Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 17.1.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. atyka88

atyka88 Fórummogul

es ha ujra jatszom es idon bejul megcsinalom megkaom az ajandekot?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  2. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Kedves Melan, Kakaska és Mindenki, aki igyekezett segíteni!
    Egyetértek a véleményeddel! Én is nagy hévvel nekikezdtem, "áh ez tetszik felkiáltással, nagy mellénnyel", de csak az elején!
    Nagyon köszönöm a nép nevében a - a "Nanehogymár", a " márcsakazértis "- kitartást - és a felvállalást, a késztetést a segítségre!
    Reménykedjünk, hátha elér az óhaj, sóhaj a BP-hez, és esetleg vmivel honorálják ezt a negatív , rossz érzést a szülinap alkalmából!

ZitaGAZDA03, Melan, stb_farmer és 19 más kedveli ezt.
  3. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!

A csevegőt péntek este olvastam végig, a rakosgatást pedig tegnap kezdtem el.

Sok dolog kavarog a fejemben, de elsősorban azt akarom elmondani, hogy akármilyen nehéz/vacak event is van, a magyar játékosokban bízni lehet.
    Lehet, hogy túlzásnak tűnik a megfogalmazásom, de ennek az eventnek ti vagytok a hősei számomra.

Melan útmutatói felértek Wolf tárgykeresős segédletével.

A csevegő rossz hangulatát, az "anyázást" sikerült "oldjuk meg együtt" mederbe terelni. Mindezt moderátori figyelmeztetés nélkül.
    Le a kalappal!

Köszönöm mindenkinek, hogy elkezdtetek együtt gondolkodni és (ahogy ez mindig jellemző a magyar játékosokra) megosztottátok a tapasztalataitokat. Ilyenekre gondolok például, hogy nem muszáj a nyílra kattintani. Micsoda hatalmas "felfedezés" volt!

A másik "vízválasztó" az volt, amikor összedolgoztatok és megbizonyosodtatok arról, hogy a pályák mindenkinél ugyanazok.
    De még itt sem hagytátok abba, hanem Melan nem sajnálta az idejét és a malomtermékeit arra, hogy segítsen másoknak.

A köszönetem nem csak Melannak szól, hanem mindenki másnak is, aki a keze alá dolgozott. Legyen ez hiba észlelés, kép készítés, drukkolás, vagy csak egy "vállveregetés".

Az én eventem nélkületek nem sikerült volna. Cserenapon jelentkezem majd néhányatoknál.

Engem ilyen élmények tartanak még itt a játékban.

mani2004, ZitaGAZDA03, Melan és 45 más kedveli ezt.
  4. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!Nem akarok ünnep rontó lenni,semmi ajándékot nem kapunk a játék születésnapja alkalmából eddig kaptunk.:(Több mint 10 éve játszom,nekem meg nagyon sok embernek köszönhetik hogy müködik még a játék,egy kis ajándéknak mindenki örülne.
    Aszt kapjuk termelj 30 ezer plusz növényt ez már szánalmas:oops:

mani2004, Akela, ildiko44 és 14 más kedveli ezt.
  5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    De biztosan kapunk, ha mást nem a tavalyi rackó dekorokhoz a felhősorokat :wuerg:

**jeje**, vihence, kukori80 és 13 más kedveli ezt.
  6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia. Ne adjanak semmit. Készítsenek olyan eventeket, amit megérdemlünk. Ne kompenzáljanak, gondolkodjanak!

Amúgy nálam tuti belepte most a hó, fogalmam sincs merre vannak :)

stb_farmer, Akela, vihence és 15 más kedveli ezt.
  7. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Sziasztok.hat nalam csak ugy siman nem jon ossze az ajandek a 2 szinttol akar hogy igyekezem ido hosszabitas nelkul nem megy

juliannakoczkas kedveli ezt.
  8. Marcsi5656

Marcsi5656 Törekvő

Szia Melan:)
    Semmi gond van idönk még sok:)Neked is van elfoglatságod :)
    Nagyon szépen köszönöm )köszönjük:)

ZitaGAZDA03, Melan, stb_farmer és 6 más kedveli ezt.
  9. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

