Bolondos gombák és Top-1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 12.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!

Szeretnék gratulálni minden top-os résztvevőnek!!
    Szép volt !!

Ninettácska, Dyny, Gio és 13 más kedveli ezt.
  2. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Érdekes módon nagyon közeli a tippem,de már pontosan én sem tudom de hogy 218-220 közt van az biztos.

3. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Szia,
    akkor továbbképzést kell tartanotok nekünk:)

Kukackukac, Dyny, hóóvirág és 7 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Köszönet a tűzoltó kutyáknak, hogy életük feláldozásával, ilyen keményen oltották a tüzet, hogy a magyar gazdák le ne égjenek!
    Várjuk őket Húsvétra!

Aki még nem bódult meg, az ne is tegye, aki meg megbódult az sürgősen hagyja abba, és TOPezerrel kapálni, mert nyakunkon a következő!

Kukackukac, Marika312, mimi és 11 más kedveli ezt.
  5. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Én is csak gratulálni tudok, gyönyörű teljesítmény volt, le a kalappal előttetek, nem semmi amit végigcsináltatok!! Én csak izgultam, de így is átéreztem, nem egyszerű volt, tudom, már tapasztaltam. Csak nagy-nagy gratula!!!

Dyny, Marika312, Gio és 12 más kedveli ezt.
  6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

kekmaci75, Kukackukac, Dyny és 14 más kedveli ezt.
  7. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Sziasztok
    Én is szeretnék gratulálni mindenkinek aki bejutott az 1000-be. Ha jól láttam, nem megerősített forrás szerint, akkor a mi kis országunk játékosai a németek után(22 %) 2. helyezettek (20 %) a részvétel szerint.

Kukackukac, Dyny, betjoli és 19 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A te szemüveged nem csal. Így jól láttad.

katka55, Kukackukac, Dyny és 12 más kedveli ezt.
  9. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Szóval akkor nem lapát, hanem kapa:)

Kukackukac, Dyny, betjoli és 3 más kedveli ezt.
  10. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Gratulálok minden magyar gazdának, akinek sikerült a Top 1000-en belül helyezést elérnie! :)

11. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Tudsz élni, Brekikém... :) Mondtam már, hogy imádollak? (szándékosan írtam bénán...)
    Ha még ki sincs hirdetve, de Te már kész vagy vele.... megintcsak tudsz valamit.. kellene némi továbbképzés ebből is... :D

Kukackukac, Dyny, betjoli és 9 más kedveli ezt.
  12. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Nos elnéztem a beadott mennyiséget. Igen jelentős. Én ezen a szinten, eldöntöttem, hogy nem adok be semmit. Főleg ezekért a nyereményekért. Mindenki előtt le a kalappal, ha tett bármit( nem kevés) , hogy megnyerjen ezek nyeremények listájából. További jó játékot Mindenkinek!!

Kukackukac, Varázslat6869 és csio70 kedveli ezt.
  13. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Na, Héricsbárót szerettem volna idézni, nem sikerült. Neki szól elsősorban, másod sorban meg bárkinek :), mivel ez nyilvános topik :
    Nézz szét a piacon.
    Én sokat búzáztam is, amikor 5 fölé ment az ára. 1 zabkenyér megéri. Amióta rájöttem, hogy a felhőm +1 db zöldséget ad, és a kukorica olyan, azóta kukoricázom - a szabad gép-és csatniidőmben, eventek után. Mert egyébként fázom. Főleg Mamut-fázom. Meg ólazok. Kevesebb macera van vele és soxor vagyok távol 12-16 órákat. Termelhetsz te is pl. tevét, körgabonát, vagy ihleted szerint bármit, előbb-utóbb egy eventkor biztosan el lehet jó haszonnal adni :)

Kukackukac, HéricsBáró, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Sokáig gondolkodtam, hogy le merjem-e írni azt amit a hozzászólásod elolvasása után bennem is felmerült, hiszen én hozzád képest nagyon kicsi vagyok és messze nincs akkora játéktapasztalatom, mint Neked:). Egyre jobban azt érzem, hogy nehéz a kieső pajtakészletet pótolni. Ismered a piacot amit én is látok, találkoztam már Veled ott :). A fatermések nem voltak túl olcsók az idén, bár néha szerencsésen ki lehetett fogni pár jó áru tételt is. A verseny alsó értékének alakulása engem is meglepett, körülbelül annyira tippeltem az alját, mint Te. Tavaly ennyivel a 201. lettem.. Most majd kiderül a végső listából, hogy mi lesz az eredmény. Egyszerűen sajnáltam a pajtámat egy bizonyos szint alá vinni, bár emelhettem volna még.. Hogy jól döntöttem-e azt még nem tudom biztosan, alszom rá egyet:)
    Neked és mindenkinek gratulálok akik indultak a versenyen.
    Jó éjszakát:)

kekmaci75, Kukackukac, Dyny és 15 más kedveli ezt.
  15. hűha

hűha Junior szaki

Ki vam söpörve minden. Kész! Már csak kapa lehet!

meszimarsi, betjoli, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Jó reggelt és csudaszép napot!
    mindenkinek aki részt vett és benn is maradt -és annak is aki drukkolt a társainkért -gratulálok. További jó játékot!

