Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - 14. születésnapi event (2024) csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 24.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a kirakandó képeket nem oszthattuk meg, ahogy ezt Kollégám pirossal kiemelte az event ismertetőben.
    Az első pálya (13.) megoldásáról van fent videó, azt érdemes megnézni - középtájon van a bekezdésben a videó:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-születésnapot-farmerama-14-születésnapi-event-2024.24471/#post-1368022
    A többi képet pedig Játékostársaink hozták ide a csevegőbe, ha visszalapozol, mindegyiket megtalálod.
    genka53 játékostársunk pedig összegyűjtötte őket egy bejegyzésbe - köszönet érte neki - ezt itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-születésnapot-farmerama-14-születésnapi-event-2024-csevegő.24470/page-22#post-1368977
    Sok sikert a képek kirakásához - ha nem sürget az idő, lehet érdemes még várni, amíg a játék gyorsabb lesz, hogy ne okozzon bosszúságot.

lovardatanya, alex0824, vihence és 8 más kedveli ezt.
  2. suzi56

suzi56 Járnitanuló

Sziasztok! Na ezt tuti nem tudom csinálni! Lefagy szinte minden, csak forog nem tölt, ez már nem játék, hanem egy idegbaj!!! Teljesen elment a kedvem a játéktól, pedig kezdetektől játszom, de úgy látom be kell ezt fejezni!!

Esztike9809 és [erika05] kedveli ezt.
  3. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Ezt a játékot csak 2 doboz seduxennel lehet megcsinálni!

lovardatanya, .dina1. és Borzas.Kata kedveli ezt.
  4. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
    Ezek szerint kel még éjszakázni!

Sali~*.*, genka53, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  5. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Szia!
    Este nyolckor ittam egy feketét és a türelem nyugalmával fél négykor befejeztem az eventet.
    Hát néhányszor emlegettem a kedves édesanyjukat és remélem túl nagy kárt nem tettem a lelki életükben, de befejeztem az eventet.
    Türelem az élet játéka :D

lovardatanya, Blue-dream, vihence és 11 más kedveli ezt.
  6. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ne éjszakázz, hisz én épp ebben a pillanatban fejeztem be. Tegnap 8 kép kirakásom volt, így a többit ma reggel-délelőtt raktam ki.
    "kitaláltam" magamnak egy nagyon jó segítséget.
    Megnyitottam Genka képes összefoglalóját, megnéztem melyik képet fogom kirakni, kinagyítottam, kliensben játszom, így megfogtam a kliens tetejét és arrébb tettem annyival, hogy Genka soron következő képe a kliens mellett legyen.
    Ezután lehívtam a kép összes kirakandó darabkáját és oldalra nézve így nem volt nehéz kirakni előbb a keretet, majd a belsejét.
    Kicsit napraforgózott néha, de nem volt vészes.

lovardatanya, vihence, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  7. *goldfarmer*

*goldfarmer* Haladó

Kicsit napraforgózott?!!!
    A tegnapi napraforgózás élmény volt a maihoz képest!!! >:(
    Nem tellik el 2 perc **és már napraforgózik is az egész
    Tegnap este kitudtam rakni vagy 4 képet, ma reggel 1/2 8-tól egyetlen egy sikerült
    ** bocs javítam, nem 2 perc, hanem 2 másodperc!!

8. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Ne csüggedj, vásárolni lehet, mert itt ez a lényeg!!!!A játék minősége nem érdekes csak a pénz számít. Biztos vagyok benn ezt a hozzászólásomat is törölni fogják, mert isten ments az igazságot leíirni.

Lenczy, fankostepsi és Caccus kedveli ezt.
  9. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Tudok egy technikát napraforgókra. Várok egy kicsit, aztán abbahagyja.

