Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - 14. születésnapi event (2024) csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 24.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Itt fix mennyiségű növény kell... gyorsan igyekszem letermelni... de lehet holnap nem lesz rá időm...:music:
    Szuper ajándék lenne az event hibátlan indulása;)
    Én örök pozitív vagyok.... 8)
    Mondhatni bármiben meg tudom látni a jót... :inlove:

A korlátok eredményét látjuk... kihatság...:music:
    De én nem panaszkodok... :music:

inanna11, aida2330, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  2. interlala

interlala Fórumprofi

Én is

Swartsch kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Tetszik az új mini játék! Végre valami újdonság.
    A nyeremények szerintem is lehetnének egy kicsit jobbak.
    Félig elégedett vagyok félig nem.
    Aki teljesen elégedett, azzal sincs gond. De aki nem elégedett az se szégyellje a véleményét.
    Az elégedetlen emberek vívták az 1848-as szabadság harcunkat, az 1956-os forradalmat, az elégedetlen emberek váltják le a kormányzásra alkalmatlan kormányokat. Az elégedetlen emberek miatt járunk a világűrben, szálltunk le a holdon, miattuk van egyre jobban fejlődő orvostudományunk, az elégedetlenek kutatják a rák ellenszereit, készítik a különböző betegségek ellenszereit, miattuk van a rohamosan gyorsuló technikai fejlődésünk és még sorolhatnám órákig. Az elégedetlen emberek cselekvésre ösztönzik azokat akiket lehet. Minden, ami kiemelt minket technikailag a kőkorszakból az az elégedetlenségnek köszönhető. Ha mindig mindenki mindennel elégedett lett volna, még mindig kőbaltával rohangálnánk, vagy azzal sem. De az elégedett emberek ismerik el az elégedetlen emberek sikereit. Tehát mind a két tábor létjogosultságú! Ösztönzik egymást!
    :)
    Ui:
    Boldog születésnapot Farmerama! Te, aki megannyi bosszúság mellet , szórakozást is nyújtasz a játékban, a fórumon. Te, akit néha a pokolba kívánnálak minden egyes kis pixeleddel és sütiddel. Te, aki miatt a fórumon rengeteg embert megismerhettem, megismerhetek. Kívánom neked, hogy még sokáig tudjunk rólad pozitív és negatív dolgokat irkálni. (Ha lehet inkább pozitívat)
    :)

Utoljára szerkesztett: 24.1.24
    -gyöngy-581, -kesudió-, Othep és 36 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Az elégedetlen tenni vágyó ember és a folyton panaszkodó közé ne tegyünk egyenlőség jelet...:music:
    jöjjön bármi... kihozzuk belőle a legjobbat:inlove:

Othep, Baktati, -BombadilToma- és 4 más kedveli ezt.
  5. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Nem tudom...
    ... :sleepy::sleepy:akarom én ezt???,

GA-BI-O-Farm, sutimami57, mucus252 és 3 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Persze, hogy akarod! Szeretsz játszani? Tudsz rá időt fordítani?;) Játszol egy jót, azt jól van! Semmi csüggedés, menni fog.

nagymami2, vihence, GA-BI-O-Farm és 10 más kedveli ezt.
  7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Igen...hisz Szülinap van xD

8. zsütter

zsütter Aktív író

Sziasztok!
    Nekem szinte teljesen tetszik az event.
    2 Piccolo, neon ól, vendigo (még ha nem is olyan ritkaság már, de azért cserenapon, elég jó üzletet lehet még csinálni vele), és a felhosor is szuper, bárcsak mindig ilyen lenne.
    Részemről ha egy mamuttal meg lenne koronázva tökéletesen elégedett lennék.
    De így se nagyon panaszkodom!
    Sok sikert mindenkinek, aki csinálja!
    Happy Birthday Farmerama!

