Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - 14. születésnapi event (2024) csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 24.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stefano0606

stefano0606 Aktív író

2. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Tegnap, még a leállás előtt, sikerült befejeznem az eventet. Annyi erőm már nem volt, hogy aktivizáljam a paszulyt, gondoltam, majd reggel a szokásos aratáskor. Aha... A felhősor is eltűnt. Remélem visszakapjuk.

mamszi5107, kutyaszálló, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  3. PBerti

PBerti Haladó

Az event növény ami el van ültetve most learassam??? Vagy elveszik??Jön majd új event és a régi növényt hagyjam kint?
    Amúgy a puzzle aranyos LETT VOLNA. HA.....és itt jön a ha. Iszonyat belassult minden,de az egyik ok az,hogy miért kellett az egyes darabokat beforgatni??Minden egyes darabka sokszori forgatása rengeteg erőforrást emészt fel a szervereken.Le van töltve telefonomra is puzzle játék és a számítógépen is játszom,de egyikben sem kell a darabkákat forgatni,mindegyik úgy van ahogy annak lennie kell.
    Nem is értem ezt,megnehezíti a játékosok dolgát és terheli a szervereket.
    Szóval a konklúzió: jó ötletnek tűnt,de egy elfuserált event lett ami idegtépő volt...

marcsi152, Kisfenyő, Neni60 és 2 más kedveli ezt.
  4. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

Nálam az event nélkül is akadozik minden betöltés. A helyszínek váltásakor a % csík van, hogy 2-3-szor is újraindul. Sokszor kilépni sem hagy. Többször nyomtam mostanában F5-öt mint bármi mást - pedig nincs rossz gépem.

Kisfenyő, Neni60, fankostepsi és 6 más kedveli ezt.
  5. aboga

aboga Aktív író

Ez a tánc az idegeinken, kissé népszerűtlen. a belassulás, helyszín váltáskor a többszöri ki - be lépések.. szóval, embert próbáló, ideg tépő... szitok szavaink megsokszorozódását előidéző vadi új játékká tették ezt az eventet. Vagy, csak káros mellékhatás. Nagyon kíváncsi vagyok mivel rukkolnak elő, bár kicsit félek is tőle...

marcsi152, Kisfenyő, Neni60 és 3 más kedveli ezt.
  6. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Szerintem nem a mostani eventtel van gond. Inkább a szerverrel, már elég régóta. Régen más-más szerveren voltunk, ez a piacoknál derült ki. Lehet, hogy költségcsökkentés miatt racionalizálták, azért döcög ilyenkor.
    A főfarm területe, a szédült szántó és a Baha területe is sokáig "karikázik" mire betölt, sima játéknál is. Én úgy érzékelem, hogy vannak időszakok amikor sokan egyszerre kapcsolódunk be, pl. event indulásnál, esti időszakban, és akkor leterhelődik, "leül" a rendszer. A mostani játéknál is mindenki egy kicsit hosszabb időt tölt a gépnél, nem olyan gyors a kirakás. :)
    Persze ez csak az én laikus véleményem. A Modik ezt jobban átlátják.

Feca29, palcsi360, [erika05] és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Evettke31

Evettke31 Fórum-zöldfülű

szerintem egy egyszerü ültetős, bedobálós event jobb lett volna

Bonzó1945 és Samborg kedveli ezt.
  8. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Most minden müködik végre lehet játszani Köszi

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. galagonya51

galagonya51 Járnitanuló

Szia! Nekem nincs event és a telihold is zárva és nagyon lassú minden!

Neni60, Evita-55 és Calibaby kedveli ezt.
  10. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Eventet felfüggesztették a telihold közbe lejárt próbálj meg tisztitani

11. Maria68.

Maria68. Utánpótlás-írogató

Upsz :) Már megint nem olvastam. Köszönöm

aida2330 kedveli ezt.
  12. 4SOS

4SOS Utánpótlás-írogató

Szia ! Az este még az event leállítása előtt beültettem kicserélt földekkel 200%-os bónusszal, ma reggel muszáj volt arassak mert járt le a bónusz (+ forgattam 100%-ot is) !!! Mi lesz a terménnyel ? 2580/2400 drb. növényről van szó.

13. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Azt írták, hogy az eventnövények learathatók, mennek a pajtába. Én este learattam és vetettem a pajtatöltögetéshez szükséges növényt a helyére. Remélem, lesz elég idő az eventre ha újraindulna.

Evita-55 kedveli ezt.
  14. csanya52

csanya52 Haladó

Én már november végén tapasztaltam hogy edgével már nem lehetett játszani, áttértem a kliensre, de az is egyre lassubb lett. ott is ki kellett minden beállítást kapcsolni,mert akkor esetleg játszható volt lefagyás nélkül nem kellett perceket várni a betöltésre.