LBetti, Dyny, Gio és 5 más kedveli ezt.
  17. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sziasztok!
    213 millióra tippeltem az alját. Hmmm... Ennyi pajtasöprögető event után még mindig voltak tartalékok.
    Nem jártam messze a valóságtól, ámbár az ellenőrzések után még bármi lehet. Indulni nem indultam, mert a maximálisan nélkülözhető pajtakészletem 180 millánál megállt, de nagyon drukkoltam minden indulónak.
    A benntmaradóknak nagy - nagy gratula, a kiesőknek őszinte sajnálatom.
    Szorgos vagyok mint egy hangya, de úgy látszik nem rendelkezem elég üzleti értékkel, agyilag fel sem tudom fogni, hogy tud valaki milliárdokat bedobni. Ha valaki tudja a tutit, ne tartsa magában. :):):)

Kukackukac, Gio, steve223 és 6 más kedveli ezt.
  18. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Most nézem, hogy tényleg bejött a 4 milliárdos tipp a végére! xD

Cyra, ennek volt folytatása vagy csak én maradtam le?

Egyébként tegnap este írtam egy gratuláló baglyot a "főellenségnek", jelezve, hogy sokat emlegettük a magyar fórumon (mondjuk a róla szóló folytatásos teleregényt nem említettem:music:), de csak egy szűkszavú "Thank you" volt a válasz.

kekmaci75, meszimarsi, Kukackukac és 15 más kedveli ezt.
  19. brummika

brummika Aktív író

Köszönöm, megvan, le is mentettem! :) Tényleg nagyon szuper!!!

LBetti, Marika312, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  20. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Jó reggelt! Sziasztok!
    Mindenekelőtt köszönet! Minden biztatásért, szurkolásért, ajándékért, gratuláért! A szurkolótábor előtt emelem kalapom. Remek csapat vagytok!
    Másodszor: minden (kivétel nélkül), minden top-osnak gratulálok! Katát (és Vörösmartyt idézve) idézve: "Ez jó mulatság, férfi munka volt!"
    A magyar gazdák sikerének, listás ezüst érmünknek nagyon-nagyon örülök!
    Ha dicsekvésnek tűnik, ha nem (kérem nézzétek el nekem), elmondom, hogy 15 szomszédom neve szerepel a listán. Nagyon büszke vagyok rájuk (még akkor is, ha semmi érdemem nincs benne)
    A teljesség igénye nélkül azonban pár nevet kiemelek.
    breki! jövőre összefogunk többen és a hajadnál fogva rángatunk vissza a top-ba! Ezt többször ne játszd el velünk, légy szíves!;)

Rudi! Na, ide figyelj! xD Értékelem a showt, nagyon is, de ezt velem többet neeee! ;):p Szegény breki telon, drága Ildi barátnőm cseten, nem győzött tudósítani arról, h Te éppen kipotyogsz, vagy sem. Sokkal jobb lenne azon szurkolni újra (mint a kapálós top-on), hogy Te/Ti mit műveltek az élen (tudod, hogy kivel). A többit privátban.

mementori! Ismerve téged picit, az a hihetetlen meló, amit te ott a tetején produkáltál, minden tiszteletemet kivívta!

Örültem még egy névnek listán. Szándékosan nem írom ki... Kedves szomszédom, kedves szomszédjának. Tudom, mennyire fontos volt számára, hogy az a név ott legyen. Aki magára ismer, mosolyogjon, és tudja, hogy én is vele voltam gondolatban!

A rutinos toposokon kívül olyan nevekért drukkoltam nagyon, akik most kóstoltak bele ebbe a nem akármilyen eventbe. Óriási gratula nekik a teljesítményért, a kitartásért, a bátorságért! Nem sorolok neveket, de ebben benne van szomszédom és személyes ismerősöm egyaránt.

A tegnapi pizzázásért köszönet a kiagyalónak és mindazoknak, akik eljöttek! Jól éreztem magam közöttetek! Jó volt a már ismert arcokkal is találkozni és újakat is megismerni. ;)

Hogy némi keserű szájíz is legyen a tegnapi napban: Kapok hideget-meleget innen-onnan. Amíg van olyan gazda, aki szóba áll velem, segít a dolgok tisztán látásában (köszönet a korrektségéért itt is :inlove:), amíg van olyan gazda, akinek bármiben segíteni tudok azzal, hogy én itt írogatok a fórumon, addig meg is fogom tenni. :) Ettől csupán egy dolog tarthat vissza: ez pedig csak és kizárólag a VV-beli teendőim (családom, munkám, egészségem) és nem a mások rossz indulata. Ezt fontos volt elmondanom.

Utoljára szerkesztett: 21.11.15
    icus08, brozsa, kekmaci75 és 44 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.