Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - 14. születésnapi event (2024) csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 24.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laro-che

Laro-che Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Meg lehetne úgy csinálni ezt az eventet, hogy a kirakós darabkáinak minden mozgatása után NE forogjon percekig a napraforgó? Sokkal könnyebb lenne szerintem...
    Köszönöm a választ előre is!

potyi120 kedveli ezt.
  2. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Nyissál több böngésző ablakot, ilyenkor az adatforgalom gyorsulhat.
    Ha a helyére kerül beforgatva, akkor onnan nem tudom elvenni, ha nincs a helyén vagy fordítani kell addig a karika megmarad benne.

Utoljára szerkesztett: 27.1.24
  3. csanya52

csanya52 Haladó

Semmi , készen vagyok!

4. kacu7

kacu7 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Segítséget szeretnék kérni. Sajnos a supportnak valamiért nem tudok írni, nem fogadja el hogy megtaláltam az állat fejét. Hátha itt tud valaki segíteni nekem.
    A Boldog születésnapot farmerama eventtel vannak problémáim, nem lehet vele játszani, 2 darab kirakós elem behelyezése után az egész játék lefagy. Sajnos a játék teljes újraindítása után sem oldódik meg a probléma. Már a játék többi területén is kezdődik a probléma.
    Köszönöm Éva

5. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Egyszerüen játszhatatlan a puzzle kirakása!!!! Elérek kb a feléig egy /első/ kirakósnak és csak tölt...és tölt...és tölt!!!!! Még ujrainditás után is!!!!:mad:

potyi120, Evita-55 és Caccus kedveli ezt.
  6. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    az eventet a nehézségek és fennakadások ellenére sikerült teljesítenem. Megszenvedtem érte. Ha ezentúl napraforgót fogok látni, ez az event jut majd eszembe. Rémálom ! Nagyon megértem akik még küzdenek és próbálják kiragosgatni. Kívánom, hogy sikerüljön aki belefogott, -türelemmel és pár "bűvös szó" mormolásával megoldható.
    https://kepkuldes.com/images/441d38ba5fa9876ce357e7a1469021c8.jpg
    Viszon ezt saját kedvemre megcsináltam : örömmel, vidáman, ahogy egy szülinapot szoktunk ünnepelni.
    Én ezzel ünneplem a születésnapot ! - újra üres gazdakörrel.
    https://kepkuldes.com/images/ab9b30c196d0b95b664e9ef8a110fc4a.jpg

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

juliannakoczkas, vihence, Ayrin67 és 2 más kedveli ezt.
  8. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Köszi !!! Óriási segítség!!!

9. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Ügyes vagy, én csak két elemig jutok, a harmadiknál már felköszönt napraforgó virággal és pihenni küld. Csak az a baj, hogy nem csinálja meg helyettem.

Marika312, juliannakoczkas és potyi120 kedveli ezt.
  10. Sebsike

Sebsike Járnitanuló

Sziasztok! Esetleg aki már végzett befotózná az egyes képeket? Mert nem elég, hogy minden pazzl után megy a napraforgó, még azt sem tudom, hogy hogyan rakjam ki, hogy haladjak, amikor egy-egy pazzl-t rakhatok! Köszi, ha tudtok segíteni.

Marika312 kedveli ezt.
  11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    A 22. oldalon 424 hsz. kedves gazdatársunk Genka még felíratozta is. Rákatt a képre, amit ki szeretnél rakni, s kicsit
    nagyobb lesz. Onnan ki tudod másolni.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...event-2024-csevegő.24470/page-22#post-1368977

Utoljára szerkesztett: 27.1.24
  12. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Sziasztok. Szeretem ezt a játékot. Látom sokunknak gondja van az eventtel. Nálam az első képnél jól indult aztán lefagyott 3 kis darabka azóta nem mozdul. Gondolom jövőhétre megjavítják. Sok síkert a csapatnak aki ezen dolgozik.

13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sebsike, idehoztam Neked genka által összeállított képeket.
    Köszönjük szépen a munkádat kedves genka !! nagyon nagy segítség volt számomra is. Külön köszönetem !!

14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

(Ha esetleg a "nem vagyok robot" igazolással, ütköznél problémába akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával.)

De felesleges a supportra írnod, ők sem fognak tudni segíteni.

Jelenleg is keresik a hibát a programozók, próbálják élvezhetővé tenni a játékot.
    Ha tudod, tedd félre kicsit a kirakót, míg jobb lesz a helyzet.

Dolphin, genka53, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

Na majd én hozom és köszönöm! :D
    A szavazást lezárom, íme a képek! :D

16. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Sziasztok

Köszönöm mindenkinek aki tett fel kész képet ;)

A mostani játékgyorsaságával azt hiszem segítség nélkül sose raktam volna ki a képeket...

17. zsani_apja

Mai nap elengedtem a kis farmokat, már két szelet torta bontatlan maradt majdnem mindenhol. Amikor itt vagyok a gépnél, a játékkal próbálok foglalkozni. Már elértem az event feléig. Szerintem boldognak kellene lennem. :D Akkor mostantól az leszek.. ;)

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Te a kis farmokat engedted el, én meg ezt a nagyot.. Katasztrófa az egész. Borzalom...

19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!

Hát kész vagyok így is-úgy is. Azt hiszem a legelső event amit megcsináltam annó 14 éve nem bosszantott fel ennyire.
    Kívánok mindenkinek sok-sok türelmet és kitartást.

https://kepkuldes.com/images/8a954375fc8b65a1c2bd6b040d1586c0.jpg

(Képedet linkké alakítottam, mivel túl nagy.
    A sikeres befejezéshez gratulálok, Othep)

Itt pedig az összes kép. Köszi Genka és mindenki aki képeket készített és megosztotta.:)
    https://board-hu.farmerama.com/thre...event-2024-csevegő.24470/page-22#post-1368977

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.1.24
  20. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Huhh ezen az accon megvagyok! :D :)

cirmi54 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.