Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 17.1.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Akkor ezek szerint , innetől kezdve már csak jobbak jöhetnek . És ez jó hír . :inlove:

WCinas, szöszi50 és retek.katalin kedveli ezt.
  2. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Én még küzdök egy kicsit,hátha összejön.Azt mondják az idő pénz,nyugdíjasként időm még csak akad,de a pénz valahogy nem jön össze!:p;)

Samborg, marcsi152, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

A negatívumokat már sokan leírták....azokhoz én is csatlakozom!

Nagyon köszönöm a segítő kész gazdáknak, hogy betették a lépéseket. Igy sokan meg tudtuk szerezni a piccolót!
    Ezer hála mindenkinek érte! Nagy öleléssel!

-ágianyu33-, Samborg, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  4. Sylja

Sylja Fórumgróf

stb_farmer kedveli ezt.
  5. gabehu

gabehu Junior szaki

Köszönöm a segítséged!

barbi021951 és Pandapoc♥ kedveli ezt.
  6. wolfineve

wolfineve Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Lehet, hogy én vagyok béna ehhez az eventhez, de nekem az a bajom vele, hogy nem engedi a pakolászást, ahová én szeretném. Hiába van üres hely, nem tudom átrakni a sütiket egyik dobozból a másikba, mert folyton visszarakja az eredeti helyére. A leírásban nem találtam arra utaló bejegyzést, hogy miért nem lehet oda pakolni, ahová én szeretném. az már csak egy másodlagos problémám (de azért bosszant!), hogy nem elég az idő egy-egy feladathoz!

7. magika

magika Fórum nagymestere

Mert csak az azonos színű sütiket lehet egymás tetejére rakni. Erre figyelni kell ezért nehéz a játék.

stb_farmer kedveli ezt.
  8. gődények

gődények Törzsjátékos

Néhány előttem szólóhoz csatlakoznék.
    Én is lassan az idősebb korosztályhoz tartozom. Azt hittem a szülinapi játék - amit már nagyon vártam - örömet fog okozni. Ehelyett ez a kapkodás az idővel csak a bosszúságot és szomorúságot hozta. Nagyon sajnálom, ez nekem nekem annyira nem tetszett. Ritkán szoktam panaszkodni. 13 éve játszom, mert szeretek játszani és álmaim vágya egy farmaranyfa, 13 éve. Nagyon örülök, ha piccoládát lehet nyerni, mert bízom benne, hogy előbb-utóbb szerencsém lesz. Ebben a játékban még a ládát sem értem el, esélyem sem volt. Nagyon sajnálom.
    Azért örülök, hogy legalább a felhő megvan. Köszönöm szépen.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.1.23
    inanna11, ZitaGAZDA03, Samborg és 3 más kedveli ezt.
  9. gamandor

gamandor Junior szaki

Eddig én sem panaszkodtam de ez nagyon el lett rontva.
    Mire megnézzük, hogy melyik sütivel kezdjük, már esély sincs, hogy idő előtt végezzünk.
    Főleg a vége felé.

levi5 és Mazsola71 kedveli ezt.
  10. lulanéni44

lulanéni44 Utánpótlás-írogató

Én úgy döntöttem, hogy csak akkor költök, ha megéri, az ilyen bosszantó eventre nem érdemes, ha így gondolják magukra vessenek, ha nem fizetünk akkor mi lesz?

11. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Először azt a makaront kell kattintani amelyiket mozgatni szeretnénk, ekkor felülre mozdul.
    Ezután azt a helyet kell kattintani ahova tenni szeretnénk.
    Csak azonos színű makaronokat lehet egymásra pakolni.

stb_farmer és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. zebraful

zebraful Fórumelemző

Még a matricákat sem sikerült megszerezni. A 13. évi születésnapról: ennyi.

13. wolfineve

wolfineve Fórum-zöldfülű

Ja, most már értem! Nekem az a rész maradt ki, hogy azonos színűre csak azonos színűt lehet tenni. Akkor ez így már világos, meg az is, hogy így végképp kevés az idő egy-egy játékra! Köszönöm a segítséget!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.1.23
    stb_farmer és Éva0315 kedveli ezt.
  14. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Annak, aki ezt az eventet kitalálta, kívánok olyan születésnapot, hogy megmutatják, mi az az ajándék, amit nem kap meg. Mert ez kb. erről szól. Eddig legalább a 20 érméket megszereztem, de ahogy nő a színek száma, egyszerűen beleragadok és nem lehet kijönni belőle, csak ha bezárom. Remélem elgondolkodnak a sok negatív véleményen.

Caccus, Éva0315, ho-hoboy és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha bezárod, akkor is ugyanonnan indulsz, ahol elakadtál. Addig nem enged tovább, ameddig meg nem csinálod.

stb_farmer és Éva0315 kedveli ezt.
  16. repeta59

repeta59 Junior szaki

Legalább kérjenek bocsánatot. És adjanak némi kárpótlást.

böbe764, Éva0315 és kovacstne kedveli ezt.
  17. wolfineve

wolfineve Fórum-zöldfülű

Köszönöm! Így már menni fog, mondjuk nem könnyen.

Éva0315 kedveli ezt.
  18. Mazsola71

Mazsola71 Járnitanuló

Őszintén ennél rosszabb már nem lehet az event, mint amit most össze hoztak.

Éva0315 kedveli ezt.
  19. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Sziasztok!Márcsak a hiányzókat pótolgatom,a 18-as pályához valaki tudna nekem segítséget betenni?Végignéztem a topikot,de csak 19-től van puska.Így félek nekikezdeni,mert elsőre sem sikerűlt kivenni a szupertápot.

mamszi5107 kedveli ezt.
  20. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Olyan mint a mesében, jöttem is meg nem is, hoztam is ajándékot meg nem is :)

mamszi5107 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.