Bolondos gombák és Top-1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 12.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Elképesztő munka! Én csak hajigáltam a pompomom, mégis örülök, hogy összeállítottad ezt a listát. Köszi. :inlove:

Dyny, Peszi2, csio70 és 14 más kedveli ezt.
  2. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia:) 22 országból vannak a listán játékosok,ezek közül 202 Magyar.Ezzel a számmal ezüst érmesek lettünk,mert szeretjük ezt a játékot.:)Mind a 201 honfitársam nagy elismerésem.:);)
    A kiesetteknek meg küzdeni tudásból jár a csillagos ötös.:)

Dyny, Peszi2, csio70 és 28 más kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ujujjjj! Tiszta ciki! Ebből is látszik, hogy agyamra ment az izgalom. Még jó, hogy nem voltam "kioktatóbb", és volt annyira lovagias, hogy nem minősített!.:oops: Még ráadásul bocsánatot is kért.:cry: Mondjátok meg, ha a szurkolástól ennyire meg lehet gárgyulni akkor mi lesz ha jövőre indulok is?:p;)xD
    Elnézést kérek a figyelmetlenségemért ado9-10-től.:) (Ide még képzelj egy szerényen és kérőn pislogós fejecskét)

kekmaci75, Magdusnéne, Dyny és 15 más kedveli ezt.
  4. vízinyuszi

vízinyuszi Járnitanuló

Szeretném megköszönni a TOP résztvevőinek az érzést, hogy ismét büszke lehetek a magyarságomra.:D
    Hatalmas gratula mindenkinek! S külön elismerésem nyulus74 szomszédomnak a rangos 163. pozícióért! (Jövőre talán Én is ott leszek közöttetek.);)

kekmaci75, nyulus74, Dyny és 18 más kedveli ezt.
  5. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Gyengék a pajtájában a polcok és nincs felújításra elegendő tőkéje. Így ez volt számára a legolcsóbb megoldás xDxDxD

Nagy gratula Neked!
    A tippben is toppon leszel? ;):D

Utoljára szerkesztett: 20.11.15
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

A tippben én is toppon szeretnék lenni. Még drukkolni is csak úgy tudok, hogy nem írtam fel, mennyit tippeltem. :D
    Már akkor elvette az eszem a drukkolás. ;)

Dyny, Peszi2, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  7. ado9-10

ado9-10 Utánpótlás-írogató

Nincs miért elnézést kérned egyáltalán nem volt ciki, én voltam félreérthető. :oops:
    Sajnálom!
    Ha odaírom a csp után a pajtaérték szócskát, érthetőbb lettem volna.

genka53, steve223, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  8. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

Sziasztok! Gratulálok mindenkinek aki indult a TOP-ban, akár bent maradt akár nem, nagyon szép munka volt, aki meg bent maradt annak külön gratulálok a kitartásáért, a küzdéséért, végig kísértem az utolsó fél órát, kemény volt, nagyon szép eredményt értetek el, másodikok lettünk magyarok, igaz én csak figyeltem a versenyt, de most én is kihúztam magamat és büszke vagyok a második helyre, szép volt gazdák :inlove::):inlove::D:inlove:;):inlove:xD:inlove:

Dyny, Baby72, csio70 és 21 más kedveli ezt.
  9. gyongyosibarbara1

gyongyosibarbara1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    Szurkoljatok nekem és a tesomnak és a barátaimnak Mert Tánc fel lépésem lesz Szurkoljatok!!!!!!! :D :D :D :D :D

kisszakács75, Baby72, progabi és 10 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem. Olyat kell termelni, aminek a pajtaértéke max 10 csp (kukorica,szeder, miegymás). Azt eladod 50-60 csp-ért. A többi már stimmel.

Baby72, csio70, B.Bea1968 és 3 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

ha képes volt bedobni 5 millárd csp értéket akkor már igazán tudna venni szerintem egy páncélszekrényt de akkorát mint dagobert bácsinak van

biztos? ilyen kezdetleges dolgokat?

Peszi2, Baby72, OJani és 5 más kedveli ezt.
  12. gyongyosibarbara1

gyongyosibarbara1 Utánpótlás-írogató

Köszönjük :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: !!!!!!!!!

Baby72, csio70, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  13. betjoli

betjoli Fórumprofi

Én benne vagyok, hogy jövőre újból indulok már el is kezdtem a felkészülést.

Peszi2, Baby72, csio70 és 14 más kedveli ezt.
  14. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Gratulálok Mindenkinek! :);):pBüszkék vagyunk Rátok!:inlove:
    Ezt küldöm Nektek:

Peszi2, Baby72, csio70 és 20 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Eventekkor ezekből kell sok és ezeket veszik topezerrel. Azt kell termelni, amit el is lehet adni. Ez a farmon túl is igaz.

mimi, Baby72, csio70 és 5 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Miért is? Like-okat gyűjtesz csak? Ez nem a likeolásról szól,nemde? Valaki akkor like-ol,ha tetszik, érdemleges a hozzászólásod. :) Ezért nem kell ajándékot adnod, szerintem. :) + ismétled önmagad. Vond össze a hozzászólásaidat. Már 3 hozzászólás csak a tiéd. Fórumszabályzatot átnyálaztad? :)

Kukackukac, mimi, Baby72 és 9 más kedveli ezt.
  17. Csikbaro

Csikbaro Járnitanuló

Jövőre bővülne a bedobbanok listája? a like-ket is be lehet majd dobálni? korán kezdi az idei még ki se hűlt.

Akinek igén nem sikerül és nem mer bele vágni annak érdemes átolvasni a következő topicokat ha ideje engedi:

Pletykák
    Fejlődési taktika
    Piac ....

HermioneWatson, Baby72, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  18. xxBETYARxx

xxBETYARxx Haladó

Valakinek nagyon megártott a TOP xDxD

Peszi2, mimi, Baby72 és 9 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Asszem igazad van. ;)xDMondd,hogy nem nekem?

Kukackukac, Peszi2, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  20. xxBETYARxx

xxBETYARxx Haladó

2016os TOP végére kérem szépen majd odaírni :
    A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! xDxDxD

Van aki ezt nem vette figyelembe xD

kisszakács75, Dyny, rirola és 26 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.