Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 17.1.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. wingrider

wingrider Fórum-zöldfülű

A mini játék, lassan hagyományossá váló Bigpoint szokás gyanánt bugos, Macról játszhatatlan. Rákattintok a kis nyílra felemeli a kiválasztott darabot, a másik doboz fölött álló nyílra kattintva nem áthelyezi oda, hanem onnan vesz fel egy újabbat. Konkrétan játszhatatlan. GRATULÁLOK a programozó csapat kritikán aluli teljesítményéhez. Újfent!

Melan, Sali~*.*, juliannakoczkas és 10 más kedveli ezt.
  2. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Minden elismerésem annak, aki ezt maradéktalanul és eredményesen végig tudja játszani. Az első pár játéknál még csak sikerült nyereményt is elérnem, de 73 évesen azt hiszem ez már lehetetlen. Jelenleg még egy játék kell a felhős részhez és részemről ennyi volt ez az event, elengedem. Szégyellje magát az aki ezt az eventet megalkotta, nem a való világban él és nem a játékosok örömére alkotja meg az utóbbi időben az eventeket.

v.edit1, Melan, Sali~*.* és 14 más kedveli ezt.
  3. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

A boldog szülinap úgy látom most elmarad

4. Robi7474

Robi7474 Utánpótlás-írogató

Nem bonyolult, csak rövid az idő, meg az áthelyezés is akadozik.

5. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Végre egy kis vidámság bosszankodás helyett :)

Sali~*.*, Gio, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  6. barbi021951

barbi021951 Junior szaki

Így van kevés az idő, ha beszorul, egyszerűen nem lehet tovább menni, sajna, oda az ajándék, eddig 7 minijátékból 2 ajándékom lett.

Arrah és juliannakoczkas kedveli ezt.
  7. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Így veszítettem el én is 4 malom játékot, utána megjelent a farkas! Igaz hogy vissza tudtam léptetni,hibátlan lett a játék. de nem adta meg a csillagokat!

juliannakoczkas és Arrah kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    16 játékon vagyok túl...:music: Délután folytatom....8) Nem a kedvencem ez a minijáték:wuerg:

9. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Jó reggelt!
    Csatlakozom az előttem szólóhoz. Arra a kis háromszögre is nehéz rámenni, mert annyira kicsi.

juliannakoczkas és FlóraKatica kedveli ezt.
  10. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! ma reggel megcsináltam a negyedik játékot. A csillagot nem adta meg. Rajta ül a farkas. Valamikor jóváírja a játék a 20 csillagot?
    Lehet, hogy elszámoltam magam és csak most jön a 4.szint. Bocsi

Utoljára szerkesztett: 19.1.23
    stb_farmer, Arrah és juliannakoczkas kedveli ezt.
  11. bond

bond Junior szaki

hááát... nem tudok sok jót hozzáfűzni az eventhez, de...
    a születésnap alkalmából inkább köszöntöm a sok régi és azokat a játékosokat akik fenn tartják ezt
    a játékot a sok hasznos tanáccsal, számolással és nem utolsó sorban anyagi befektetéssel segítik a hasonló játékosokat,
    mint én, akik nem tudunk anyagilag beletenni ( tennék szívesen) de mégis tudunk haladni az ütmutatásuk alapján.
    nem utolsó sorban a modikat, akik igyekeznek türelemmel elviselni a két oldalról történő nyomásokat.
    Boldog Szülinapot Nektek!

Fuhur, nagy.mami, Szaby200342 és 22 más kedveli ezt.
  12. kolaci

kolaci Fórumlakó

Event teljesítve, de a időn belüli teljesítésért járó ajándékok nagy része bent maradt. Nem 40 hanem legalább 50 játékot kellett játszani. Ha a játék készítőinek ez egy ünnepi event, akkor a toronyban komoly problémák vannak.

13. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Szia! Nem kell a kis háromszöget megcélozni! Elég rákatt az oszlopra, feljön a makaron és rákatt arra az oszlopra (magára) ahova helyezni akarod! Sztem így gyorsabb! Nekem tetszik ez a mini játék!

genka53, Ágimamácska, Melan és 8 más kedveli ezt.
  14. FlóraKatica

FlóraKatica Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Tegnap este tudtam belekezdeni.
    Öszintén szólva határán voltam hogy ne is játszam vele..:wuerg:mert hát a nyereményekbe semmi fontosat nem láttam és a minijáték időre :cry:
    Hát játszotam 1 probát..o_O
    hát semmi jót nem tudok mondani a minijátékról.:sleepy:
    Se logika se pozitív érzés ..:oops:
    Amitől tartottam az jön is akadozó fagyó rendszernél idöre játszani:mad:-.-
    Boldog szülinapot persze,bár itta játékosok túl boldogok nem lesznek..:cry:

15. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Most örülök igazán , hogy el sem kezdtem a születésnapi eventet . A tapasztalatok alapján , jó döntés volt . Így már ez a harmadik típusú .
    event , amit nem fogok soha csinálni . 75 évesen szerintem ez lehetetlen próbálkozás . Tortás , tárgykeresős , macaron .A kezdetek óta játszom , de az utóbbi időben egyre több eventet lehetetlen teljesíteni .

vihence, soresne, zsani_apja és 19 más kedveli ezt.
  16. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia Zsani Apja !
    Én is így jártam kétszer is. Kikellet lépnem mert nem volt más megoldás, csak 5 -5 érmét kaptam :)

stb_farmer, zsani_apja, Arrah és 4 más kedveli ezt.
  17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Az időre történő mini játékkal kapcsolatban szeretném a rosszallásomat kifejezni! Jelenleg 6. szintet teljesítettem, de már a 4.-től sikertelen vagyok az időn belüli teljesítéssel. Arra esélyem sem volt, hogy a minijátékidőt visszatöltsem. Feltehetően az életkorom akadályoz (76 év) benne. Sok sikert kívánok a mazochistáknak, akiknek tetszik ez az elfuserált születésnapi event!

vihence, jucus100, Melan és 9 más kedveli ezt.
  18. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Még annyit hogy 10 játék után 2 van kész időre, 3-at be se tudtam fejezni:cry:
    Remek lett mit mondjako_O
    Van 2db 100/% bónuszom életbe, komforton termelek és 0percel lehozok 1000 röpit nem számít:oops:
    A felhő kell a baha miatt hogy 800 szintre jussak azután ere az eventre gondolni se akarok.:sleepy:;)
    Biztos vicces hogy 20 mp alat lásak át olyan szitut amibe ha 1* roszul döntök be se tudom fejezni...:wuerg:
    Sorry de ez igen nehéz bármi pozitivat látnom most ebe a játékba:(
    Erösen gondolkodom hogy az összes elöfizetésem törlöm és elmegyek szünetre;)xD+ mérgembe learatam az öszes Maut, gyepek úrát ,Virágfestéseket , Jackeket stb feleslegesen.. >:(:mad:
    Kár volt belépni is, ezért ma az egész event nem ér annyit ami elbuktam most:oops::cry:
    Nagyobb síkereket ...:sleepy:

Utoljára szerkesztett: 19.1.23
    vihence, Szaby200342, Melan és 11 más kedveli ezt.
  19. magika

magika Fórum nagymestere

Én még nem mertem belevágni, előbb olvasom a tapasztalatokat. Általában sosem megy zökkenőmentesen és akkor meg minek a sok eventnövény termelésbe fektetett munka. Alapból nem szeretem a minijátékot, mert nem vagyok benne ügyes és az újakat meg időbe telik megértenem. Jó lenne ha az elején tét nélkül ki lehetne próbálni próbamacaronnal és nem fogyna amit megtermeltem, persze ajándék nélkül.

juliannakoczkas és DevilMókus kedveli ezt.
  20. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Sziasztok. Én is kicsit mást vártam egy szülinapi eventre. Elmegy egy sima eventnek. A macaron rakosgatás meg egy nagy nudli, nem lehet idöre megcsinálni, igy csak a csillagot tudom megszerezni. További jó játékot mindenkinek. :D

vihence, GreenmesteRné1, Lenczy és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.