Bolondos gombák és Top-1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 12.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Mind a 4 event gomba már 1x1 ben érik. Reggelre meg is lesz, ezt is terveztem. Aztán jön a megérdemelt felhőn való láblógatás

csio70, Dyny, _Cygnus_ és 20 más kedveli ezt.
  2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Gombák felszaporítva, vegyesen komfortba elültetve, reggel a két rövidebb megy vissza mert holnap estig még ananászos süti van a rekeszben. Így majd este 1x1-re átváltok és mehet a csatni.

Addig van időm gyakorolni:).

hóóvirág, csio70, Dyny és 19 más kedveli ezt.
  3. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Hihihi!

Az előbb megnéztem az első "bolond-gombákat"... ;)
    ...és kit látok a végén?
    Magamat. :D
    De jó! Köszi BP, máskülönben úgysem jutottam volna be a TOP 1000-be.xDxDxDxDxD

times84, csio70, Dyny és 18 más kedveli ezt.
  4. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Most nézem, még azt is mutatja a rangsor, hogy ki jutott előrébb, ki csúszott lejjebb, és ki stagnál... :)
    Odatette magát a fejlesztő csapat! ;)

hóóvirág, csio70, Dyny és 16 más kedveli ezt.
  5. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szomszi,
    Cimszavakban: kütyüvel egyetértünk, a kockázattal szintén, jó tudni, hogy jól vagy, és várok választ:pxD:music:

A bedobálós logikához annyit, hogy szép gondolat, hogy aki tervez bedobni 200 millát az tegye meg vasárnap, de azért ebben is van rizikó, és nem biztos hogy eléri a célt. Most a termények átirhatják a TOP alját, szerintem érdemes óvatosnak lenni mindenkinek.

Ahogy Longnight is irta, attól hogy itt pár fórumozó (15-20-50) eldönti, hogy akkor bedobom, még nem lesz kisebb tülekedés a végén szerintem, persze lehet, hogy lesznek páran akik el tudják dönteni, hogy akkor nem indulnak, és ezzel megkimélik magukat a nagy veszteségtől.

Szerintem aranyszabály, hogy CSAK és KIZÁRÓLAG az induljon, aki nem fogja megbánni, hogy esetleg elbukja amit betett, kicsit hasonló módon, mint a kevert tenyésztéseknél.

Én most igy első nekifutásra azt mondanám, hogy akinek 100 es 150 millió között van a pajtája, legyen óvatos, és ne kezdjen el bedobálni, mert idén könnyen lehet, hogy a 150 millió nem lesz elég. Viszonyitási alap szerintem legyen a tavalyi szám, az a 120-130 közti, akinek ez alatt van, szerintem ne is kezdje bedobálni idő előtt, csak hogy rajta legyen a listán, mert nagyon rizikós.

Természetesen ez csak jótanács, és pláne TELJES MÉRTÉKBEN személyes vélemény

Ez nem gyorsasági verseny, igy annak hogy valaki már 2 órával ez event kezdet után fent van a listán semmi köze a korrektséghez. Ha Te az utolsó 2 órában bedobsz 200 milliót, és beelőződ az adott játékost, a fakutya lábát se fogja érdekelni, hogy ő már 164 órával korábban kész volt, és a listán volt a neve.

Az hogy már ott van, semmiben sem befolyásolja a Te, vagy ez én, vagy bárki más esélyét.

hóóvirág, times84, nemethpgabi és 27 más kedveli ezt.
  6. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Sziasztok, Szia Cyra! :)
    A Belső-Tanganyikai Ukulele törzs is nagyon szerethette a gombákat, ha egy teljes évet szenteltek a megemlékezésnek :) Igaz, pont akkorra tervezték be, mikor már nincsenek, mert rég elvesztek - ezt a pechet xD -, így mi ünneplünk most helyettük. Köszönjük nekik, és egyúttal az eszkimóknak is, akik ha nem járnának strandolni a Nagy Lék hűs vizére, hát most mi is egy megemlékezéssel szegényebbek lennénk.
    Azt gondolom, illő lenne, hogy az elveszett Belső-Tanganyikai Ukulele törzsnek is emléket állítsunk most itt, 1 perces néma csenddel, és egy szintén nemrég előkerült törzsi fotóval.
    Íme tehát, egy ősi Ukulele törzs, hagyományos törzsi tetoválásokkal:

>> fotó <<

-East17- :[​IMG], nekem is nagyon tetszett a leírás :D

Utoljára szerkesztett: 13.11.15
    Magdusnéne, csio70, greenfields és 17 más kedveli ezt.
  7. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Jelenleg az első helyen álló "thaxa" nem aprózta el, gyanítom, hogy még nem is dobta be mindenéto_O:)

Dyny, _Cygnus_, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  8. Edike68

Edike68 Utánpótlás-írogató

Nagyon köszi! :)

genka53, GA-BI-O-Farm és kovacstne kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Zsu!:)
    Mindent szeretek a végén megfogni, ezért először arra írom, hogy nagyon örülök neki, hogy jobban vagy és újra közöttünk tudsz lenni.:)
    Az event főnyereménye szerintem is megéri a pajtából beadott akármennyi értéket (akár több százmillát is.) Azt hogy a számok és a szorzók, hogy dolgoznak, majd a fejlődésiben kifejtjük és megmutatjuk bővebben, ha vége lesz a TOP-nak, mert addig azt hiszem nem folytatjuk a megkezdett játékunkat:)
    Sok sikert az event első részéhez, meg persze a TOP-hoz is:):D:D Neked és mindenkinek, aki részt vesz benne:):):)

hóóvirág, csio70, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  10. breki072

Szép Mementori :D:D

times84, Dyny, _Cygnus_ és 17 más kedveli ezt.
  11. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! A kísértetjárta hódfaüzem adott humuszt. Az más kategória ezek szerint? Mert a leérett strucc tsz-ek nem adtak délután, most lesz kész a tűzcsap, direkte kézzel szedem le, hogy lássam mit ad. Tudom, olvastam, hogy kimaradnak a felröppenő adásból a terményesek, mielőtt még azt írná valaki, hogy figyelmetlen voltam :)
    Az jutott eszembe most a humusz kapcsán, hogy miért nem lehet ilyenkor megvalósítani, hogy lehessen eladni a piacon, akit nem érdekel a top 1000. Biztosan drága lenne, de attól még fogyna, gondolom. Kíváncsi leszek hányszáz jön össze a végéig, mert letermelem a gombákat, aztán teszem a szokásos dolgom a farmon. Majd lehet 1x azért kipróbálom az ilyen megmérettetést is, de most még sajnálnám az elmúlt időszakban felhalmozott dolgokat esetleg kidobni az ablakon. Erre még nem értem meg a játék kapcsán :) Az 1000 az nagyon kicsi szám a többmillió játékoshoz képest. Ha esetleg be lehetne határolni a lehetőséget, akkor talán, de ez az egész így olyan, mint a kutya vacsorája, vagy lesz vagy nem :)

hóóvirág, bonita333, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  12. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Lehet, hogy ezek még csak a papagájtollai voltak... :cry: Mi lesz még itt???[​IMG]

mamszi5107, hóóvirág, times84 és 22 más kedveli ezt.
  13. breki072

Dobálj brekit van bőven:p

hóóvirág, times84, Dyny és 13 más kedveli ezt.
  14. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Juhhé, Mementori leelőzte thaxa gazdát, csak így tovább, Magyar gazdák megmutatják( jé ez még rímelt is:D)

Peszi2, times84, Othep és 17 más kedveli ezt.
  15. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia
    Jól láttad már korábban East17 modi válaszolt.
    De még nem "módosították" a tegnap esti tájékoztatást.:music:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bolondos-gombák-és-top-1000-csevegő.13236/page-15#post-378729

_Cygnus_, genka53, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  16. LBetti

LBetti Fórumgróf

Gratula Mementori!!!:)

hóóvirág, _Cygnus_, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

18. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Szép Estét!
    Ez igen Mementori 74 megmutatja a magyar virtust :). Drukkolok minden magyarnak. Hajrá Vera 0973:D

vera0973, _Cygnus_, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

_Cygnus_, genka53 és boldika88 kedveli ezt.
  20. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Gratulálok mementori74 , szép kezdés :) És a többi magyarnak is:)
    Elkezdtem a felszaporitásokat, mivel még csak nemrég értem haza. Jelenleg örülök hogy ilyen lightos az event:) Nem kapkodok, a hétvégén csak végzek az alap eventtel. Kitartást a bakizóknak :)
    200 felröpim lett elsőre, 0 percezni csak akkor fogok ha a legvégén látom hogy nagyon szükséges lesz a tophoz. Addig gombázok non-stop.
    Hajrá Topos indulok:)

Dyny, _Cygnus_, -skorpio1977- és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.