Sziasztok kb mennyi idő áll rendelkezésre egy játékra időn belül,? Köszönöm

10. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Sziasztok! Egy hónap kihagyás után tértem vissza a játékba. A kerék nálam most ontotta a bónuszokat, nem volt gond a gaz letermelésével.:) Az utolsó pályánál mégis elengedem az eventet. Párszor nekifutottam, de elfogyott a türelmem, pedig kifejezetten szeretem az ilyen játékokat. Összesen 15 sikerült időn belül, néhánynak többször nekifutottam, hogy tovább léphessek.
    Felhő beüzemelve, az igen szerény kínálatból mindent kivettem a boltból és még maradt is zsetonom. Még a 10 db csillagot is megvettem, amiből egyébként is volt már több, mint 13 ezer. xD
    Nem ér annyit a piccolo és a többi nyeremény, hogy felhúzzam magam, inkább töltögetem a pajtát.
    Így a végén jöttem csak a fórumot olvasgatni. Mint mindig, most is le a kalappal a segítők előtt. :inlove:
    Szurkolok mindenkinek, aki még játékban van. Hajrá! :)

Melan, stb_farmer, vihence és 19 más kedveli ezt.
  11. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

igen. Érmét nem ad újra, de az ajándékot igen.
    A 29.oldalon Melan hozza a megoldó-kulcsokat. A 40. pályát valahol külön is, mert annál a Toma-kód van eredetileg, és áttette az ő kódjára később. Ezt "begyakorolva" még maradt is időm az eredetiből. Még 1 kísérletet megérhet a piccoló...
    A 649-es Hsz-ben Othep is összegzi, hogy miről milyen segítség van.

Kriszta! Pályánként más, a nehézség függvényében növekszik. Az elején talán 15-20 mp, a végén talán másfél perc, de mindenképp jóval hosszabb.

Utoljára szerkesztett: 22.1.23
    Melan, stb_farmer, kukori80 és 9 más kedveli ezt.
  12. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Eléggé megnehezítették a plusz ajándékok megszerzését. Képtelenség időn belül, de még az után is. Csalódás ez a szülinap....:(

mani2004, briguka, PalMa és 5 más kedveli ezt.
  13. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Köszönöm szépen mindnyájotoknak a segítséget a Pikkolóhoz!Nagy nehezen megszületett .., bár egy kicsit eltévedtem, de hosszabbítással sikerült megszereznem miután bemagoltam hozzá a kezdő lépéseket amit tőletek kaptunk, a többi már adta magát.. A többi ajándékból alig tudtam kikaparni valamit.. Ezt most csakis nektek köszönhetem!!! :inlove::inlove::inlove: Gyepek ura lett, örülök neki..
    A BP részéről pedig nagyon durva ez a hozzáállás.. Napok óta látja a játékosok kínját és semmit nem volt képes segíteni rajtunk.. Nem elég, hogy elcseszték, de az még sokkal jobban felháborít, hogy letojták nagydarabon a rengeteg játékos küszködését.. Ez nem játékos barát hozzáállás.. Bár az akciós csomagokat azért hozták szépen.. De kérdezem én, hogy ezek után ki az akinek van kedve még költeni erre a játékra?? Ha nem is sokszor, de időnként márcsak tolarenciából is vettem dolgokat, mert belátom, hogy üzlet az egész, ők ebből élnek!! De ezek után annyi tolarenciám maradt, mint amennyit mi kaptunk az event kezdete óta.. Felháborító hogy ilyen szinten semmibe vették a sok éve kitartó játékosokat..

mani2004, Melan, Szaby200342 és 13 más kedveli ezt.
  14. zolix93

zolix93 Junior szaki

Sziasztok!