Neni60 kedveli ezt.
  15. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Én egyszer megkockáztattam és leírtam, hogy ez a farmom szerencsétlen szerveren van, mert a másikon mindig több a felröpi, akkor is, ha azonos növényt ültettem. Felvilágosítottak, hogy csak 1 szerver van és csak a szerencsefaktor játszik benne szerepet. Ezt modi írta, nem játékostárs. Ma is kételkedem benne, de ez az én bajom.

16. Judit613

Judit613 Törekvő

Csodas a reggel! Meg nem megy az event. A jatek nem lett jobb, vagy porog a napraforgo, vagy lefagy minden. Ugy dontottem, hogy nem idegesitem ezen magam, szabad napot tartok es lazan jatszom. Annyi event volt mostanaban egymas utan es egymassal parhuzamosan, hogy a magam reszerol igy is jo. Mindenkinek szep napot! :)

17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Számomra is bizonyítást nyert ez a mondatod, hiszen egész hétvégén semmi jele nem volt, hogy a háttérbe dolgoznának.
    Plusz ráadásul az is igazolást nyert a szememben, hogy "hét végén a fű se nőtt". Ez bizony nagyon szomorú.
    Ráadásul a szülinapos event előtt sem volt tökéletes a játék, már november óta, nem lehetett a földterületeket leszedni,
    csak kínlódás árán. Arra is azt a választ kaptuk mindig, hogy dolgoznak rajta......
    Aztán jött a szülinapos event, tettek még egy lapáttal a hibákra és pénteken hagyták úgy a játékosokat, hogy majd csak
    lesz valahogy.
    Közben pedig a gyopár is vacakol, ami nálam tökéletesen működött a múlt hétig.
    Számomra elég egyértelmű, annak a fejlesztésén dolgoznak, látják, hogy nem bír el a szerverparkjuk újabb elemet
    mégis erőltetik.
    Tegnap az event lekapcsolása után ugyan jobban működött a játék, de ezek a hibák, amik már előzőleg megvoltak
    maradtak is.

Nagyon jó lenne, ha a játék tulajdonosai és mindazok, akik felelősek a hibamentes játékért összekapnák magukat.
    Számomra semmi féle kárpótlási csomag nem fog elfogadható lenni, ha továbbra is így állnak a játékosokhoz.
    Álljanak le, tegyék helyre a játékot, hisz egymástól függünk, na most, ha én nem kapom meg azt a szolgáltatást
    amit elvárok, akkor kaputt, be is fejezhetjük az egészet.

PZoli64, magdi06, éva5111 és 13 más kedveli ezt.
  18. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Valamikor voltak leállások, azaz karbantartások, pedig akkor még semmi jele nem volt annak, hogy ilyen mértékű hibával játszható. Sajnos igen, ellehetetlenítik az egész játékot ezzel a hozzáállással. Ha mondjuk egy vagy két napra leállnának, még úgy is jobb lenne, mint így, hogy csak kínlódás a játékosok számára az ittlét.

vihence, Neni60, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Szerintem meg azóta sokszor van gond amikor elment a flash, bejött a kliens. Attól kezdve nagyon sokszor cseszekedik a játék. Egyre rosszabb. Valaki akkor azt írta, teljesen vissza kellene menni az alapokhoz a játék építésében, hogy flash nélkül is jól működjön a játék. Gondolom nem mentek vissza, legalábbis nem állt le a játék, és most mindenfélét egymásra pakolva egyre rosszabb minden. Nem véletlen szűntek meg egyes dolgok, sokszor nem működött a vidámpark, nálam azóta is lassabb, már ott nem is játszok, nem beszélve a gyopár akadozásáról.
    Nem értek hozzá, csak okoskodok, de pl egy építőkockás játékvár is összedől, ha különböző, egymáshoz nem passzoló elemeket rakosgatunk össze. Ehhez tudnám hasonlítani.
    Nem értek a programozáshoz, csak józan paraszti eszem van, amikor van :D
    A programozókat, játéktervezőket meg el lehet zavarni a fenébe, mert nem hiszem, hogy a kipróbáláskor hibátlanul működött. Az elképzelés jó, a megvalósítás 0.

bakfis, vihence, Neni60 és 3 más kedveli ezt.
  20. Norella404

Norella404 Törekvő

Sziasztok! :)

Hozzá sem kezdtem ennek az eventnek, okokat gondolom nem kell ecsetelnem.
    Nekem e nélkül is lassú a farmerama, pedig jó kondiban tartva a gépem.
    Van a gazdakörben feladat bőven, szóval, addig amig helyre nem áll a rendszer elleszek ott, de idegeskedni már nem fogok! :)
    Kitartást! :)

magdi06 és bakfis kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.