Bolondos gombák és Top-1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 12.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Auruun

Auruun Járnitanuló

Sajnálom, ha egyeseknek úgy jött le, hogy bárkire is irigykednék. Soha nem volt ilyen hátsó szándékom!
    Ha félreérthetőek voltak mondataim, elnézést érte. Természetesen örülök mások sikerének, bár jobban örülnék, ha az első helyen egy magyar játékos állna. :)
    Van, akinek félig teli, másoknak félig üres. Nekem utóbbi, de ez az én problémám. Titokfáknál, -ólaknál szinte sohasem volt szerencsém. Mondjuk úgy, 100:4 az arányom. Sebaj, haladok előre.

Jó játékot mindenkinek!
    (Vezetünk a norvégok ellen!)

csio70, heureca3, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ha kiesel ez lesz:
    Választhatsz azért nyugi,hogy melyikkel fenekeljelek el. :pxDxD;)
    Drukk megy minden kedves magyar indulónak változatlanul:
    Hajrá,Hajrá, Hajrá Magyarok!!!

Utoljára szerkesztett: 15.11.15
    csio70, Cyra65, heureca3 és 15 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia:) Ez mind nagyon szép és jó, de ezt azok is tudják akiknek fogalmuk sincs a Top beadásáról? Mert szerintem pont ők vannak az alján mindig és ott megy a csetepaté pár 10 ezer beadásával. Nem olvasták el rendesen a hivatalost, nem kérdeznek mert lehet hogy nem is tudják hogy van fórum, ha kérdeznek akkor már csak utólag... bedobják a pici kis pénzüket teljesen feleslegesen. Sajnálom őket.

Cyra65, Magdusnéne, -Mayacska85- és 16 más kedveli ezt.
  4. imike911

imike911 Fórum hercege

Pontosan így van. Éppen azért próbálok szájbarágósan pontosítani és ez nem azoknak szól, akik ezeket tudják, hanem azoknak, akik nem. Mert ez a "bentmaradás" egy kissé megtévesztő, nézd meg a régebbi írásokat. ("már voltam az 1000-ben, azért nem kapok semmit?" típusú kérdések)

Más. Kicsit soknak tartom a több, mint 200 magyart a TOP-ban, egy részük sajnos valószínűleg el fog vérezni.
    Egyébként én is sajnálni fogom őket.

5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Na gyerekek, 1:0 !!!!!!!!!
    Bár utálom a focit, életemben nem értettem, hogy mi a francnak kergeti ugyanazt a labdát ennyi ember, de ez akkor is teljesítmény és képes vagyok elismerni. Le a kalappal!

Vitatkoztok ezen a topon, mintha számítana, mintha ez is valódi teljesítmény lenne, kész kabaré...néhány fanatikus lehurrog mindenkit, aki nem tud, vagy nem akar egy ültetgetős játékban valódi teljesítményt látni...vagy nem érti pontosan, mi a helyzet, pont mert nem tölti a fél életét a játékkal és a fórumon...csúnya dolog.
    Számomra már a cicás ügynél és visszatetsző volt ez a hatalmas, műmájer hajrá magyarozás, majd a magyar gazdák megmutatják beszólások, ezért is nem veszek róla igazán tudomást.
    Aki topozik és tényleg teljesítménynek érzi sok virtuális cucc bedobálását egy virtuális feneketlen kútba, egy virtuális kitehetőért, hát lelke rajta, csinálja, örüljön, tök jó.
    Aki nem topozik, mert nem tud, vagy nem akar, vagy pont hidegen hagyja az egész, mint engem, az menjen ki a piacra, dobja ki az összes cuccát nagy tételben, mert a fanatikusok most tényleg mindent megvesznek és örüljön a könnyen szerzett millióknak, ami persze szintén virtuális, tehát ugyanolyan oktalanság....
    Csak hagyjátok már egymást békében!!!! Könyörgöm! A toposok részéről is elvárható lenne, hogy kevésbé fellengzősen kommentelnek, a nem toposok részéről is elvárható lenne több megértés...végül is elvan a gyerek is, a felnőtt is, ha játszik...
    Amivel maximálisan egyet értek, az a SZÖVEGÉRTÉS...sajnos annyi a funkcionális analfabéta, hogy az valami borzasztó. Próbáljon már meg mindenki értve olvasni...