Szerintem én elengedtem a dolgot. Lehet még a felhő se lesz meg, de az se nagy érvágás. Azért termelem az eventnövényt, keverem a cuccot a malomban, de innentől nem célom se a piccoló se a felhő. Pedig én kitartó típus vagyok, de most azt kell mondjam kösz nem, ha a 20. szintnél elakadok. Nyilván lehetnék ügyesebb, de most nincs türelmem ehhez :(
    Szerintem inkább a 13. ez az event mint szülinapi számomra :D Majd lesz jobb. Személy szerint egyébként semminél se szerettem mikor időre kell csinálni valamit, akármiről is legyen szó, gazdaköriben is most rászántam magam hogy 2 ilyen küldit megcsináljak.
    Kitartást mindenkinek! :)

Látom már a szorgos segítőkész játékosok raktak fel megoldókulcsot, talán majd teszek velük azért egy próbát és köszönjük, de megszakadni nem fogok innen :D

Melan, stb_farmer, vihence és 13 más kedveli ezt.
  15. lara155

lara155 Utánpótlás-írogató

Így elrontani egy születésnapot, ehhez aztán kell tehetség!

vihence, zolix93, Arrah és 2 más kedveli ezt.
  16. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!

Még a 40-es feladat előttem áll, de hálás köszönetem Melannak, Tomának, Kukorinak, Otheph-nek és Mindenkinek, akik leírták, elemezték, megosztották, összegyűjtötték, többször közzétették az elkészített segédleteket.
    Én személy szerint elég simán eljutottam a 35. szintéig, bár többször újráztam egyes pályákat. Nagyon megakadtam a 36-oson, de Melan puskájából sikerült megoldani. A 37-eshez csak az első pár lépést kellett lesnem, onnan egész jól tempóztam, ott meglett a Farmmunkás kupon is. A 38-39-es ismét nehezebb volt, azt is Melan táblázatából oldottam meg. A 40-eshez már kiírtam Toma megoldását egy papírra, még várok egy adag növényt és felreppenőt.
    A csillagos érmés boltból mindent kiváltottam, felhőt is megszereztem korábban. Ami bent maradt plusz ajándék a 20 csillagos érmén felül: 10 KK, 80 ezer CSP, 35 KK, 6 partypöri, 500 ezer TTP, 3XL barkács, 450 SZJP, 1 bónuszláda és valószínűleg a Piccoló - még meglátjuk. Azt hiszem a KacsaKatákért még visszamegyek és jól esne a 450 SZJP is.
    Még egyszer hálás köszönetem a megoldásokért, nagyon kedves, segítőkész csapat van itt, már ezért is érdemes játszani. :inlove:

Utoljára szerkesztett: 22.1.23
    Melan, stb_farmer, Hahacska és 17 más kedveli ezt.
  17. PBerti

PBerti Haladó

Ilyen gusztustalan eventtel még életemben nem találkoztam, ahol nincs jutalom. Megdolgoztunk érte,mert letermeltük az eventgazt és ha nem sikerül,nem kapok semmit??Csak csillagos érmét? Milyen születésnap ez ajándék nélkül? Ez csak a BP-nek ajándék,nekünk nem az. Köszönjük szépen,de ilyet többet nem kérünk....

Akela, vihence, farmeres53 és 5 más kedveli ezt.
  18. kosagi

kosagi Fórum mestere

És megvan a Piccoló is! Melan útmutatói alapján, hosszabbítással sikerült. Az utolsó szakasz segítség nélkül necces lett volna, az biztos. A 39.-nek így is vagy 4x futottam neki, még a saját irományomba is belezavarodtam.
    Még visszamegyek kiszedegetni, amit érdemesnek látok.
    Valamivel játékosabb-barát lett volna, ha nem kell minden egyes újrakezdéshez két malomtermék.

Melan, stb_farmer, vihence és 7 más kedveli ezt.
  19. böbe65

böbe65 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tartom magam hülyének,de már háromszor futottam neki a 13-as pályának és mindig el rontom. Valaki segítsen légyszi. >:(
    Köszönöm.

20. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Sziasztok!A felhő már rég üzemel,a boltban mindent összevásároltam,még maradt is érme.A 40.pályát csinálnám,de vannak hézagok,ahol nem tudtam időre megcsinálni.Nézegetve a megoldásokat,nem értem,hogy mit jelent KF-JF próbáltam kép alapján értelmezni nem ment sajnos.Segítenétek,hogy a betűk mit jelölnek?

atyka88, ulmo12 és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.