Bolondos gombák és Top-1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 12.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Borostyán

Borostyán Törekvő

Az első 1000 játékos megkapja az ajándékot. Mi lesz a többi millióval? Potyára bedobálja a termékeket és utána nyilván nem fog visszakerülni. Vagy igen? Ki mer így kockáztatni?

HéricsBáró kedveli ezt.
  2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

öljük le azt a gusztustalan nagy fejű vikinget :D én streamen nézem messze van a Népliget tőlem az asszony meg kisajátította a tv-t :D hogy nézze a műsorait...

Fätum, Magdusnéne, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  3. Manó

Manó Aktív író

sziasztok
    valaki el tudná nekem küldeni a táblázatot ami a pajtaértéket számolja
    nem szeretnék potyára bedobálni rengeteg cuccost

előre is köszönöm
    Manó61649

4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

a maratoni futás 42 km és több ezren indulnak de csak 3 kap érmet. ha akarsz valamit meg kell küzdened. ingyen nem adnak semmit. abban hol az élvezet a kihivás a körömrágás?;)

meg tudnád adni a linket vagy helyet ahol élőben tudod nézni?

azt hol lehet látni h ki mijen nemzetiségű? mert van az összes a szomszédok meg a magyar?

Utoljára szerkesztett: 15.11.15
    OJani, Magdusnéne, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  5. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Itt találod az aláírásomban. Kattints valamelyik zöld sorra és le tudod tölteni magadnak.

kekmaci75, skalimaci, OJani és 7 más kedveli ezt.
  6. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Szia, tetszik az akarat, de egy szépséghiba van benne, ha a felhősori +1 db termés rúna felhasználására hajtasz. Ugyanis a virág felhősor érésgyorsító és TP növelő, ellenben a zöldségekre ható madárijesztő felhősor 30%-os TP növelő, éééééés +1 termésbónuszt ad. Ha emellé még a sem területet, sem bónuszfiókot nem igénylő Maja maszkot is eszel vetés előtt, akkor egy újabb rúnát ki tudsz használni, mert Baha zöldségekre 6 órán keresztül 20 % érésidő csökkentést produkál. Persze 0 percezéssel az érésidő tényező nem számít, csak a szp.trágya szab határt.:)
    HAJRÁ MAGYAROK! :):):)

kekmaci75, genka53, hóóvirág és 13 más kedveli ezt.
  7. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Azok a gazdák akik egész évben erre készülnek nem kockáztatnak tudják mennyit adnak be a top-ba,hogy bent is maradjanak az 1000-ben.:)Szép napot,jó játékot!Hajrá sok sikert mindenkinek:)

genka53, Fätum, hóóvirág és 9 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

jujj. végeztem az eventtel és ott volt a gombapörkölt rákkantitottam és most 8 orátol visszaszámol. ez mit jelent? :cry:
    közben kiprobáltam valamit . beadtam egy babérlevelet de nem is azon a szinten vagyok:p ezt lehet?:oops:

genka53, OJani, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Manó

Manó Aktív író

köszönöm:(:(
    akkor kezdek számolgatni

10. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy ha bejutok az 1000 játékos közé autómatikusan megkapom a jobb oldalon lévő nyereményeket vagy csak akkor kapom meg ha a játék végeztével még mindig bent vagyok az 1000 között?
    Nem elég bejutni bent is kell maradni?
    köszönettel narancs

11. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok ! 1 oraval ezelott befejeztem az eventet , felhosor aktivalva ! Megint egy szep felhosor es jokat ad , en orulok mindennek :) A Top ba mar dobaltam , remelem bent is maradok ;) Mindenkinek nagyon sok szerencset es sikert ! Az osszes magyarnak akik a Top-ba beneveztek hatalmas hajra es a kulfoldieknek is :) Hajra magyarok ! Mindent bele :)

kekmaci75, _Cygnus_, GA-BI-O-Farm és 13 más kedveli ezt.
  12. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Nem kapod meg automatikusan az ajándékokat,bent is kell maradni a végéig.:)

_Cygnus_, OJani, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  13. Auruun

Auruun Járnitanuló

Szuper volt ez a gomba-történet. Megcsináltam.
    A top 1000 részemről sajnos tárgytalan.
    Aki kezdő vagy kicsi gazdasággal rendelkezik, annak sajnos esélytelen a verseny...kár érte. Nem egyenlőek az esélyek.

kisszakács75, Marika312 és sziszi1965 kedveli ezt.
  14. csabedi

csabedi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Én nagyon szkeptikus vagyok az ügyben, hogy érdemes-e beszállni a TOP-ba.

Leírná néhány már korábban a TOP-ot elkezdő, hogy milyen helyezést foglal el jelenleg, csak hogy képben legyek..

Köszi & Üdv.
    Fr.

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  15. Auruun

Auruun Járnitanuló

A jelenlegi első helyezett pontjai: 3.164.452.864
    A jelenlegi ezredik játékos pontjai: 18.427.930

magdi06, sziszi1965 és .sylvia72. kedveli ezt.
  16. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Ilyen verseny egy évbe csak egyszer van, ami a nagyok játéka. Az év többi részébe ugy próbálják meg megcsinálni az eventeket a készitők, hogy hacsak részarányosan is, de mindenki nyerjen valamit:)

kekmaci75, _Cygnus_, OJani és 9 más kedveli ezt.
  17. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ez lutri, várd ki a végét és ha úgy látod dobálj, ha nem, gyűjtögess még 1 évig, mások is így készülnek rá, van aki egy évig, mások 2évig, potyára ne dobálj be semmit.

_Cygnus_, sziszi1965, Pug és 2 más kedveli ezt.
  18. Auruun

Auruun Járnitanuló

Tudod, én 5 és fél éve kezdtem. Nem voltam mindig jelen, mert ugye amilyen az élet...de azért igyekeztem. Kezdetekkor egy nagyon helyes, aranyos játék volt, mindenki egyenrangú, szuper közösséggel.
    Mostanra a játék nagyokra és kicsikre redukálódott. (Ha nagyon pejoratív akarok lenni, akkor "gazdagokra" és "szegényekre".)
    A nagyoknak minden szuper, a kicsiknek meg ott van a maradék.
    Tudom, nincs igazam...én mégis ezt érzem és kicsit keserű...már nem az, aminek indult.

mamika57, Rylee86 és Leho69 kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha igaz a tipped, akkor igen rossz hírem van a "kicsiknek". 8 farmomon 150 misi áll bekészítve. De nem hiszem, hogy érdemes lenne felhasználnom. Szerintem már holnapután este 100 misi fölött dobálnak majd.

Ez maradjon az én titkom. Ha a modi úgy gondolja majd megosztja. Még mindig nincs svéd. A német szomszédaim is hibernálnak, pedig ezerrel kérik a felröpit. Ha ők jönnek olyan 1000 misivel jönnek, mint tavaly. Az első száz alatt nem fogják adni.
    Nagyon kevesen vannak még a görögök, a törökök és a spanyolok. A románok is relatíve kevesen.

_Cygnus_, kisszakács75, OJani és 3 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

8 farm? :inlove:én ezt az eggyet nem győzőm.xD:cry:
    attol h 150 millát bedobálsz a tippverseny arrol szól h a legalját kell megtippelni. ;)

Pharmer500#2, iboly54 és Leho69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.