Bolondos gombák és Top-1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 12.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Egy kérdésem lenne. Mennyi fatermést lehet felhalmozni egy bizonyos fából?
    Van valami határ, vagy van egy érték mely fölött nem kerül be több fatermés
    a pajtába?

_Cygnus_, csopke1, Dyny és 2 más kedveli ezt.
  2. pikom

pikom Fórummogul

Annál a bizonyos "odahajol a főnökhöz" résznél megálltam az olvasásnál, hirtelen azt hittem fordulóponthoz ért a téma :p
    Aztán rájöttem hogy ez nem egy olyan fórum, pláne nem olyan tagokkal :p :D

3. Edike68

Edike68 Utánpótlás-írogató

Köszi! :)

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Cyra:)) Ma nagyon sziporkázol:))))))
    Nem tudsz annyit felhalmozni hogy ne férjen el:)

heureca3, meszimarsi, Marika312 és 9 más kedveli ezt.
  5. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! Sok sikert a versenyhez! :)

genka53, meszimarsi, Fätum és 6 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ez nem is nagy mennyiség, okosan és ügyesen csináltad, gratula hozzá:)

genka53, heureca3, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
  7. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

én is szupitrágyáztam amig felszaporitottam utána 1x1,sőt kacsa katát is használtam! /de akkor sem jön ki sehogy, ha nem veszek kosararat ami valós pénz!/de nem is zavarna ha nem irnák le a "valós pénz nélkül" de szurkolók minden gazdatársamnak, aki indul a TOp-ban!

heureca3 és -skorpio1977- kedveli ezt.
  8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ne csüggedj, termelgess nyugodtan a saját tempódban;) vannak ők, akik időt, pénzt, sztrágyát nem kímélve pár óra alatt végeznek, és vannak az egyszerű gazdák, mint én is, aki nem tör extra teljesítményre:D Amúgy gondolom, aki már ott tart, hogy a felhőn lógatja a lábát, elhasznált pár ezer sztrágyát, leürítette az összes földjét, 1x1en, csatnival, sztrágyával, talán kacsakatával is hamar lehet végezni. Én sem tartok a felénél sem, de sztem holnap estefelé kényelmesen kész leszek, ahogy te is:oops: és az event végén ugyanaz a jutalom. Mindenki mást érez teljesítménynek, ők nyilván azt, hogy lezavarják pár óra alatt. Én pl. azt, hogy a kis farmomon is meg fogom csinálni, ahol pedig nincs annyi lehetőségem és bónuszom, mint itt a nagyon, ami inkább csak közepes, ha igazán őszinte akarok lennixD
    De már meg is jelent a pontos válasz:DHát így:

OJani, _cicmic_, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  9. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Jujj, arra még csak ne is gondoljunk, hogy a pajta ne legyen végtelen, és mint más játékokban, állandóan fejleszteni kellene mindenféle kalapáccsal meg szöggel, de ha mégis megtörténne, akkor "pá, kis aranyom pá" lenne részemről-.-;)

hóóvirág, genka53, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  10. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

nem akarok vitatkozni de 8-6-4 órásnövények vannak. de már 6 óra körül beindult a TOP. engem nem zavar csak szurkoló vagyok,akkor sem értem és félreértés ne essék nem is irigykedem.csak nem kellene szerintem azt hangoztatni hogy mindezt valós pénz nélkül elérhető!

_cicmic_ kedveli ezt.
  11. -skorpio1977-

-skorpio1977- Haladó

A szupitrágya oké, de az előző hozzászólásodban szupitápot írtál, arra válaszoltam, hogy azzal sehogy :) Kukori levezette hogyan lehet megcsinálni, és akinek van sok mamutja az tényleg valós pénz nélkül képes ilyenekre :)

hóóvirág, GA-BI-O-Farm, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  12. Dyny

Dyny Fórumgróf

Örülök neki:D hajrá a TOP-n, nem vagy lemaradva semmivel.

