Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 17.1.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Ennek akkor lehet értelme, (ha tényleg működik) ha valamelyik nyereményt (szezonpont, pikolo, stb) mindenképpen szeretnénk megszerezni és hajlandók vagyunk rá több növényt is áldozni.
    Én előbb végigmegyek az egészen és a végén eldöntöm, hogy próbálkozom-e még pluszban valamelyik ajándékért, ami kimaradt.

juliannakoczkas, Melan, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

De nem marad ki. 31 játékot játszottam és abból 19 lett időn belül. Most a 19. sorban vagyok a nyereményekben. Tehát a 19 időn belüli játékra megkaptam a nyereményeket. Ha még játszanék egy játékot időn belül, akkor a 20. sorban levő nyereményt kapnám meg.

Sali~*.*, Arrah, Melan és 2 más kedveli ezt.
  3. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Én is arról írtam, rögvest kipróbáltam.:) De annyira nem megy időn belül, hogy nem szeretnék duplán termelni mindent. Mert ez kb. azt jelentené(persze, vannak olyanok, amiket egyszer sem vennék ki). Egy kérdés, mert nem látom: hol jelenik meg a teljesített feladatok sávja? Tehát az, hogy hol tartok? Valahogy nem találom...

4. kukori80

A lovakon látod. Minden részben 10 lépés van. Jobb oldalon a nyíllal tudod megnézni, hogy hányadik mezőn vagy. Összesen van 40 mező. Mondanám, hogy erre is lusták voltak, hogy valahogy jelöljék, nekünk kell megnézni, de már nem mondok semmit.

5. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

A jobb oldali nyíl alatt van egy apró mező, ez jelenleg nálam 14/40.

marcsi152, inanna11, stb_farmer és 4 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Tééényleg! Látom. A jobb alsó sarokban van. Kösziiii.

marcsi152, Melan, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

:)
    Totál véletlen vettem én is észre.....de így legalább okosnak tűntem. :D :D

marcsi152, bogisaci60, vihence és 5 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Igen, nagyon el van dugva, soha nem vettem volna észre, pedig a jobb nyílra többször kattintottam. Okos vagy és szemfüles.:) Kellenek az ilyen játékosok, akik segítenek.:) Köszi.

marcsi152, vihence, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  9. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Én pl a 4, 5, 6 játékot nem tudtam időben teljesíteni, így ott nem kaptam meg a farmpengőt, szezonpontot és a munkáskupont. Ott a játék alatt a csillag szürke.
    Ha a későbbiekben a munkáskupont meg szeretném szerezni akkor ráhelyezem újra a farkast és 2 malomtermékért megpróbálom újra, hátha nagyobb szerencsém lesz. (ha működik ez a lehetőség, mert azt látom, hogy a farkas ráhelyezhető, de indítani nem próbáltam)

juliannakoczkas, marcsi152, Melan és 2 más kedveli ezt.
  10. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

http://keptarhely.eu/view.php?file=20230118v02xrz3ui.png

Valami ilyesmire gondoltam. Nem látom sehol a haladást....

juliannakoczkas kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Most bele szaladtam rendesen. :(

12. kukori80

Igen, látom, hogy nálam is szürke , de szerintem én sorrendben kaptam a nyereményeket. Majd írjátok meg, ha kipróbáltátok, kíváncsi vagyok rá.
    Ilyenkor alul vissza kell vonni a lépéseket.

13. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Ilyet nem fogsz találni itt. Ha egy-egy játékra ráhúzod az egeret látod miit kaphatsz. Ha már áthaladtál rajta és nem sikerült időben teljesíteni, akkor csak az érmen van pipa, amit sikerült időben teljesíteni ott mindkettőn pipa van és sárga a kör is, meg a csillag is.

14. zsani_apja

Szia!
    Az már nem segített. Benéztem rendesen. :D

juliannakoczkas, Melan és kukori80 kedveli ezt.
  15. kukori80

De remélem a 20 érmét megkaptad?

Sali~*.*, juliannakoczkas és Arrah kedveli ezt.
  16. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Nem sorban kapod meg. Minden játéknál azt az ajándékot kapod meg, ha időre teljesítesz, amit mutat. Tehát ha elmész 40-ig és és azt időre teljesíted, akkor megkaphatod a pikolot attól függetlenül, hogy előtte hányat tekesítettél időre.

17. briguka

briguka Fórum mestere

Szép estét! Hááát... Ajándék játék sikerült, bár nem értettem mit csinálok. Jött a következő na nem is csináltam semmit csak fel-le ugráltak a makaronok de másik oszlopba áthelyezni nem sikerült - nemhogy időn belül, sehogy sem, úgyhogy kiléptem ezért csak az 5 érmét kaptam meg. Nem vagyok feladós tipus igy tovább próbálkozom - gondoltam én, és sikerült újabb kettőt megcsinálni. Aztán ahol már egymáson vannak a dobozok, sehogy sem megy, csak dobozon belül fel-le tudom mozgatni a makaronokat - eredménye: megunom és kilépek, igy viszont van 5 érme és nuku más. Ezt a mechanikájú minijátékot betehették volna egy sima hétköznapi eventnek nem pedig szülinapinak amit sokan vártunk. Mivel értelmét igy nem látom, részemről ennek az eventnek itt a vége.
    Kitartást annak aki nyűglődik vele és gratulálok azoknak akiknek megy.

18. zsani_apja

Nem, mert nem tudtam egyiket sem azonos színre rakni. Elkapkodtam az elejét, nem gondoltam végig, mielőtt az elsőt kiemeltem.

19. kukori80

Az biztos, hogy 1 Piccoloért nem fogok elmenni. Már visszarendeztem a farmot és látni se akarom ezt az eventet. Pedig maga a játék tetszik, ha adnának hozzá még 10 mp-t.

soresne, Sali~*.*, Gio és 6 más kedveli ezt.
  20. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Szerintem egyszerű.
    Bal felső a jobb alsóba, a kékeket összerakod, majd az üresbe elkezded a pirosakat.
    Szerintem nem bonyolult az event, de ezzel a véleménnyel lehet hogy egyedül vagyok. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.