Mellesleg 1:0:D:D:D:D:D:D:D

taga1, Cyra65, zsjudit és 13 más kedveli ezt.
  6. SeftElek

SeftElek Utánpótlás-írogató

Szia!
    Én is 199.999.999 -et adtam be, de felkerekített :(
    Ahogy néztem a lista készítői nem szeretik a páratlan számokat, minden beadása páros értékű.

_Cygnus_, genka53, Gio és 4 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

akkor nincsen gond. mindenki adjon be 9 db valamiböl. xD:p
    de egyesével a 9-et ám
    9-10
    9 9 20
    9 9 9 30
    most nem irom le az összest. valaki matekos számolja ki hogy ha 333.333.333 kell beadni akkor iggazábol evvel a rendszerrel mennyi az annyi.

8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, megint visszaolvasóban vagyok, mert délután el kellett mennem, s olvasom a babérlevélről a megjegyzésedet. A babérlevelet már egy valami régi, korábbi eventben már termesztettük, s lehet, hogy abból a szériából maradt, egyébként hivatalosan a 95. szint elérésekor kaptuk. :)
    HAJRÁ MAGYAROK! [​IMG] :inlove::inlove::inlove:

9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Értem én hogy mindenki segíteni szeretne a piciknek, csak pont ők nem olvassák az a baj, pedig a fórumról nagyon sokat lehetne tanulni mielőtt rákattint egy gombra. Na ennek lenne lényege a mentorrendszer hogy minden mentor irányítsa a piciket rögtön a fórumra, csak az a baj hogy a csibék 90 %-a nem kérdez és ha tanácsot adok akkor sértésnek veszik. Ha V. több pénzt szeretne keresni akkor a csiberészt jobban át kellene alakítania, mert a csibék 90 %-a abba is hagyja.Engem ma kirúgott egy igen aktív csibém mert véletlenül arra kattintott, erre se lehet mit mondani csak azt hogy tapasztalatlan még ebben is.

csio70, Magdusnéne, heureca3 és 14 más kedveli ezt.
  10. JópofaKofa

JópofaKofa Utánpótlás-írogató

333.333.334 :D

11. HéricsBáró

én valahogy nem erre gondoltam.
    fenti gondolatmenettel b
    beadsz 9 cet 10 lesz belőle
    majd megint kilencet és igy 20 lesz belőle
    majd megint egyszerre 9 db és igy már 30 db lesz.

JópofaKofa kedveli ezt.
  12. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Mindenki másképp csinálja, akinek van tuti pajtakészlete annak szabad a pálya és játszik. Akinek nincs óvatosnak kell lennie, mert a végén majdnem üres pajtával hoppon marad és odavész eddigi munkája. Inkább induljon jövőre szerintem.

heureca3, _Cygnus_, Dyny és 2 más kedveli ezt.
  13. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Pici matek=1.000.000-ként megspórolsz 100.000-et :music:

14. JópofaKofa

33.333.333 szor bedobunk 9 salátát, a kerekítésekkel a végén lesz 333.333.330, és arra még rádobunk 3-at.
    Megspórolunk 33.333.333 salátát :), bár kicsit munkás a dolog.
    Vagy inkább nem spórolunk meg semmit, mert valószínűleg a háttérben a valós érték tárolódik, csak a listán jelenik meg párosra kerekítve :)

15. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

És igen!:inlove::) Gratulálok Steve!:)És mindenki másnak is Hajrá! :)

heureca3, ildiko44, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

tök jó kis sporolás lenne
    62 . perc és még vezetünk. de inkább a meccset nézem. joccakát

17. JópofaKofa

Igen, csak kicsit nehéz lenne másodpercenként 44-45 -ször beadni a 9 salátát, hogy befejezzük időben :D

18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Lehet, hogy a nekem el nem számolt kemény 8 darab salimat neked adta? Mert az enyémbe nem számolta még mindig hozzá... :D:cry::D Érezd magad megtisztelve tőle:music:
    Gratulálok, hogy Te is bekerültél:)

Utoljára szerkesztett: 15.11.15
    _Cygnus_, genka53, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

El se hiszem... 2:0:inlove:
    Az is hihetetlen, hogy még pár topos is egyet ért az előbbi kifakadásommalo_O
    Mondom...csupa meglepetés a mai nap!

kutyaszálló, steve223, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Vége! Hun-Nor 2:1

csio70, hűha, mimi és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.