Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 17.1.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én már úgy csinálok mindent, ahogy huppan, úgy esik. :D Mondjuk a héten esett rendesen. :)

2. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Már értem a kirakást, de azt én sem értem, hogy 24 óra alatt hogyan lehet letermelni a 31 ezer gazt.Én a kezdetektől játszok, volt már hogy 200 b%-al dolgoztam, SZTR, KK, de így, minden bónusszal felszerelkezve is 2 nap kellett a befejezéshez.Tényleg elárulhatná valaki a titkot, hacsak nincs a dologban valami "trükköcske"
    Nem biztos, hogy végigviszem, csak a felhő legyen meg,arra hajtok. Nem teszik az event, kizárólag azért csinálom meg a felhőt, mert gyűjtöm őket.

3. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Hetven fölött is játék a játék. :)
    Kb 50 %-ban sikerült időn belül teljesíteni a feladatot. Nem olyan rossz ez pár lépéssel a 73-hoz.
    A választási lehetőséget is lehet bővíteni. Bosszankodás nélkül, csak úgy a játék kedvéért örömmel játszani. :)

4. atyka88

atyka88 Fórummogul

az jo. mijen bonuszal csokented ugy? lehet van nekem is csak nem tudok rola

mini76mini és juliannakoczkas kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én asztat terveztem el , sunyiba letermelek 1,2 millió eventnövényt , és ahol szezonzseton lapul , ezerszer megcsinálom , oszt kiváltom a sezlonyboltba a a +állatos rész , és kakukkra állítom a munká-sokat , és meglesz az eventben a kakukk tojás .

6. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Elpörgetsz 100-200-500 party pörit, a szerencsére bízod magad, és a kapott bónuszoktól függően a 4-7 termény helyett aratsz mondjuk 100-120 darabot kiskockánként.
    Ennyi.
    (mondjuk én még ennyit 1 event miatt pörgettem el. És ez nem az az event. :)

7. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Szia! Van aki rendelkezik akár több ezer PP-vel és pörget több 100 és 200%-os bónuszt. Mellé indít Jackot (akár 10-et is, kinek mennyi van a pajtában) és még ott a növénybevételi bónusz. Így egy kis területről 100 feletti növényt is lehet aratni. Ezt szupertrágyázza és elindít mindenféle szupertrágyára ható felhőt, stb. Így akár egy órán belül 2x is arathat.
    A felröpiket megszerzi nullpercezéssel pillanatok alatt.
    A fent leírtakkal, megfelelő előkészületekkel és kis szerencsével akár már aznap letermelheti a szükséges növényeket, vagy még annál többet is.

8. atyka88

atyka88 Fórummogul

sziasztok. a 24 jateknal az idon beluli nyeremey az okapi. Viszont az kell nekem. ha nem vegzek idoben rakatintok a toltesi idore es kapok tobb idott? nem szeretnem elvesziteni..! 15 el vagyok meg es eddig 2 nem sikerult

juliannakoczkas, mamszi5107 és Éva0315 kedveli ezt.
  9. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Elég jó az arányod. Nekem a 15-ből 4-5 nem sikerült, de az okapit éppen megkaptam. Szerencsefüggő, hogy éppen mennyire nehéz játékot kapsz, de igen azzal tudod hosszabbítani az idődet. Én viszont még nem próbáltam ki, hogy működik. Az első oldalon (itt a csevegőben) találsz egy videót, ott mutatja ezt a lehetőséget. Érdemes megnézni.

juliannakoczkas, stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Felhők:
    • Fáraó gyógynövényei
    • Szüret 2014
    • Szülinapi kívánság
    Valamint Karácsonyi süti és fehér ártatlanság a rekeszbe. Jelenleg ezekkel van csökkentve. Jaa és víz, trágya, szupi trágya.

mini76mini, vihence, jutka190226 és 5 más kedveli ezt.
  11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia. Hogy tervezted át?
    Képzeld, hogy milyen lüke vagyok. :D Reggel felkeltem és azt mondtam magamnak, hogy no-no, nem adjuk fel olyan könnyen a piccolót. Felszabadítottam 100 kockát és ültetem tovább a növényt. Elrakok hozzá gyorsítót és úgy megyek neki.
    Szia. Igen, legyen egy hosszabbítód és mielőtt lejárna az idő, katt. felül a hosszabbításra. Hajráá.

