Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - 14. születésnapi event (2024) csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 24.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bakfis

bakfis Fórumszaki

Ugyan sokat tekert hogy kettő után beléphessek, de sikerült aratni, ültetni event növényt, a puzzle pedig most sokkal gyorsabb :music:

genka53, mamszi5107, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  2. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Nálam jól működik, remélem így is marad.

genka53, mamszi5107, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az event online újra!

14 óra után lépjetek be újra, s azt követően indítsátok az aratásokat, hogy a Hírekben / Eventórában ellenőriztétek az event meglétét.

Amennyiben az első belépéskor azt tapasztalod, hogy lassú a játék, lépj ki újra vagy frissíts, utána már rendben lesz!

Aki hibát, problémát észlel, kérjük, hogy a Hibák, bugok topikban jelezze, a hiba részletezésével, a belépés módjával és a Farm név és Farm ID megadásával. Köszönöm Modi társaim nevében is! Ez a topik nem alkalmas hely erre, innen törölni fogjuk ezeket a bejegyzéseket.

Sikeres játékot Mindenkinek,
    a Farmerama

vihence, Sylja, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Az a 2 db puzzle hiányzott, most tudtam teljesíteni, így végeztem ;)

retek.katalin, Swartsch, vihence és 15 más kedveli ezt.
  5. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nálam is most jól működik minden.

6. .dina1.

.dina1. Törekvő

Úgy megy, mint a karika csapás. Nagyon szuper, köszönjük :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

juliannakoczkas, genka53, merylu55 és 5 más kedveli ezt.
  7. asszony48

asszony48 Aktív író

Kész az elsö kép de nem tötőnik semmi

8. olgica48

olgica48 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kétszer is kiraktam a képet, de nem csinál semmit. Nem adja oda az ajándékot érte. Ha kilépek, akkor meg kezdhetem újra. Szóval ez van.

9. DTM11

DTM11 Utánpótlás-írogató

Jajj, ez most végre nagyon szuperül megy! Így élvezetes lett volna az elejétől!

Hornet001, CzZsuzsóka és Kuzdern kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Elvesztettem a fonalat , meddig lehet kirakózni ?:inlove:

11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    a Születésnapi eventet meghosszabbítják (várhatóan) 2024. február 5-én hétfőn 22:00 óráig
    Azok, akik most kezdik még be tudják fejezni febr. 5-ig.
    Hajrá Jancsika.;)

Swartsch, -kaktuszable-, vihence és 6 más kedveli ezt.
  12. imike911

imike911 Fórum hercege

Úgy látom megcsinálták azt, amit rögtön kellett volna. A minijáték programkódja, már valószínűleg letöltődik a játékkal és nem kell minden kattintás után a szerverhez fordulnia. Nálam teljesen jól megy. Ha így marad, és miért ne maradna így, lehet a későbbiekben is ilyen típusú eventet csinálni.

13. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

sziasztok! ID 24761323 vagyok most léptem be volt 25 malomtermékem első sor 1 képet szerettem volna az adott 25 termékkel megoldani eltünt a 25 termék nem lett meg a kép + a FA arról volt szó hogy egy kattintással meg lehet lesz szerezni

Marika312 kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia kedves gréta! szerintem a hibatopikba vidd el ezt a panaszt. Ott mindig van Moderátor, itt ritkábban.

-kaktuszable-, Dolphin, Sylja és 2 más kedveli ezt.
  15. imike911

imike911 Fórum hercege

Azt hiszem egy kicsit félre értetted a dolgot. Egy kattintással beteheted a jobb oldali sávba a kis képeket. A puzzlét azért még ki kell rakni.

16. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

akkor hová lett a 25 termék

17. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Nekem is ez a véleményem. Szuper!!!!

.dina1. és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. imike911

imike911 Fórum hercege

Ha volt 25 terméked, akkor a kis képeknek ott kell lenni a jobb oldali sávban. Ennyivel viszont csökken a termékek száma. Ha nincs, akkor gond van, de először próbálj meg frissíteni egyet, mert be is akadhatott a program.

Dolphin, genka53 és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. pisti243

pisti243 Törekvő

Sziasztok! Egy kis segítség annak aki még kirakózik! Köszönjük Genka :) :)424 hozzászólás a 22 oldalon találjátok!

20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek vidd át a problémád egy segítségkérő topikba, például ebbe : Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)
    A moderátornak lehetősége van belépni a farmodra és ellenőrizni.

Swartsch, Dolphin, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.