Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 17.1.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Nem kell kilépni, csak rakod, amíg nem sikerül, nálam 1* fordult elő, hogy már nem volt, áthelyezés visszavonása, lenn alul van,
    5* tudsz visszavonni, és 3* meg én zártam be mert már nagyon idegesített, közbe meg telóztam nem bírtam odafigyelni.
    Ennek ellenére mindent kiváltottam, azt is amit nem akartam és még marad 15 érmém a 43 játékból, ami 86 malomterméket
    igényel.

Galadriel, -gyöngy-581, cili53 és 9 más kedveli ezt.
  2. Melan

Melan Fórum admirálisa

15 pályát játszottam le eddig, ehhez 16 játék kellett, mert 1x zsákutcába futottam, és hiába az 5 visszavonás nem volt több mozgási lehetőségem, pálya bezár 5 érme, és nem is tudtam tovább haladni, 800 eventgaz ment a levesbe.

Eddig a 15 pályán 12-n sikerült az időbónusz is, az utolsó 2-n már esély sem volt rá, gondolom innentől már igy is lesz.

Régebben volt amikor még a modik tudták véleményezni az eventeket mielőtt bejött volna, ez már nincs meg? Most nem a magyar modikra gondolok, mert az ő számuk már úgy visszaesett, hogy szerintem örülnek ha a játékismertetőt összerakják, meg foglalkoznak a panaszokkal, de mondjuk a német modiknak már nincs ilyen lehetőség? Vagy kipróbálták, de úgy voltak vele, szivjon csak egy jót a nép, majd a következő eventet jobban megbecsülik?

Másra már nem tudok gondolni ;) berakták ide ezt a h.ny.st, aztán úgy voltak vele, hogy na ehhez tartsátok magatokat legközelebb amikor panaszkodtok a tárgykeresősre hogy milyen hosszú meg c.arok a jutalmak:music:

soresne, vihence, genka53 és 27 más kedveli ezt.
  3. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Hát ez nem az én eventem, az tutti! Eddig 6 minijátékot játszottam, az első 4 esetében rendben volt az idő, de azóta nem és feltételezem, h ez így marad. Mikor be akarom rakni az üvegbe, nagy meglepetésemre kijön a macaron. Többször kell próbálkozni és akkor sikerül, csak az idő meg megy közben. Elképzelni nem tudom, h miért. Amúgy én egy szülinapi eventet könnyen teljesíthetőnek gondolnék szuper nyereményekkel:)

vihence, éva5111, Melan és 7 más kedveli ezt.
  4. Kacix

Kacix Fórumlakó

Ez a lehető legborzalmasabb szülinapi event, béna minijáték "0" ajaándék

genka53, GreenmesteRné1, Melan és 12 más kedveli ezt.
  5. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Csak azonos színű macaronokat tudsz egymásra rakni!:)

6. atyka88

atyka88 Fórummogul

hogyan tudjatok olyan hamar befrjzi az eventet?valaki tanitson meg engem is:d

mini76mini és Éva0315 kedveli ezt.
  7. jani975

jani975 Fórumszaki

Sziasztok!
    Azt lehet tudni, hogy melyik szint mennyi másodpercről kezd visszaszámolni és mennyi dobozt kell szétválogatni? Esetleg a kezdőállapotok meg vannak valahol?

Utoljára szerkesztett: 19.1.23
    Éva0315 kedveli ezt.
  8. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

Mégiscsak nekifogtam, de 7 minijáték után abbahagytam az eventet - egyszerűen nem éri meg, hogy egy másodpercnyi időt is eltöltsek vele. Inkább megcsinálom "A sziget hőse" gazdakörit, és lesz egy írótollkészítő műhelyem :)

mini76mini, Melan, cili53 és 10 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Itt most vége lett mindennek. :D Már harmadszor játszom le a 20.- at, persze képtelen vagyok átrakosgatni, ezért bezárom. Viszont semerre sincs tovább. Azt sem tudom, hogy miért van 3 dobozom. Úgy látom tesztelik az idegeimet. :D

zali1111, éva5111, farmerogirl és 8 más kedveli ezt.
  10. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Régi játékosok a 10+ év alatt megszereztek már annyi növénytermelési gyorsítót, hogy azzal pár percre csökken az event növények termelési ideje. Nem spéci trükk, hanem sok-sok év szorgalmas játék gyümölcse :)

11. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Az hogy sz..r az event, de hogy vannak olyan eventek amikor az üzlet ajándékai nagyon jók de csak meghatározott érmét lehet szerezni most meg olyan dolgokat raktak be hogy amit érdemes azt kiváltom a többi megy a levesbe. Ez a felhő nem ér semmit.

