Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - 14. születésnapi event (2024) csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 24.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Régen volt;) Már el is felejtettük, mekkora értéket képviselt akkor;) És mennyi potya hasznot hajtott azóta;)

ildiko44 kedveli ezt.
  2. terrdora

terrdora Fórum ismerője

A kezdő szintet ne keverjük már össze a haladó vagy magasabb kategóriával! Egyes accon csak pár paszulyelemet szedek le és pár ikont, terményt ritkán és a 204-s szinten vagyok mégis. Ha kapok aratógépet, akkor fut végig a területeken, mégis napi szinten lépek szintet valahogy. :)

zsoxxya, vihence és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Nem keverem össze... De nem is várom azt hogy minden felhő + állatot, növényt és egy milliárd tp-t adjon... :music:
    Játszani jó...
    Értékelni kell azt ami van... :music: a kicsit megbecsülni;) s máris szebb lesz az élet!:p

bakfis kedveli ezt.
  4. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Boldog Születésnapot Farmerama:)

vihence, Caccus, Pitemano és 7 más kedveli ezt.
  5. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm!

GA-BI-O-Farm és SparrowC kedveli ezt.
  6. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Példaként a szalontai sertést hozod fel.
    Amikor a szalontai sertést adó felhősor volt megszerezhető, akkor még az egész paszuly újdonság volt. Akkor még nem volt ráépítve a játék a paszulyra.
    Most, a felhősorok nélkül, eléggé nehéz dolga van egy újonnan érkező játékosnak.
    Ahogy a játék fejlődik, úgy az igény is nő. Elvárás a játékosok nagy százalékától, hogy különleges alkalmak megmaradjanak emléknek. Ezt általában a nyeremény értéke, mennyisége tudja elérni. A játék most már sokkal összetetebb, mint anno.
    Ebben az eventben szerezhető felhősor nagyon a középkategória alját súrolja. Az új játékosoknak, illetve a középhaladóknak biztosan megéri. De vannak 10+ éve itt játszó játékosok, akik ilyen eseménykor - szerintem - jogosan elvárják, hogy legalább egy kicsit magasabb, maradandó jutalmakat adjanak.
    Ez egy átlag event, alacsony jutalmakkal. Új mini játék... azon kívül csak a szokásos. A nyereményekre lehetett volna gondolni.
    A több nyeremény pedig a kisebb játékosokat is előrébb lendítette volna.

Mindennek két érme van, és nem feltétlenül kell leszólni azokat a játékosokat, akik kicsit szeretnének maradandóbbat.

---------------------------------------------

Ez az event úgy tré ahogy van, nyereményügyileg.
    Csak azért csinálom, mert megtetszett a puzzle mini játék.
    A nyeremények meg nem fognak okozni semmilyen boldogságot.
    Ez a születésnap sem lesz maradandó....
    Anno, a 2. születésnapnál, a közös BP-s irodából való élő közvetítéses napok milyen jók voltak... ó, azok a régi szép idők! :inlove::inlove::inlove::inlove:

Anulu73, maszilva, zsoxxya és 28 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Sok dolog jobb volt régen... :music: a topikokban is... a régi fórumon...8)
    Sőt pár éve is jobb volt... :music:
    No de ez van .... ezt kell szeretni;) A sok tré felhő azért nap mint nap eléggé jól hoz a konyhára... akarom mondani tesz a játékunkhoz;) Persze persze hozhatna.. tehetne többet is....8)
    A fórumis jobb lenne ha a pozitív dolgokat látnánk meg.. még akkor is ha azok aprók:inlove:

Baaab, nagymami2 és ildiko44 kedveli ezt.
  8. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Az, hogy ki mit lát az eventben, az egyéni meglátás módja.
    Különbözőek vagyunk, nem lehet mindenki egyforma.
    Én arra tértem ki, hogy nem feltétlenül kell jelzőkkel illetni azokat, akiknek nem tetszik az event.
    Két tábor van: van akinek tetszik, van akinek nem. El kell fogadni. Ez mindig is így volt, és így is lesz.