10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Nem tudom, hogy mi okozza a gyakori virágpörgést. Mint írtam, kliensben játszottam, ha 5x4-es volt a kép, akkor előbb szép lassan lehívtam a 20 db. darabkát szélre, ezután a széleket-sarkokat beraktam szép lassan a játéktérre, megnéztem melyik darab kb. hova kell, és amikor forgattam egyet a darabkán, vártam 1-2 másodpercet, aztán megint forgattam ha kellett, és csak utána raktam a helyére. Ha gyorsabb volt a kezem, azonnal jött nekem is a virág.

borderland57, ljanika6, Sylja és 12 más kedveli ezt.
  11. kerteszmarta

kerteszmarta Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Képtelen vagyok elérni a szülinapi eventhez tartozó képek teljes méretét. hiába kattintok az event ismertetőjébe közöltek szerint a képikonra, nem jutok eredményhez. :( segítenétek?

12. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia! Genka alábbi hozzászólásában megtalálod a kirakandó képeket:

13. *goldfarmer*

*goldfarmer* Haladó

genka53, GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az éjszakai manók besegítettek nálam is, így sikeresen meglett az első felhő :D:
    Ma megcsinálom a másik farmon, utána meg a harmadikon. ;):D Utána visszamegyek, és befejezem azt a pár kihagyott képet, hogy teljes legyen.
    Hasonlóképpen csináltam, mint farmerSS leírta.
    Kliensben lehet cibálni jobbra-balra a farm elhelyezkedését, így azt kihúztam a bal oldalra, és a jobb oldalon meg a összes helyszínt tartalmazó képet nyitottam meg, amelyek közül mindig az éppen kiválasztott képet állítottam be a csúszkákkal, hogy azt lássam. Először én is a sarkokat állítottam be, aztán ahogy adták magukat, amelyek biztosabban felismerhetők voltak, stb. Mindenki másképp csinálja, a lényeg, hogy mindennek megvan a maga helye, azt kell megtalálni és összehozni.;)
    Kitartás, mert meg lehet csinálni. :music:
    Igaz, igen emlékezetes módon, mert azért tagadhatatlanul nyögve-nyelősen fut a játék, szülinapi ünnep ide vagy oda. :oops:
    Gratula a végzetteknek, sok sikert a még küzdőknek! :inlove::inlove::inlove:

U.i: A sok "napraforgózás" miatt felszabadult időmben tökéletesítettem a korábban elkészült és a 22. oldalon közzétett tablóképet, elláttam feliratozással, - akit érdekel. :inlove:

Utoljára szerkesztett: 27.1.24
    lovardatanya, Sylja, vihence és 15 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Hármat kiraktam. nem bonyolítom túl a módszerem, ehhez szoktattam hozzá magam anno. :)
    Türelmet kívánok mindenkinek. Az enyémet már sikerül feszegetni, pedig már azt hittem, hogy vettek fel szakembereket is a fejlesztőkhöz. Azt gondolom, hogy tolják a feladatokat, akciókat és úgy feltorlódott előttük, hogy sajnos mást nem látnak tőle.
    No mindegy, mindenki döntse el maga, szerintem igen. :D

16. kardvirág1

kardvirág1 Utánpótlás-írogató

sziasztok! nektek is állandóan lefagy? Szeretném a képet kirakni és állandóan lefagyok
    A növényeknél minden simán megy

17. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

EZ megint egy emlékezetes szülinapi event lesz

genka53, farmerSS, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én még emlegetem a felmenőket... azaz még nem végeztem:oops:
    Ilyen még nem volt:p

19. *goldfarmer*

*goldfarmer* Haladó

Igen, azt hisszük, hogy majd jobb lesz.....
    Aztán felébredünk, hogy már megint bilibe lóg a kezünk :cry:
    A játékos úgy gondolná, hogy a technika fejlődésével majd csak jobb lesz, de nem itt valahogy visszafelé megyünk

Sziszi1950 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Tudod ahogy Kevin mondja...megint 1 balhés Karácsony xD

lovardatanya, Blue-dream, vihence és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.