Bolondos gombák és Top-1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 12.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok én is mennék, közel lakom Csepelen,de mennem kell melózni:cry::cry::cry:
    ha lehet legközelebb:inlove::inlove::inlove:mennék, jó étvágyat mindenkinek;););)

genka53, meszimarsi, B.Bea1968 és 15 más kedveli ezt.
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Értem 360-ra.

genka53, Tigrislady, meszimarsi és 9 más kedveli ezt.
  3. LongNight

LongNight Fórumgróf

Nekem is kéne 1 repülőgép, akkor oda is érnék..;)
    Mi itt vidéken minden jóból ki vagyunk csukva..:D:p

kekmaci75, genka53, Tigrislady és 18 más kedveli ezt.
  4. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Először is a leges-legfontosabb: nagyon köszönöm Mindenkinek, aki szorított külön nekem is - fórumozás nem fért bele a délelőtt, így csak most olvastam, és hihetetlenül jólesett utólag látni a bejegyzéseiteket - Baby, Hermione, Hóóvirág, Breki, Rylee, Mebajah, Longnight, apalánya2004!!!:inlove:

Második leges-legfontosabb: le a kalappal a statisztikusok előtt, hogy ennyire részletes nyilvántartást vezetnek és azokból ennyire lényeglátóan ki tudják emelni azt, amit kell, és nem csak tudják, de meg is tették itt a csevegőben óráról órára - Csikbaro, [Lacko], Palacsintax, times84!!!:inlove: És persze Kukori.és.Kotkoda, csak Ő más műfajban!!!:D

Aztán, hogy ezen túlvagyunk, egy kis "mesedélután".

Kezdődött az egész azzal, hogy még a TOP kiírásának napján kitöltöttem Zsu táblázatát, és az összes beadhatóak alapján kijött egy nagyon kényelmes szám, amit mondjuk nevezzünk X-nek (ez vamivel ugye gyarapodott a hét folyamán, de csak termelésből, piacolni nem piacoztam). Aztán jött egy hétig az, amit Kata nem tudott megfejteni - a "fotelos-kukucskálós" A verzió. Ma de. n12 körül jöttem aztán géphez, na mondom nyitok a tegnapi besorolás szerinti "számolgatós" B fokozat felé azzal, hogy Zsu Excel-táblázatában nullázom azokat a tételeket, amiket nem szeretnék beadni - ez konkrétan X-130M volt, majd ebből még fejben levettem további 10M-t, hogy azért maradjon "magnak" azokból is.

Majd beléptem a játékba, és rögtön szembesülnöm kellett a sokkal: 2 tippjátékot is bukni fogtam (igen, ezt tekintsük a magyarban múltjövőnekxD)...!!!:wuerg::cry:

Eztán, gondoltam, ideje C-be váltani (tudjátok: a kaján tenyérdörzsölős énem): kezdtem el bepakolni az apróbb tételeket (egész évben gyűjtögetve elég terített-szétaprózódott volt a készlet, és gondoltam, inkább az elején szöszmötölök, a végére hagyjuk a nagyobb tételeket, amikről majd eldöntöm, hogy mennyit dobjak be).

És itt kezdődtek az általam sem várt izgalmak: pont végeztem az apraja bedobálásával, ami akkor 127,5M volt, majd dobtam volna be az első nagyobb tételt, amikor is 12:01 perckor elment az netem (ezt értsétek a szó szoros értelmében) és 12:23-ig nem is jött vissza!!! (Ilyen kb. félévente egyszer adódik - képzelhetitek - én meg még tegnap is "elemzői" attitűddel humorizáltam az eshetőségeken...:mad:xD). Na mindenesetre aztán visszajött - de akkor már juszt is folytattam a higgadt alapon történő (dokumentálást el nem hagyó) bedobálást - így kerültem föl 12:35-kor a listára 204M-val.

Innentől már elvileg nyugodt lehettem volna - ha a lista frissítése rendeltetésszerűen működik (több alkalommal és többféle rendellenességet tapasztaltam - a frissítés nem a kiírt időpontban történt, aztán hiába történt meg, nem kerültem föl vagy egyazon képernyőképen egymással ellentétes adatok szerepeltek (helyezést/értéket tekintve)...>:()... Na mindenesetre így jutottam arra, hogy ilyen körülmények között centizgetni és utolsó percekre hagyni nem lehet még a "rádobást" sem, és végül a szándékoltnál jó 10 perccel korábban és jó 15M-val többet még rápakoltam (csak hogy - Katám kerekítős "dilijét" átvéve - kerek 10000 papagájtollam maradjono_O;)) - így végül bő 2/3-a lett bepakolva annak, ami amúgy még abból a kosárból való lett volna, amit hajlandó lettem volna (aki nagyon "fifikás", az mindebből saccperkábé kikalkulálhatja az elején Zsu táblázata kapcsán csak "X"-ként említett összeget...:)).