maszilva, zsoxxya, ladislaw11 és 19 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Ez mindig így voltxDxDxD Ez nem változik;)
    Én szerencsére mindig a pozitív oldalon állok;)
    Viszont ha az eventet lehúzó hangok a dominánsak... a fórum rossz hangulatú...
    Értem én , hogy nem túl erős a felhő... de ez egy taktikai játék... 8) sok apró érdekes bónuszból lehet több nagyobb értékes dolgot összerakni...8)
    De ezeket Te is tudod8)

Othep, Luca_511 és ildiko44 kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia Wolf!
    Olyan jó, hogy leírtad, hogy megtetszett a puzzle mini játék. :)
    Nem akartam leírni, mert gondoltam páran zizzetnek gondolnak.:wuerg:
    Na igen magában az eventben semmi rendkivűli nincs, amitől kicsit szülinaposan érezhetné az ember magát, sajnos a
    jelenlegi játék készítőknek nem igazán fontosak a játékosok, csak fusson a szekér.
    Pedig ha a játékosok elégedettek és partnernek tekintik őket, akkor talán az üzlet is jobban menne.
    Annó tényleg mennyire vártuk azt az élő videót és mennyire örültünk neki, hogy egy feldíszített irodából egyenként
    bemutatkoztak nekünk gondolom a fontosabb játékkészítők s bemutatták talán miken dolgoznak.
    Egész másként tekintettünk egymásra, mint mostanában.
    Mindennek ellenére Boldog Születésnapot Farmerama:)

maszilva, zsoxxya, Tej-Csárda és 18 más kedveli ezt.
  11. plevi15

plevi15 Fórum-zöldfülű

Pontosan ez a lényeg. Különbözőek vagyunk, mindenkinek lehet más az ízlése, és ezért, ahogy írtad is, nem kell jelzőkkel illetni másokat. Valakinek tetszik ez az event, valakinek nem. De ez így van az élet minden területén. Valaki a metált szereti, valaki a klasszikus zenét, valakinek tetszenek bizonyos filmek, míg másoknak nagyon nem tetszenek ugyanazok a filmek, valakinek tetszik, ha valaki nem ismeri a pontot, mint írásjelet a mondatok végén, helyette csak három pontot és/vagy szmájlikat használ, míg mások rosszul vannak tőle, ha látják. Ez van, emberek vagyunk, különbözőek vagyunk, de ettől szép az élet.

zsoxxya, vihence, Dolphin és 10 más kedveli ezt.
  12. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Állati unalmas,termessz,keverd be! aztán vagy kilogikázom,vagynem.Éna farsangot szeretem,amit elkapok az enyém.

Swartsch és juliannakoczkas kedveli ezt.
  13. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Így van. Itt a fő kérdés a kompromisszum.
    Amennyiben az egész topic panaszkodásból áll, engem az sem zavar. Elfogadom, hogy ez a véleményük. Majd jön olyan is, aki megírja a pozítiv véleményét. A baj ott kezdődik, ha valaki elkezdi támadni az ellentétes véleményt. Az már nem kompromisszum. Tiszteletben tartom a véleményét mindenkinek... de ez oda vissza alapon megy.

Azért, mert neked tetszik a puzzle játék, és ezért valaki zizinek hisz, az nem a Te bizonyítványod... tudod, éremnek két oldala van. ;)
    Engem is gondolnak elég sok mindennek. Lepereg.
    Ameddig kulturáltan tudunk beszélgetni, addig nincs probléma. Ahogy átlép a másik fél az utálkozásba, mert nem egyezik a véleményünk, az már nem a saját bizonyítványom.... :)

maszilva, zsoxxya, marcsi152 és 17 más kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Kedves Wolf!
    Amikor vannak olyan gazdák akik szinte minden eventre panaszkodnak, számomra ők az örök elégedetlenek :wuerg:
    Ők a való világban is ilyenek, rombolnak, pusztítanak...őket én kerülöm nagy ívben :)

Othep, marcsi152, vihence és 12 más kedveli ezt.
  15. Jól gondolom?
    Particsokor 11600 db
    Pehelycukorvirág 11600 db
    Konfettiágyú 1160 db