De van annyi, méghozzá a mamutfákról. Na most a sima eventhez most kellett összesen 11,250 db gomba. Egy 1x1 kockán RA csatnival lejön nettó 3 db növény. Csak egy nagyon szimpla osztást alkalmazva azt jelenti, hogy a 11,250 gombához kell nekem 3,750 1x1 kiskocka, tehát ennyit kell meg szupertrágyázni maximum. És ennél kevesebb biztos elég.

Ennyi szupertrágyát a mamutfák, ha valakinek van elég, 1 hónap alatt megtermelnek. És azt meg honnan lehet tudni, hogy minden eventet igy csinál meg az adott játékos? Lehet hogy most erre spórolt össze szupertrágyát.

Arról pedig már nem is beszélek, hogy magához a TOP-hoz nem kell valós pénz, mert nem kell rohanni az alapeventtel.

De nem baj, mindig könnyű leirni, hogy "valós pénz" igy meg úgy:D

Na részemről zárom ezt témát, mert a végén engem is zárnakxD

hóóvirág, Othep, csio70 és 22 más kedveli ezt.
  13. zsellér553

zsellér553 Utánpótlás-írogató

Bár nem nevezek a top-ba, de bizony a *szupertrágya ügyben nincs igazad. Én (legalábbis ezen a farmon) egy fillért nem költöttem a játékra, de mégis több, mint 20000 szupertrágyám van, pedig minden eventen használok bőven. Igaz komforton, de azt mindig megszórom. Ha lenne gépem, akkor 1*1-eznék is, de nincs, csak amit kapok játék közben. Ehhez az előeventhez pedig még 1*1-en is elég max. 4000 szt, komforton 1000. A titok nyitja viszont az, hogy amikor a 4 gőzös volt, ott ültem a gép előtt, óránként vonatot indítottam (csp-ért vett fákkal), nem dobtam vissza egy mamutot sem. Hát valahogy így. És vannak, akik nálam sokkal jobban csinálták.

Magdusnéne, csio70, gyfa és 20 más kedveli ezt.
  14. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

De kijön, ha végég használsz sztrágyát, nem csak felszaporításhoz, hanem minden egyes mag elvetésekor...3000 db-ból ki is jön :D

...a piac meg csak pang...hogy leszek így multimilliomos???:cry:

Utoljára szerkesztett: 13.11.15
  15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Nehogy eltűnjél, akkor ki szorítja sarokba Tynkát? xDxDxD
    Múltkor a piacon alám rakott 3 db D.J.Pörgét, nem tudom, hogy próbálkozott-e csupán, hogy mennyi idő alatt megy el, de jól megjárta, mert gyorsan megvettem őket, és ízibe visszaraktam drágábbért, 60 ezer CSP-vel gyarapodott az áfa levonása után a pénztárcám, mert elvitték. :D Persze ehhez is szerencse kellett, hogy azt is rövid idő alatt megvették.;)

Peszi2, hóóvirág, csio70 és 19 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia. Köszi, Neked is :)
    Szia. Ha jól csináltad akkor már kész kell legyél. :)Nem mindegy hogy mikor milyen földbe rakod. Nyilván aki 2 órával az event után lett kész az kosarakat vett nem is keveset.De annak csak örüljünk, V. simogatja a bajszát hogy ez is jól sikerült:)

-skorpio1977-, genka53, heureca3 és 9 más kedveli ezt.
  17. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

nem neked szólt, bagoly már elment. üdv mindenkinek és sok sikert!

18. kukori80

Szia Genka:) Nem is mondtad hogy egy piacon vagy a főnöknővel.xDxD

Magdusnéne, genka53, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  19. Dyny

Dyny Fórumgróf

Titeket mikor lehet már a listán látni?;):p:D

genka53, meszimarsi, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  20. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

bocsi, igazd van! szupitrágya!

-skorpio1977- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.