12. atyka88

atyka88 Fórummogul

remelem elerek addig.

nincsenek meg azok a felhok. Koszi>

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.1.23
    juliannakoczkas és zsani_apja kedveli ezt.
  13. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Helló!
    10 játékot játszottam, és saját hatáskörömnél fogva úgy döntöttem, hogy nekem ehhez nincs kedvem, így abbahagytam. Amúgy a minijáték ne lenne rossz. De pl. 200 feletti partypöriből semmi sem jött, ez sem hozta meg a játékkedvemet. Engem aztán ne szivassanak, még akkor se, ha szülinap van. A tp-s felhőre úgysincs szükségem, a saját kedvemre játszom, belőlem erre nem szednek ki egy forintot sem.

14. atyka88

atyka88 Fórummogul

az meg 1 malomertek ugy latam

15. kukori80

Igen. 3 malomtermék kell.

jutka190226, juliannakoczkas és atyka88 kedveli ezt.
  16. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok, Szia Kakaska:)

Ugyanide lyukadtam ki...tegnap később kezdtem az eventet, olvasva az esti írásokat mindjárt úgy is játszottam, hogy ahol biztosan ki akartam kapni a nyereményt az érmén kívül ott hosszabbítom az időt...mondjuk nem sok ilyen van...a piccolót is ki akarom venni, a növényem megvan még felröpire várok, mert ezért nem fogok még nullázni is.

17. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Első körben 40 játékot terveztem. Most a felhőt + a legújabb titokólat szeretném megszerezni. Eléggé bosszantó számomra, hogy egy-egy játék között milyen nagy különbség van kirakás (nehézség) szempontjából. Az meg még bosszantóbb, hogy az időt rövidre állították, de azt nem oldották meg, hogy a gyors kattintásra reagáljon a játék. Én csinálnám gyorsabban, de a lehetőség nem adott hozzá. Hááát nem írom le inkább mit gondolok a 10 éves szülinaposról!
    Egyébként ha nem kellene kapkodni ez egy jó játék lenne. Még szórakoztató is lehetne! De a gyorsaság miatt egyszer én is beszorultam és 800 növényért csak 5 érmet kaptam. Ezért inkább lassabban csinálom, kiveszem a boltból, ami kell nekem, aztán annyi. Végül is nincs semmi olyan nyeremény az időre kapott ajándékok között, amit ne tudnék elengedni.
    Neked sok sikert kívánok az újabb játékokhoz. Remélem meglesz, amit szeretnél.

18. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Megpróbálok válaszolni a kérdésedre. Tételezzük fel, hogy van megfelelő mennyiségű szuper trágyád (zöld csepp), Kacsa Kata trágyád (piros ventilátor), 2-3 db 100 de inkább 200 %-os termésbónuszod, valamint 2-3-4 (lehetőleg minél több) Jack ajándéka. Ha ezekkel mind rendelkezel és használod, akkor nem fog gondot okozni az event gaz letermelése. A felröpi egy újabb kérdés, amihez a NULLA percezés lehetőségére lesz szükséged (lehetőleg a leghosszabb érésidejű növényed kinemesítésével). Szerintem ebből összeáll a válaszom. Ha valamit kifelejtettem, azért elnézést kérek!

19. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!

Sikerült meggyőzni magam, meg kiváncsi voltam a minijátékra , nekiálltam az eventnek sikerült egy 200 %-os termésbónuszt pörgetnem, a paszulyig terveztem , nem hosszabítottam addig semmit , az elején elég sokat kicsúsztam az időből nem jó helyre össze- vissza kattintottam, aztán lassan belejöttem,és én is úgy gondoltam hogy nem adom fel, kell a piccoló három hosszabítás és meglett:)

Nem lessz a kedvencem ez a minijáték!
    .

Fuhur, genka53, maszilva és 16 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Szia zsona.
    Na akkor hajrá nekünk. :D Most a 34. kockán ácsorgok, ott már 6 színt kellett kirakni és megint 10 mp. kellett volna az időből.
    Köszönöm, Neked is. :) Nekem is nagyon tetszik maga a játék, egyáltalán nem idegesít. De az idő annál inkább. Mindig 10 mp. hiányzik. Megnéztem a nyereményeket, ami nem érdekel, ott nem fogom használni a hosszabbítást. 24 malom van lekeverve, de még keverek hozzá, mert a Piccoló nem biztos, hogy hosszabbítással is sikerülni fog elsőre. Azt hiszem Gabi hozott egy képet, hogy ott már 10 színt kell kirakni. Az lehet, hogy nem fog elsőre sikerülni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.