Viszont apropó Katám: tegnap azt mondtam, "hátulról fedezlek" - az utolsó percek nem-frissítős izgalmában a kerekítéshez elengedhetetlen alapműveleti agyi tevékenységek annyira leterhelték a kapacitásokat, hogy ez a "vállalásom" kiment a fejemből: tudom, hogy Részedről nem volt elvárás, de én akkor sem akartalak megelőzni - sajnálom...:oops:

Öröm az ürömben: lesz mit újratárgyalni a kandalló mellett...:p:inlove:

GRAT és EGYÜTTÉRZÉS Mindenkinek, akit illet!
    Katámnak külön pusz: Pharmer8)

Ui.: Pizzásoknak jó ismerkedést és dumálgatást - sajnos nekem túl nagy kiesés lett volna időben (jó másfél óra oda is és vissza is), amit egyéb teendők miatti szabad idő híján sajnos nem tudtam bevállalni; de bízom abban, hogy a két ünnep közti "genges" találkozón az itt megjelenőkkel is meg tudok majd ismerkedni...:)

Utoljára szerkesztett: 20.11.15
    kekmaci75, genka53, OJani és 45 más kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Majd mesélj, hogy kik voltak ott, és milyen volt a hangulat. Ahogy LongNight írta, mi itt vidéken mindenből ki vagyunk zárva, és mindentől el vagyunk vágva!:cry:;)xD Érezzétek nagyon, de nagyon jól magatokat!:)

kekmaci75, genka53, Tigrislady és 25 más kedveli ezt.
  6. juditka81

juditka81 Aktív író

Egy kicsit kötekednék : Nem tudja valaki, hogy ha pld. az összesített magyar lista elejére megyek, az első 12-ből 11-nek kísértetiesen hasonló a címerük ? És a lista további részében is aránytalanúl nagy számban van az a bizonyos "fehér-zöld" kombináció.

B.Bea1968 és Leho69 kedveli ezt.
  7. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Igazán kár érte, mármint a lelkesedésedért! Én is emlékszem, akármikor volt is, hogy nagyon klasszul terelted a szurkolói csapatot, remek hangulatot varázsoltál! Én akkor kapcsolódtam be a Top szurkolótáborába, ahol azóta is jól megvagyok, és élvezem a hangulatot, még az utolsó órák idegőrlő izgalmát is! Persze, hogy nem vagyok benne, így könnyebb.

További jó játékot mindenkinek: Cora

AnkaFD, B.Bea1968, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Hatalmas gratuláció neked is. Már kezdtem aggódni mert egyszer kiestél, de megcsináltad. Ügyes voltál te is! :)

Tigrislady, meszimarsi, B.Bea1968 és 11 más kedveli ezt.
  9. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Gratulálok mindenkinek aki benn maradt, és sajnálom aki kiesett, de gratula a pom-pom lányoknak, szurkolóknak is, hihetetlen hangulat volt ismét a csevegőben, jó volt itt lenni!

meszimarsi, B.Bea1968, icus08 és 14 más kedveli ezt.
  10. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Nem a véletlen műve:) Az összetartás jelképe.

OJani, genka53, B.Bea1968 és 20 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok mindenkinek akinek sikerült bent maradni ;)

kutyaszálló, OJani, meszimarsi és 12 más kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nem fehér zöld, hanem piros fehér zöld, hisz sok magyar induló átváltoztatta a címerét a top erejéig.

OJani, genka53, times84 és 16 más kedveli ezt.
  13. zemkit

zemkit Járnitanuló

200 egynéhány magyart számláltam a top 1000-ben. Nem semmi, egy nemzetközi játékban 20 %-ban képviseltetjük magunkat. Illetve azok, akik belevágtak hősiesen, mert én ugyan nem mertem, de jobban is tettem. :)

OJani, genka53, times84 és 19 más kedveli ezt.
  14. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ezek szerint, még véletlenül se olvastad, hogy a magyar indulók többsége címert változtatott, hogy könnyebben megtalájuk Őket a nemzetközi listán .Máskor figyeld jobban a fórumot !

genka53, Tigrislady, meszimarsi és 18 más kedveli ezt.
  15. maklarimama

maklarimama Junior szaki

Gratulálok mindenkinek!! Szuper játék volt, még így külső szemlélőként is! K.tynka taktikáját már az elején sem értettem, a végén pedig végleg nem, esetleg nem jól olvastam és ez elsőnek mégis jár valami plusz extra. De nem is ez számít, az a fontos, hogy sokaknak sikerült, mégegyszer gratula!:D:D:D

genka53, breki072, B.Bea1968 és 10 más kedveli ezt.
  16. Pipike

Pipike Utánpótlás-írogató

Belőlem hiányzik a kiváncsiság. Nem szeretném tudni ki van mögötte. Szóval kedves ezredes. ez mellément. :music:

17. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Mennék Én,de túl messze vagyok,Mindenkinek őszinte gratulációm,feszült menet volt,de bejöttxDAki elbukott,fel a fejjel jövőre sikerül!!!Tavaly a hajrában estem ki,idén sikerült.

breki072, meszimarsi, B.Bea1968 és 15 más kedveli ezt.
  18. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Gratulálok minden kedves bent maradt magyar játékosnak!:)

OJani, meszimarsi, B.Bea1968 és 13 más kedveli ezt.
  19. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Gratulálok mindenkinek,aki benn maradt,vagy kiesett,és a szurkoló tábornak,nekik különösen a sok biztatást.
    Jó volt veletek,jövőre ugyan itt.

OJani, meszimarsi, B.Bea1968 és 14 más kedveli ezt.
  20. Bathilda

Bathilda Junior szaki

Jó kis event! Könnyen meg lehetett csinálni!;) A végén pedig a jó kis gombapörkölt......:)

genka53, breki072, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.