldfülű

Hát alighanem ez is kimarad. Születésnap ide vagy oda. Nem is látom a kirakandó képeket. Biztos velem van a baj. Nem tudok úgy kirakózni, hogy közben nem látom a kirakandó képet.

4. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia!
    Az 562-es hozzászólásban az összes képet megtalálod!

Sali~*.*, kutyaszálló, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  5. times84

times84 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Buli van...táncoló virágok--vagy csak forognak? Imádom a szülinap minden pillanatát egy bulinak ilyennek kell lennie :p
    Kínomban beugrott az a gondolat... mi lenne ha a mini játék időre menne?? Szerintem feldobná a hangulatunkat :)
    Ha jó sokan kérnénk még ezt a pici kis módosítást, szerintem a modik örömmel javasolnák a buli szervezőinek, hogy imádnánk ha ez az óhajunk teljesülni--akkor tényleg tetőfokára emelkedne a hangulat :) :p
    Álljunk össze...14 évesek lettünk :) :)

/záójelben jegyzem meg.... a 14 év alatt nem írtam ennyit összesen tán a fórumba /-----de úgy gondoltam ha buli van akkor bulizzunk :-D :) :p

6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Lehet ez a gyűjtemény még jobban átlátható, nagyobbak a képek.
    Köszönjük szépen Mindenkinek a segítséget!:inlove:

https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-születésnapot-farmerama-14-születésnapi-event-2024-csevegő.24470/page-22#post-1368977

PZoli64, Sali~*.*, kutyaszálló és 11 más kedveli ezt.
  7. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Köszönöm a képeket, egyetlen segitség lenne ha végre már a 3. napon szépen lehetne dolgozni. Egyetlen kompenzáció lehet ha mindenki megkapná a felhőt és a rávalókat. Hiába van meg a 600 db malomtermék, ha naponta 2-3 képet lehet kirakni a forgó virágok miatt.

szöszi50, kutyaszálló, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  8. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen az összefoglalót, a javaslatokat és persze a képeket mert igy sokkal könnyebb., már csak 4 képet kell kiraknom és végeztem is, de majd csak éjjel, mert nap közben szinte lehetetlen játszani. Szerencse, hogy nyugdíjas vagyok,így megtehetem, de aki dolgozik, annak éjjel pihennie kell ezt azért a játék szervezőinek figyelni kéne. Maga ez a minijáték csudajó, csak nem így, hogy forog a virág és nem jutunk előre ettől romlik sokak hangulata. Azért kitartást farmtársak, hátha jön valami jobb, és simábban tudunk játszani....mert játszani jó, hogy idézzem egyik farmtársamat. Kellemes és türelmes játékot mindenkinek...aki még csinálja az eventet és aki nem annak kellemes pajtatöltögetést.

PZoli64, vihence, Sali~*.* és 13 más kedveli ezt.
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!
    fél 5 körül léptem be, akkor még aránylag normálisan ki lehetett rakni a képeket és nagyjából minden jól működött. Most lefagy minden, még a kerék is. Eddig tartott. A gyopáron 2 napja nem jártam, de már nem is érdekel, tele van megkötésekkel és hibával. Nem mindenki korán kelő, hogy hajnalban a játék legyen a fő foglalatossága. 8 képem maradt amit ki kell majd raknom, de a 7vége a családé.

lovardatanya, ildiko44, PZoli64 és 13 más kedveli ezt.
  10. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Ez megint egy nagyon szép csapatmunka volt az úttörő játékostársaink részéről, hisz amint végeztek egy kép kirakásával, hozták a csevegőbe az eredményt.
    Köszönjük! :inlove: kukori80; Kuzdern; borbanding; Sali~*.*; Hahacska; Swartsch; JUCUS; zoldert és aki mindezt csokorba szedte, Genka53. Remélem, hogy nem hagytam ki senkit:oops:
    Én még nem végeztem, hisz rengeteg idő van az eventből, termelem a növényeket, amikor tudom és gyűjtöm a felröppenőket. A minijátékokat terveim szerint akkor kezdem, ha már nem forog a napraforgó:D. Igaz, nálam nem forog, csak nehezen voltak mozdíthatóak a próbajátékra kapott darabkák, így nem erőltettem.
    Gratulálok a végzetteknek!:inlove: Remélem, mielőbb sokkal többen leszünk a sikeres eventet zárók között ;)

