Bolondos gombák és Top-1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 12.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Az eventet sikeresen befejeztem a felhősort aktiváltam ajándékok begyűjtve, szerintem nagyon könnyű volt most a gombapörköltre gyűjtők az igaz, hogy feliratkoztam a TOP1000-re de nem hiszem, hogy bent is tudok maradni mert ahogy a nevezéseket látom nagyon magas a mérce és feleslegesen nem szeretném el veszíteni.
    Gratulálok az indultaknak és sikeres befejezést kívánok!

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!

2. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Köszönöm és igyekszem!

Akik már a topban vannak gratulálok én kicsit később kerülök oda mert sok a munka kevesebb idő marad a farmra de van még idő szerencsére nem kell sietni :)

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt:) Szia Sziszi:) Tartom, tartom, csak nem tudom a cinege lábammal meddig bírom xD

4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

74 magyar gazda már a listán:). Mindenkinek sok sikert!
    A drukkereknek jó szurkolást, szép estét!

5. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok
    event hamarosan kesz,jol latom hogy most amikor nem kell a jatekhoz a felropi mintha jobban jonnenek?

Baby72, genka53, betjoli és 4 más kedveli ezt.
  6. Novák_Péter_[Mester]

Novák_Péter_[Mester] Járnitanuló

Egy tavaszi koszorúval is kiváltható a 30%-os kütyü. Amúgy sem lenne hova kirakni. :)

suba_klara kedveli ezt.
  7. OJani

OJani Kivételes tehetség

Na igen, de képzeld el a 30% os tavaszi koszorú mellé ezt a 30%-os kütyüt. :)
    Egy ilyen kütyühöz pedig szerintem érdemes felszabadítani egy 2x1-es helyet. ;)

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Eventet még csinálom. Jöttem én is szurkolni.
    Hajrá, Hajrá, Hajrá Minden Magyarnak!!! Breki megy a drukkom külön is neked. És persze az öszes többi induló kedves szomszédomnak is. :)

Utoljára szerkesztett: 14.11.15
  9. kukori80

Nálam az ilyen kütyünek mindig van hely, ha nem kell , elfogadom a tiédet is:));)

10. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Stevekém!Azt hittem már délután olvasom a nevedet,de látom igazoltan voltál távol;):) .Gratulálok az újabb Top-os gazdáknak!:)

_Cygnus_, hóóvirág, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  11. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Ha lehetni a kergét teleraknám ilyennel.Már gondolatba el is helyeztem őket.:)
    Teljes mértékben 1et értek veled.;)

12. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Kíváncsian várom, hogy Rudolfbeer barátunk mennyit szállít be és mikor!
    Ha valaki emlékszik a macskás event alatt is az utolsók közt adott be...

_Cygnus_, hóóvirág, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  13. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Tarts ki végig, itt küldöm a vaskosabb lábat xD [​IMG]

Még egy szomszéd bekerült ;)Ylyuszvölgye :)

Már 80-nál is több a Magyar farmer.... kitartást mindenkinek!

14. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Én is kiváncsian várom,Skali már fent van:)

15. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Nem tudom, hogy felveszi a versenyt, vagy csak bent maradásért küzd. Ha jól tudom, a német interjújában
    azt mondta, hogy az őszi TOP-okon csak bent szeretne maradni, de a macskás alatt tarolni akar.
    Mindenesetre kíváncsian várom...

_Cygnus_, hóóvirág, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
  16. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Hát lehet, de ha kirürítem a pajtát, meg a CSP-m akkor miből veszek:D Igy inkább marad a tavaszi meg a húsvéti, meg a többi, 200 mill-ből, amit ha beadokxD egy párdarab belefér
    Nézem mindig a listát, főleg a magyart és nagyon szurkolok hajrá, fiúk lányok, akik belevágtak.xD

17. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Így nyilatkozott erről korábban:

18. kukori80

Köszi:) Ezzel a deszka lábbal már talán kitartok.xDxD

19. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Ennek a nyilatkozatnak én örülök.:)Mert ha 1 nagyon nagy játékos ez írja,talán nekem kis szerény játékosnak is lehet esélye?Na majd kiderül,ha be nem borul.:music:

20. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok! meg nem vagyok kesz az eventel , raerek van meg ido :) Mindenkinek nagyon szurkolok, Hajra Magyarok !!! A Top- ba majd kicsit kesobb kapcsolodom, remelem sok sikerrel :) Jo szorakozast es szurkolast kivanok mindenkinek ! ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.