Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - 14. születésnapi event (2024) csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 24.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mini76mini

mini76mini Törekvő

Köszönöm szépen. :)

juliannakoczkas kedveli ezt.
  2. kittikeecica

kittikeecica Utánpótlás-írogató

Ne haragudj. Nem tudtam róla. Köszi! Sajnálatos :(

juliannakoczkas és Ninett79 kedveli ezt.
  3. winpy

winpy Utánpótlás-írogató

Borzasztó! Most szeretttem volna megcsinálni a képeket. Végre volna időm.

juliannakoczkas és vihence kedveli ezt.
  4. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

most arattam le az event növényt ,szerintetek a növény eltünik ? vagy a raktárba teszik ? már ez a játék kezd fárasztani olyan sokszor rossz ,hogy gondolkozom érdemes -e folytatni

5. levi5

levi5 Törzsjátékos

Normálisan tegnap kelett volna szólni, hogy az eventet leállitják, vagy most szólni és mondjuk 10-12 óra után lekapcsolni...Inkább bénáztak 4 napot

6. Nellucc

Nellucc Fórum-zöldfülű

Igen...tartok tőle én is, hogy hiába vettem kosarat.:(

7. vilimacsa

vilimacsa Junior szaki

Lekapcsolták az eventet majd késöbb lesz elérhető !

8. MaMo78

MaMo78 Utánpótlás-írogató

OTT folytatjuk az eventet ahol abba hagytuk???Értem :(....de nekem 2 db jackem aktiválva van,plusz egy termés bónusz ...hajszállra voltam a felhőtől..>:(

juliannakoczkas és vihence kedveli ezt.
  9. kistejes71

kistejes71 Járnitanuló

sziasztok hát nem figyeltem és sajnos learattam az event növényt és most vissza ültetni nem tudom mert sehol nincs, akkor most elveszett ? vagy számolja ?mert nekem mindig csak annyi volt ami el volt ültetve.most akkor kezdhetem a szaporítást előről ? köszi a választ :(

10. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Az olvasottak alapján egyelőre semmi sem biztos. Nekem pár kocka lenne amit ki kellene raknom, szóval bízok benne, hogy lesz rá lehetőségem.
    A pajtában még készleten ott van a letermelt növénymennyiség.

11. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Sziasztok. Szerintem nem az event lassította a játékot mert most raktam ki felhőkre a rávalókat és láss csodát lefagyott. egy frissítés után azért sikerült, tehát még most sincs minden rendben...

juliannakoczkas és -kaktuszable- kedveli ezt.
  12. Judit613

Judit613 Törekvő

Epp ma deluten lett meg a felhom. Azt szerencsere nem vettek le. 2 kepem volt a fonyeremenytol, remelem, hogy visszater az event!!

Az event eloot is jojozott mar a szemunk a napraforgo porgesetol. Az event szerintem csak nehezithette a helyzetet, de az alap problema mashol keresendo.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.1.24
    Bonzó1945 kedveli ezt.
  13. gyöngyborsó

gyöngyborsó Junior szaki

Eltűntek az event növények, nem tudok ültetni

14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Itt az oka:

Kedves Játékosok!

A Központ - a többi országból érkezett visszajelzések alapján - úgy döntött, hogy az eventet átmenetileg lekapcsolja.

Mindenkinek elmentik a jelenlegi státuszát, onnan fogja tudni folytatni, ahol most tart.

Megvizsgálják, hogy az event volt-e ténylegesen a lassulás okozója, vagy más áll a hátterében:
    - amennyiben nem az event volt az okozó, akkor visszakapcsolják a vizsgálat után
    - ha bebizonyosodik, hogy az event generálta a lassulást, akkor további értesítésig nem lesz elérhető az event.

Amint újabb információ érkezik, megosztjuk Veletek!

Köszönjük megértéseteket és türelmeteket,
    a Farmerama csapata

15. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

A raktár ládáin nincs ott, hogy mit tartalmazhatnak. Az csak nálam vagy másnál is?

Amúgy most is forog a napraforgó, néha nagyon belassul.

juliannakoczkas és Judit613 kedveli ezt.
  16. Ninett79

Szia!
    Itt a válasz:
    Kedves Játékosok!

A Központ - a többi országból érkezett visszajelzések alapján - úgy döntött, hogy az eventet átmenetileg lekapcsolja.

Mindenkinek elmentik a jelenlegi státuszát, onnan fogja tudni folytatni, ahol most tart.

Megvizsgálják, hogy az event volt-e ténylegesen a lassulás okozója, vagy más áll a hátterében:
    - amennyiben nem az event volt az okozó, akkor visszakapcsolják a vizsgálat után
    - ha bebizonyosodik, hogy az event generálta a lassulást, akkor további értesítésig nem lesz elérhető az event.

a Farmerama csapata

17. Evajunior

Evajunior Utánpótlás-írogató

Nem tudom elérni a születésnapi eventet, pedig Január 29. van és Január 31-ig elérhető 22:00 óráig a születésnapi event. És még hétfőn délután el tudtam érni a születésnapi eventet.

Mért nem tudom elérni a születésnapi eventet, mikor Január 31-ig 22:00 óráig tart a Farmarama 14. születésnapi eventje?

18. Ninett79

Kedves Játékosok!

a Farmerama csapata

19. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok! Nekem még engedte az ültetést, de akkor most mi lesz az elültetett eventes virágokkal? Köszönöm, ha válaszol valaki.

20. Ninett79

Köszönöm,ha megnézed. Feletted van a válasz! :)Megmaradnak..

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.