11. zzanya

zzanya Utánpótlás-írogató

Draga tarsaim le kell fenykepezni es a kepet lehet nezni kozbe nagyon jo ,jo munkat

ildiko44, Sali~*.*, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  12. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Sziasztok, jó reggelt!
    Azoktól kérrdezném, akik már befejezték!
    Melyik kép adja a fehősort?
    Egyetértek azokkal, akik kiróbálták, hogy hajnali egy után, olyan gyors a játék, mint a boldog békeidőkben! akkkor sikerült kiraknom 7 db képet! Lehet az éjszaka tovább csinálom!
    Köszönöm szépen a képes összefoglalót!

lovardatanya, Sali~*.*, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  13. imike911

imike911 Fórum hercege

Amellett, hogy a játék minősíthetetlen, kérdezem, hogy próbálta-e már valaki kirakni a 2x2-es kitehetőt. Ez a legújabb agyrém, ami mindent kitakar. Nem értem miért kell ilyet tervezni, hacsak nem a direkt kitolás a cél. Ezeket legfeljebb a felső sarokba vagy valamelyik raktárba elrejtve lehet használni. Persze, aki mindig mindent géppel csinál, azt annyira nem zavarja, ő csak nem látja mi van mögötte.
    Egyébként egyértelműen a puzzle vágta agyon a játékot, gyanítom, hogy ilyen marad az event végéig.

genka53, terrdora és fankostepsi kedveli ezt.
  14. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Mint az ábra is mutatja, 540 darabkát kell lehívnod, hogy a felhősort megkapd.

Haladási sáv jutalmai

SzintSzükséges darabkák (összesen)Jutalom
    1.221x Szülinapi móka és játékok, 1. matrica
    2.802x Furcsa szülinap
    3.1453x Party pörgetés
    4.2052x Medveölelés
    5.2801x Farmmunkás kupon (3 óra)
    6.3352x Bónuszláda
    7.4002x Születésnapos gyermek kirakósa
    8.4601x Szezonzseton
    9.5001x neon ólak ládája II
    10.5401x Felhősor
    11.560720x Szezonpont
    12.5802x Farmbónusz láda II
    13.5901x "Piccolo" titokzatos láda
    14.6001x Vendigóbarlang
    (Összesen 600 malomtermékre van szükségünk a haladási sáv teljesítéséhez.)

lovardatanya, Sali~*.*, Ayrin67 és 10 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jobb reggelt!

Az éjszaka sem történt csoda....:wuerg: javulás nincs sok...:oops:
    Kitartást mindenkinek!:inlove:

ildiko44, Nagyii58 és inanna11 kedveli ezt.
  16. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziasztok jo ez csak sokidö telik ell még pörög ikáb hosszabitás és javitás mer ha már felladják ott már nagy bajvan !)))))

ildiko44, Kuzdern, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
  17. palota63

palota63 Járnitanuló

Lehetséges hogy ez direkt van így?Talán már túl sokan játszunk?Én 14 éve csinálom de ez a születésnap egy agy rém,biztosan emlékezetes marad!!!!!

fankostepsi kedveli ezt.
  18. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Kérlek ne felejtsétek el, hogy ők is emberek és nekik is jár a hétvégi pihenő. Szerintem hétfőnél vagy keddnél előbb ne is várjatok javulást. Az igazi megoldás az lesz, amikor letelik az eventre szánt idő, és akkor minden akadály eltűnik az eventtel együtt.

19. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Hétvégén még a fű sem nő a BP-nél. Én még tegnap délelőtt befejeztem, és bár az egyetlen játék, amit sosem szerettem életemben-a puzzle, valahogy mégis most ezt mindennek ellenére kedveltem. Kisfarmon is elkezdtem, mazochista típus vagyok:). Neked és mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön végigcsinálni, de szerintem majd csak hétfőn lesz valami javulás. Sok sikert, türelmet!

20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek, ne állíts olyat, amiről nem vagy meggyőződve. A hiba elhárítása miatt dolgoznak a Központban hétvégén is!
    További sikeres eventet!

alex0824, vihence, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.