Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 17.1.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

A kakas inkább ne ültessen, hanem csipkedje meg a búráját a játékmesternek (de jó erősen), annak érdekében hogy észhez térjen! :D

mamszi5107, vihence, stb_farmer és 8 más kedveli ezt.
  2. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia. De nagyon régen volt, talán igaz sem volt. Mennyire örültünk akkor a az emeletes tortának is, az ágyú golyónak is, de sorolhatnám. Ez a születésnap egy gagyi, nem születésnap. Belekezdek, mert eddig mindig megcsináltam, de nem fogom végig vinni. Vigye a BP. végig aki kitalálta.

Arrah, Melan, Mica67 és 11 más kedveli ezt.
  3. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

312 sütim van, gyakorlatilag eladhatatlan és használhatatlan, mert a rekeszek más növelőkkel vannak teli. Persze, a rekeszek besorolása is elég érdekes, de már nem bosszankodom. Fogalmam nincs, hogy jutottam el a 229-es szintre, és a lépéshez még kicsivel több, mint 970 milliárd(!!!!) pont kell - szóval, a játékmestereknek tényleg elgurult valami... - de már nem a szintre megyek, és teljesen kibírtam, hogy néhány napig nem léptem be, az előző event se fogott meg, ez meg főleg - kezdek kigyógyulni a farmerama függőségből! - minden okkal történik, még a rossz eventek is... :D:D

pkor, mamszi5107, éva5111 és 14 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Rohanok. :D Csak nem tudom hány embert kellene ott megcsípnem, mert ha sokat, akkor elfárad a csőröm. :D

stb_farmer, Melan, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  5. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Sziasztok!Írják valahol,hogy mennyi idő van egy menetre?A kapott engedélyt eljátszottam,de nem is figyeltem az időt...

milanzs, juliannakoczkas és farmerSS kedveli ezt.
  6. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Olvasom a kommentjeiteket, tényleg jókat derülök rajta. Legalább ennyit ér az event...:D - legyen jó hetetek! Töltsétek a pajtákat, aki úgy gondolja, hogy mégis megcsinálja, már csak azért is, sok szerencsét, jó munkát! ;)

7. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ejnye, hát szabad ilyet kérdezni ??xDxDxD

LCZAnikó, Gio, zagimichna és 15 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Az ár a lényegesebb, hogy mennyi...? :D

Nos, a matrica megvan, szinte gyerekjáték volt. ;)
    5 játékot tudtam lejátszani. A végén már 4 tárolós volt. Elég a tárolóra kattintani, nem muszáj a felső nyílra, ez már pozitív nekem. ;)

Utoljára szerkesztett: 18.1.23
    genka53, vihence, Melan és 13 más kedveli ezt.
  9. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

800 az a 400 játékonként Kakaska !:D

genka53, GA-BI-O-Farm, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Neeem. 800-ért kapsz 2 játékot és utána 1 játékkal (400) tudod hosszabbítani. Maga a hosszabbítás csak 400. Összesen 1200 növény 1 játék.
    :D:D:D Kérem szépen, ne tessék rosszalkodni. :D

Arrah, stb_farmer, juliannakoczkas és 8 más kedveli ezt.
  11. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Szia!
    Ezt a 970 milliárdot nem igazán értem. Mire gondoltál? Én a 235-ös szint kb. harmadánál járok és a következőig még van 9,8 milliárd TP.
    Segítségnek az Enciklopédiából: https://board-hu.farmerama.com/threads/szintlépés-tapasztalati-pont.1886/

stb_farmer és juliannakoczkas kedveli ezt.
  12. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Igazad van! Értő olvasás! :D:D

Egyébként tök jó a hangulat itt. Igazi buli van!

13. kukori80

Ha már a Bp. nem csinált, akkor csináljunk mi.;) Ezek után nagyon nagy kódra várok. :D:D

genka53, juliannakoczkas, Melan és 7 más kedveli ezt.
  14. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

A bankszámlaszámokat hova kellene megírni a BP-nek? Már itt vagyunk pár órája, szerintem érdemes lenne 99%-ot minimum kérni a mai bevételből. :D Csak hogy a játékosok is kapjanak már valamit, ha már nem adnak önszántukból... :D

LCZAnikó, Pitemano, vihence és 10 más kedveli ezt.
  15. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Beraknék egy nagy KÓD-ot, de pillanatokon belül rám szólnának hogy nagyobb a kép a megengedettnél. :p :D

genka53, vihence, stb_farmer és 9 más kedveli ezt.
  16. an-csika

an-csika Törzsjátékos

uhhh, senki nem csinálja az eventet, akkor én sem :p, ne ám egyedül bulizzak. Ennyi negatív hozzászólás után, a végén betesznek egy farmaranyfát, csak hogy valaki neki álljon eventezni. ;)

17. kukori80

:D:D:D Dehogy adok nekik bankszámlát, még a végén onnan is eltűnik minden, :Dmert ahhoz nagyon értenek. :D
    Holnap várom a hatalmas kódos nyereményeket. :D Gondolom ma megálmodják, hogy miket kapjunk. :D

vihence, Arrah, stb_farmer és 9 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Eddig csak az ajándék minijátékot játszottam végig , nekem tetszik . :inlove:

Megéri több ezret elpörgetni rá ? Kel a tojásfa , rántottára éhezem ! :inlove:

Pitemano, -gyöngy-581, stb_farmer és 3 más kedveli ezt.
  19. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

El tudom képzelni milyen meglepetés lesz! Kapunk 1 party pörgetést meg 5 szupertrágyát, de a kód nem fog működni, szóval inkább a hírek felületére felteszik az ajándékot, az se fog működni, eltelik 3 hét és jóváírják szkripttel az "ajándékot". :D:D:D "Boldog születésnapot!" xDxD

20. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Szerintem nem kód lesz. Évek óta (10 éve)figyelik mire vágyunk, ezért hozzánk vágnak még egy gyémántrekeszt!

genka53, Gio, stb_farmer és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.