Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 17.1.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kiszsuzsi

kiszsuzsi Haladó

Sziasztok 19 játékból 6 ajándékot sikerült begyűjtenem sokba nem kerül a BP nek a szülinapi ajándék úgy látom.:(

-ujcivis-, mamszi5107 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Én azt nem értem az Eventeknél. hogy van az éppen hogy elkezdődik és már másnap azt írják ki hogy kész van nekik??

mini76mini, -ujcivis- és mamszi5107 kedveli ezt.
  3. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Hát, én úgy látom, hogy ez az event egy hatalmas nagy kupac sz... Gondoltam a felhőig megcsinálom. Kb. 220 partypöriből egy db +1-es, 6 órás bónusz jött. Kipróbáltam a minijátékot is, nem rossz, de ennyi idő alatt nem tudom megcsinálni. Aztán megnéztem alaposan a felhőt, semmi egyebet nem ad, csak tp-t. Nekem az egyáltalán nem számít. Akkor meg minek törjem magam?
    Kb 6-7 játékot csináltam, időben csak az elsőt. Még érik egy adag gaz, azt még talán learatom és ennyi, termelem azt, amihez kedvem van. Ha van elég érmém, egy-két kitehetőt lehet kiváltok, ha kell valakinek írjon rám, és cserenapkor szívesen elküldöm majd.

4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Simán összejön, én 46 játéknyi gazt kevertem be, de még így is maradt 13 játéknyi, nem is tudom hogy termelhettem így túl.
    Az elején még ment a plusz jutalmak begyűjtése, aztán már nem is idegesítettem magam rajta, csak rakjam ki.
    1 * mattot kaptam, mert már nem volt áthelyezés visszavonása. 3* én zártam be, mert hótra felidegesítettem magam.
    Így is kiváltottam mindent, még a titokizéket is, majd jó lesz a gyopira a sok felesleges limlom és még így is maradt 15 érmém.
    Viszont még ott a ,13 játéknyi gaz, amihez majd összejön a felröpi, megpróbálom a majd pár helyen megismételni a játékot,
    hátha benne tudok maradni az időbe.
    A lényeg, hogy aki kitalálta ehhez a játékhoz az időt, azt odakötözném a gép elé és addig játszatnám vele, míg időre ki nem rakja mindet. :wuerg:
    Egy biztos nem ez volt a legszebb szülinapi event, de hogy a leg szívatósabb az biztos.:oops:
    Innen is üdv. a játékmesternek:cry:
    Csak hogy lásd 10 tárolóba kell rakosgatni, szóval az elején míg értelmezed, hol is kezd el, már le is járt az idő:oops:

ildiko44, kankalin1025, vihence és 16 más kedveli ezt.
  5. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szívesen játszanék csak nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen sok embernél okoz problémát a macaronok áthelyezése és ha nem a játékosokban van a hiba akkor miért nem tesznek az illetékesek valamit?
    Ha ez technikai jellegű gond akkor remélem megtalálják rá a megoldást és időben értesítenek mindenkit a hiba kijavításáról.
    Addig nem akarom elpazarolni az eddig nehezen letermelt növényeimet.

Erre én is kíváncsi vagyok.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.1.23
    G.Máté., Melan és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nekem a lejátszott 10 minijátékból időn belül 5-öt sikerült teljesíteni. A másik 5-öt kilépés nélkül jóval időn kívül teljesítettem, de a 20 db csillagos érmét megkaptam. Bízom benne, hogy a felhőhöz és a rávalók megvásárlásához szükséges 610 db csillagos érmét össze tudom szedni. Sajnos az időn belüli extra nyereményeket ( Tojásfa, Tehéntejfa, Pudlimolylak, Bónuszláda, "Piccoló" titokzatos láda) már most elengedem.

mamszi5107, jutka190226, Melan és 2 más kedveli ezt.
  7. atyka88

atyka88 Fórummogul

Sziasztok!

A felhő miatt megcsinálom...:music: Kicsit többet vártam volna....;)

mamszi5107 kedveli ezt.
  8. zolix93

zolix93 Junior szaki

Sziasztok!

Első 3 játék sikerült időre, de a 4-5-nél már csak időn túl lettem meg (farmpengő meg szezonpont bukta). Hát innentől azt hiszem nézni fogom mi a plusz nyeremény, s ha nagyon érdekel csak akkor törekszem arra hogy mindenképp időn belül legyek meg vele. Nekem főleg a piccoló láda az érdekes a végén, de a kuponok illetve némi nemű farmarany is jó ha cseppen, vannak még 'nem rossz ha jön' nyeremények, de ezeket emeltem most ki.

Azért egy szülinapi eventtől személy szerint én többet vártam, nekem a felhő se rengeti meg az eget, illetve a boltban lévő cuccoktól se ájultam el, ha ott is lett volna piccoló akkor már lelkesebb lennék. S mindezekhez képest, nagyon kevés az idő legalábbis nekem a mini játék megoldására, szóval ahol nyereményt akarok ott pörgetni kell vissza az időt, de a végén lehet csak a piccolóra tartogatom ezt, ha eljutok addig.

Aki időn belül visszapörgetés nélkül meg tudja csinálni a minijátékok nagy részét, az előtt most megemelem a képzeletbeli kalapom.

Jó játékot mindenkinek!

9. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Ők régóta játszanak és a sok év (10+) alatt felhalmoztak sok érés gyorsítót, így pár perc alatt tudják termelni a növényeket. Semmi "trükk" sincs benne, csak sok év belefektetett munka gyümölcse :)

Ha már letermelted, akkor el is játszhatod :) Ha nem, akkor a végén átváltják minimális CSP-re, TP-re, annál szerintem többet kapsz, ha a megszerzett csillagos érmékért kiváltasz pár dolgot a boltból.
    De továbbra is csak azt tudom mondani, hogy Te döntésed, hogy mit csinálsz.
    Én 3 lejátszott játékkal a hátam mögött még azon vagyok, hogy megyek tovább. Nekem "kis" gazdaként minden ajándék hasznos, s a fejlődésemre szolgál. :)

Utoljára szerkesztett: 19.1.23
    vihence, farmerogirl, Szaby200342 és 9 más kedveli ezt.
  10. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Sziasztok!
    Igaz még van pár köröm gaz tekintetében, de ahogy olvasom itt a kommenteket jobb ha várok a játékkal.. hátha meggondolják magukat a szervezők. :D
    Egyébként nonszensz hogy ennyi gazért nem fixen járnak a nyeremények. Egyedül a piccolo érdekes, de hát az sem biztos.

jutka190226 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Ennyit régen mérgelődtem. Szinte hiba nélkül meg tudom oldani a pakolásokat, de mivel nem férek az időbe az ajándéktól elesek. Szóval megvan a felfő, még érik egy kanyar gaz azt eljátszom, és befejeztem. "Jó" kis szülinap, nesze semmi fogd meg jól.
    Aki játszik, sok sikert!

szellorozsa, vihence, G.Máté. és 12 más kedveli ezt.
  12. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Én nem érzem annyira inkorrektnek a játékot. Az alapfeladat nem időhöz kötött, csak a plusz ajándék. Tehát ha nem lépsz ki menet közben, akkor mindenképpen megvan feladatonként a 20 érme, amiből a felhő kijön a kitehetőkkel együtt a 31. játék elvégzésekor.
    Nekem nem nehezebb a tárgykeresőnél.

13. GreekYogurt

Az elpazarlást úgy értettem, hogy nem akarok úgy járni mint sokan, hogy 5 csillagos érmét kaptak a 20 helyett (mindkét esetben ugyanannyi eventnövény fogy viszont a végeredmény nem ugyanaz :)).
    Inkább megvárom amíg javítják a hibákat.

stb_farmer kedveli ezt.
  14. Norella404

Norella404 Törekvő

Sziasztok!
    Elkezdtem, aztán be is fejeztem... nem hiányzik egy agyvérzés!:mad:
    Azért játszom, hogy kikapcsolódjak, nem pedig azért, hogy stresszeljem az amúgy sem stresszmentes életem...
    Régi "motoros" vagyok kisebb -nagyobb megszakításokkal, de bátran kijelenthetem, hogy egyre csak süllyed a játék színvonala, mind játékban, mind a nyereményekben.. az utóbbiról érdemes lenne egy topikot nyitni, a mennyiséget és a kapott ajándékokat mérlegre rakni... valamerre nagyon mélyen billen az a bizonyos láthatatlan mérleg! >:(

Sok sikert kívánok azoknak, akik csinálják és végig is viszik, sőt, még az ajándékokat is megszerzik! Elismerésem! :inlove:

lydya43, vihence, G.Máté. és 11 más kedveli ezt.
  15. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nem akarlak elkeseríteni, de ezen az eventen változtatást NE VÁRJ! Gondold magad azoknak a helyébe, akik apait-anyait beleadva izzadva, kiszenvedtek egy bizonyos szintet és most egyszerűen megváltoztatnák a minijáték feltételeit. Azzal a húzással a világ Farmerama játékosainak a haragját vonnák magukra a fejlesztők.

vihence, -gyöngy-581, mamszi5107 és 4 más kedveli ezt.
  16. bherczeg

bherczeg Haladó

Nem tetszik és az ajándékok se túl jók.Többet vártam volna.

lydya43 kedveli ezt.
  17. GreekYogurt

De az sem megoldás, hogy minden így marad ugye?
    Inkább javítsanak a feltételeken és adjanak kompenzációt az előbb általad említett játékosoknak.
    Voltak akik vártak (én is) hátha... Akkor a hozzám hasonlók is inkább izzadva szenvedjenek?

stb_farmer és Melan kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Szerintem nincs ebbe semmi hiba, hiába vársz. Az, hogy az időd rosszul kalkulálták a játékhoz az nem hiba, hanem echte
    szivatás. Egyébként, ha időn túl kirakod megkapod a 20 érmét, csak a hozzá tartozó ajándékokat nem kapod meg.

vihence, genka53, farmerogirl és 11 más kedveli ezt.
  19. GreekYogurt

Az ismertetőben is benne van, ha kilépsz játék közben akkor csak 5 csillagot ad meg.
    Több játékos is írta, hogy volt ezzel gondja mert valamiért ki kellett lépnie.
    Nos, én ennek a hibának a kijavítására gondoltam nem az időre.
    Sajnos én nem vagyok régi játékos ezért nincsenek olyan bónuszaim amikkel több ezer növényt képes lennék nagyon rövid idő alatt letermelni. Az eventek teljesítése napokba telik esetemben tehát ha bukta van akkor nem 2 órai termelésem megy a kukába hanem mondjuk kb. 4 napos.

20. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Vicces ez a bp!
    Azt is meg kell várnom játék közbe, amíg a kész makaronos dobozokra masnit köt. Addig ugyanis nem engedi tovább pakolni a többi makaront.

Kukori mostmár teljesen megértem, hogy te miért is nem akarod ezt a csodás minijátékot tovább játszani. Nálam is áttervezés jön.

A bp részéről tisztességes lenne, ha mindenkinek jóváírnák az időn túl teljesített játékok ajándékait! Vagy egyáltalán nem kellett volna betenni azokat. Tisztára a játékosok szívatására vannak bent!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.