16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Boldog születésnapot Farmerama! :inlove:Boldog ünneplést Farmerek! :inlove:
    No kérem, akkor ünnepeljünk! :D

A nyereményeket illetően - azok olyanok amilyenek, különben is, "nem kényszer a disznótor" ;).
    Ez egy játék, amit szeretünk, és minden egyes nyeremény idő múltával úgyis csak emlék. Rajtunk múlik, hogy kellemes, vagy nyögve-nyelős, avagy utálatos emlék marad-e számunkra. :)
    Semmit nem készültem event-várásként, mert 6 számjegyű szupertrágyám van, mivel a mamutok éjjel-nappal, télen- nyáron folyamatosan kint vannak a tölgyesen, ezért azzal akármit is meg tudok oldani. ;)
    Event kezdés után a három szupertrágyára ható felhőből kettőt aktíválok: egy 48 órást és egy 96 órást, elültetem a magokat, pörgetek és az eredmény függvényében vagy le kell vennem valamilyen termésbónuszt a polcról a spájzban, vagy nem, hogy minél előbb letudjam az eventnövény mennyiséget.
    Az vagy estére, vagy másnap délelőtt meglesz. Na, ezért tartalékolom kezdéskor a 3. felhőt, mert azt így másnap szükség szerint tudom használni, akár esetleg még hiányzó felröppenők lenullázására is.
    Majd csak ezután állok neki a kirakásnak, amit előtte a kisfarmokon begyakorlok, hisz a 20 db malomterméket minden farm megkapja. ;)
    Miután a full eventhez 600 malomtermék kell, de 20 darabot kapunk, így az 580-hoz "csak" az alábbiakat kell letermelni:
    - 11.600 db Particsokor a fő farmról;
    - 11.600 db Pehelycukorvirág a szédült szántóról és
    - 1.160 db konfettiágyú felröppenő.
    Amennyiben valaki csak a felhőt szeretné megszerezni, akkor az 540-ből a 20 db kapott malomtermék levonása után 520 db-ot kell készítenünk. Ehhez kell:
    - 10.400
    db Particsokor a fő farmról;
    - 10.400 db Pehelycukorvirág a szédült szántóról és
    - 1.040 db konfettiágyú felröppenő.
    Sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D :inlove:

maszilva, Tej-Csárda, ambrusne és 37 más kedveli ezt.
  17. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Görgesd át őket (itt a fórumon). ;)
    A szelektálás sokmindentől megment. :D

Koncentrálj az eventre ha belevágsz és tetszik. :)

zsoxxya, vihence, inanna11 és 9 más kedveli ezt.
  18. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Nagyon jót tenne a játéknak egy olyan ikon, hogy a kirakós részt késszé teszi.
    Sokan nem szeretik az itt tartózkodást egész nap ezért.
    Szerintem , meggondolandó lenne.
    Letermelem a gazt keverem ahogy van, és 1 ikonnal kész az az idióta kép, amit az oldal kér.
    Csak ennyit szeretnék kérni!
    Nem érdekel ez a játékforma!
    De ha az oldalnak ez nem éri meg adok érte 1 farmaranyat, Cointot!

inanna11, Swartsch és juliannakoczkas kedveli ezt.
  19. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Sziasztok!
    Szerintem meg:
    Boldog Születésnapot Mindenkinek!

9Csillag, nagymami2, vihence és 11 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Boldog születésnapot Farmerama!

[​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG]
    Azokkal tartok kik eventeznek. A játék szeretete tart itt bennünket. Kíváncsian várom ezt a minijátékot is. Új színfolt a játék palettáján.
    Nem gondolom, hogy leküzdhetetlen akadályok lennének a játék folyamán, ha a játék hibátlanul fut./na.;)
    Nem törekszem arra, hogy egy nap alatt végezzek az eventtel, de ha a lehetőségek adottak akkor bizony élni fogok vele.
    Sok sikert, kellemes kikapcsolódást, jó játékot kívánok Mindenkinek. Érje el mindenki a kitűzött célját.:)

maszilva, zsoxxya, 9Csillag és 19 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.