Melan, Szaby200342, Éva0315 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! 15 játékot játszottam le én nem kapkodok van idő. Van olyan ajándék amit szeretnék konkrétan szezonpontok és a kuponok. Régebben megvettem a munkásokat ma már nem költök erre sem. Lehet sokan megköveznek, de maga a minijáték tetszik nekem. Persze nem mindegyik sikerül időre ezért kipróbáltam amit szeretnék visszamentem és plusz 3 dobozért megkaptam. Ezek után átgondoltam és inkább beáldozok egy dobozt, minthogy visszamenjek 3 dobozért. A felejtős ajándékoknál nem érdekel, csak az érme. Tudom nem kevés gazt kell letermelni, de ha valamit szeretnék akkor megteszek érte sok mindent. Amit nem értek, hogy ha valakinek csak a felhő kell akkor miért kell kapkodni az időre fókuszálni? Ha nem érdekel a plusz jutalom akkor van idő átgondolni, hogyan pakoljuk a sütiket és simán be lehet fejezni a játékot nem kell kilépni. Nálam egyszer volt, hogy rosszul kezdtem hozzá, de 3 után láttam, hogy másképp kell pakoljak, úgyhogy éltem a visszavonás lehetőségével. Mondjuk lehetett volna ütősebb jutalom is, de ez már nem fog változni.

ildiko44, Othep, Galadriel és 7 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

Tovább tudtam lépni. Fogalmam sincs, mi volt a gond. Olyan zökkenőmentesen megy minden. :D Még jó, hogy a hasam nem... ;)

vihence, PZoli64, Galadriel és 11 más kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sajnos ugyan igy jártam, sőt a 3-szori kilépésemre a is csak 5 érmét kaptam. Idegeim a plafonon, pedig szeretem ha nyugiban van.:mad::D

15. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Ha a tárgykeresős lett volna a születésnapi event, és végig 1.000.000 TP-t lehetett volna szerezni kizárólag, akkor is jobban megérte volna, mint ez az event. :DxD

Sali~*.*, soresne, Samborg és 12 más kedveli ezt.
  16. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Azért azt remélem, hogy az időn túli kirakásnál a további bónusz ajándékok nem úgy működnek, mint a Rackó ajándéka,
    mert ha ott 1 nap kimarad, akkor az utolsó napi ajándék nem jár.:oops::oops:

jutka190226, Kuzdern és Éva0315 kedveli ezt.
  17. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok! Olvasva benneteket nagyon gondolkodom , hogy folytassam-e az eventet.A mini játékot még nem kezdtem el, várva a tapasztalatokra. A felhő nem érdekel csupán a Pudlimolylakot szerettem volna megszerezni, de úgy látom a hozzászólásotok alapján, hogy ez csak álom marad a számomra. 70-en felül már nem vagyunk elég gyorsak.
    Reggelig megálmodom : folytatom vagy sem. ugyanis van választási lehetőségem a bosszankodás és a kényelmes raktár töltögetés között.

ildiko44, Galadriel, stb_farmer és 5 más kedveli ezt.
  18. atyka88

atyka88 Fórummogul

en is lecsokentem az eresi idod 1 33 ra. mivel lehet meg gyorsitani a ?

zsoxxya kedveli ezt.
  19. zsani_apja

Nálam most 0:24 az érésidő. Azt is mondhatnám, hogy szívesen csinálnám ezt az eventet null huszonnégybe. :D ;)

Galadriel, jutka190226, stb_farmer és 4 más kedveli ezt.
  20. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Okos tanács ?????;) Akkor nincs ??? :D Mi a frászt csináljak. Alszom rá egyet !:cry:

Éva0315 és zsani_apja kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.