maszilva, mini76mini, 9Csillag és 20 más kedveli ezt.
  9. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Már szerintem többször is leírtam, hogy én sosem nézem meg, mik a nyeremények, csak játszom, mert szeretek játszani. 2011 óta minden eventet megcsináltam. Remélem, hogy még sok éven keresztül itt lehetek és olvashatom a játékról született írásokat, akár jó, akár rosszabb minősítést. Annyi rossz vesz körül bennünket mindenfelé, hogy legalább itt felejtsük el gondjainkat, bajainkat.
    A puzzle játékot egyébként nagyon szeretem és igen sokat gyakorlom is a 4 és 7 éves unokáimmal. A hétvégén egyébként itt lesznek nálam, úgy gondolom örömmel fognak besegíteni.
    A FARMERAMÁNAK Boldog Születésnapot, magunknak meg még sok játékos évet kívánok.
    Érje el mindenki, amit célul tűzött ki magának.
    Legyen szép az estétek.
    Zsuzsa

Othep, Gio, maszilva és 30 más kedveli ezt.
  10. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Boldog Születésnapot Farmerama!

Mindkét növény alapból 5:30, vízzel 4:24, vízzel és trágyával 3:58
    Naponta 4-szer aratható (ha valaki percre pontos, akkor akár 6-szor is.)

A két terület összesen 404 db 1x1. A hozam csak csatnival területenként 606 db növény.
    A teljes játékhoz 11.600 + 11.600 db növény kell. Mivel mind a két terület azonos méretű (202 db 1x1),
    ezért én úgy termelek, hogy az egyik területen az egyik, a másikon a másik növény lesz.

11.600 / 606 = 19,14 --> 19 körrel teljesíthető a felszaporításon felül, mert az utolsó körben nincs visszavetés.
    18 x 606 + 808 = 11.716
    A növény mennyiség a bő hat nap alatt napi 3 aratással letermelhető.

Szeretem a puzzlet. Így, hogy a "legnagyobb" is csak 30 db-ból áll nem lesz túl bonyolult kirakni a képeket.

A dekorokból 2-2 db nyerhető, így a két szintszorzós dekorból jut a felhőre és ki is tehető valahová. Szerencsére 20:00 mindkettő.
    A nyeremények közt elég sok a hasznos.

A felhő kétnaponta aratható még nagyobb csúszással is. (44:00)
    Kapunk egy jó adag TP-t, 150% bónuszt a teliholdas jutalmazó tárgyakra.
    A nagyobb hozamokat aki ki akarja használni, annak hasznos.

A játékot Amaránttal várom mind a két területen. Én ilyenkor 3 db 1x1-es dekor kivételével mindent kitakarítok.
    A növényeket még holnap délután letermelem. Indítok 1 Jack-et, pörgetek, használok fehér ártatlansággal és
    karácsonyi sütivel gyorsított szupertrágyát és Kacsa Katát. A felröpiknél 30 db Panni segít.
    Ha kevés lesz a felröpi nullpercezek amaránttal.

A kirakosgatást valószínűleg meghagyom a hétvégére.

Sok sikert, jó játékot.

-gyöngy-581, maszilva, zsoxxya és 28 más kedveli ezt.
  11. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Ez jó kis eventnek ígérkezik:) Természetesen csinálom, ahogy az eddigieket is. Nem rágódok rajta, hogy mit ad, minden felhő, amit megszerzünk jó valamire.;) Lehet, hogy nem tudok mindig-mindent összehangolni,-s le a kalappal, akinek ez sikerül!-, de sokszor észreveszem a felhők áldásos hatását a napi munkálatok során. Vannak felhőim, amik kiemelt fontossággal bírnak, -ezzel sem mondok újdonságot-, azok vannak a kedvencekben és nagyon figyelek rá, hogy mikor indítom őket.
    Kíváncsian várom az új minijátékot. Nagyon jó a leírás és a videó hozzá, érdemes átolvasni, megnézni.:music:
    Összességében nézve a szülinapi party ajándékait, azért nem lesz ez olyan rossz! A naptárból is jönnek ajándékok, itt a Szülinapi event és 26-án érkezik egy Szülinapi ajándékcsomag, ami a Hírek felületén vehető át. Ez már régen szerepel a januári event naptárban. A tartalma nem ismert, de mindenkinek elérhető lesz, nincs eventhez kötve, csak át kell majd venni. Erre 24 óra fog rendelkezésre állni. Soha rosszabbat!
    Hajrá, mindenkinek, aki elkezdi! Sikeres befejezést mindannyiunknak;):inlove:!
    BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT FARMERAMA!:inlove:

Utoljára szerkesztett: 24.1.24
    maszilva, 9Csillag, edina242 és 13 más kedveli ezt.
  12. soska1joska

soska1joska Junior szaki

Köszönöm a táblázatot! Ez egy nagyon alapos munka, ami rengeteg segítséget nyújt!

genka53, -BombadilToma-, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  13. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia. Hát igen azok a szép idők, de rég is volt, én is nyomom már kezdetektől fogva, nagyon jó volt akkor látni videón a csapatot és tényleg mindenki örült nekik. Ez az event nem fekszik a gyomromnak, másik két farmon nem is kezdem elm , még nem hagytam kpedig egyszerre letteka zok is megalkotva, még nem hagytam ki egyetlen szülinapos eventet sem a farmokon, de gondolkodom azon, hogy hagyom a manóba. A piccoló már nem ad olyan ajándékot ami megéri.

Marika312, genka53, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszi Alex,ez korrekt megállapitás volt.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.1.24
    Marika312, genka53, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  15. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Egyetértek abban, hogy nem kell jelzőzni senkit azért, amit gondol adott esetben erről az eventről.
    Ugyanakkor az is igaz, hogy a fórum hangulata jelenleg nagyon gyászos az elégedetlen hozzászólások miatt.
    Bejöttem olvasgatni, hogy ki milyen nagyszerű ötlettel járul hozzá az event teljesítéséhez, s ezzel szemben - meglepően sok oldalt elolvasva - jobbára csak a hangulatrombolással lehet találkozni, ami nagyon is keserű szájízt hagy maga után.
    .

Othep, genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

:)Akarod hát:)
    Naívan én még abba reménykedem, kapunk valami olyan meglepit, ami egy szülinapra való kis csecsebecse:p
    Persze hozzá hibamentes játékot;)

zsoxxya, PZoli64, CoralineJones74 és 7 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Eddig szoktunk kapni....:music: sőt talán kódot is...8)
    Ez a kettő szerintem biztosabb mint a hibamentes indulás:wuerg:

18. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Hibamentes játék? Olyan nincs már. Szerintem nem fog zökkenőmentesen indulni délután az event. Most is akadozik a játék már :)

sutimami57 kedveli ezt.
  19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Gabi!
    Én annak örülnék a legjobban, ha hibamentesen futna a játék....
    A neten viszonylag lassú, a kliensben gyorsabb, de automatikusan lefagy, amikor egy-egy növényes területet komplettan learatok az aratógéppel. Aztán vagy visszajön egy percen belül az üres terület, vagy nem. Ilyenkor sajnos "automatikusan" ki kell lépni, és újra megnyitni a farmot.
    Valami ajit idén is kapunk (várhatóan) a holnapi, 26-i ajándékcsomagban, de annak tartalmát még egyelőre titok fedi. :D Majd kijön róla a Közlemény, és akkor meglátjuk.

Meg várhatóan bejön az a 3 felhő is, amire a tavalyi Rackó ajándékokat kell felrakni.
    Úgyhogy aki óvatlan volt és feltette esetleg egy nem tematikus felhőre, az már most nekiállhat keresgélni. >>ITT<< képekkel is megtekinthetők ezek:
    2023. január: Fagyoskodó juhok;
    2023. február: Festékes baleset;
    2023. március: Piruett a vörös szőnyegen;
    2023. április: Kávézásra fel!;
    2023. május: Huplahopp;
    2023. június: Luxuskert;
    2023. július: Lufipukkasztás;
    2023. augusztus: Veszélyes trambulin;
    2023. szeptember: Labdatrükk;
    2023. október: Nem elszállni;
    2023. november: Newton almatörvénye; és
    2023. december: Zongoraművész.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :inlove:

Gio, maszilva, ambrusne és 14 más kedveli ezt.
  20. soskajoska

soskajoska Fórum-zöldfülű

Hát nem nyert! :(:(
    Ha lehet, még érthetetlenebb a leírás, mint az eddigiek. Össze van csapva, egy csomó kérdést nem tisztáznak benne!
    OK! Kapunk 20 malomterméket, hogy kipróbáljuk. De miért (esetleg bénázva) kell kikisérletezni a módszert? Elő kellene készülni és tisztességes, alapos leírást adni az eventhez (pláne,ha ez egy új tematikájú event).

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.