Bolondos gombák és Top-1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 12.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. aboga

aboga Aktív író

:) Csak úgy mellékesen... román színekben indulnak az Erdélyiek is... Viszont ők, magyarok - székelyek, magyar nevekkel :D !

2. bonita333

bonita333 Rutinos

Adj Isten Gazdák :)
    Hát! Ami azt illeti, mivel meg sem fordult - egyenlőre - a fejemben, hogy induljak a TOP1000-en, ez az event nem igazán hozott lázba...:) A nyeremények nagyon jók és köszönöm, de a növénytermesztős event - finoman kifejezve - soha nem tartozott és érzésem szerint nem is fog a kedvenceim közé tartozni! Vetés - aratás - beadás - benézés....:) mert ugye kétszer is előfordult velem, hogy az utolsó szemig beadtam a növényt - annyira a végére akartam már érni - persze ezzel még jobban elhúztam az egészet, mert várnom kellett a kegyelem 5db-os magvakra :(
    Mindenkinek szurkolok, aki arra adta a fejét, hogy időt, pénzt, pajtát nem kímélve nevez a versenybe :) Minden elismerésem az övék :) :)
    Szép napot ebben a borongós időben.....:) Még jó, hogy a gombák az ilyen szomorú szamár időben szaporodnak a legjobban :) :)

Dyny, bindi5454, -kesudió- és 5 más kedveli ezt.
  3. Maryanne1

Maryanne1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nagyon aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok :) Én csak egy stabil, aggódás nélküli helyre gyűjtögettem az elmúlt egy évben, nem hittem volna, hogy ez ilyen szép helyet ér. Sajnos egyelőre nincsenek nagy tételek a piacomon, így nem tudok erősíteni, de ha már magyar zászlós a címerem, igyekezni fogok :) Utolsó napra szabi kivéve, 3 szgép bebiztosítva, hogy ne járjak úgy, mint a két évvel ezelőttin (főnök, technika stb.) majdnem kiestem emiatt. Hajrá magyar gazdatársak!

hóóvirág, csio70, Cyra65 és 28 más kedveli ezt.
  4. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Körülbelül 2 hete még a fórum közelében sem voltam, az ültetgetés- aratásról nem is beszélve. Most olvasok vissza, hát volt itt egymásnak feszülés, szurkolás, meg minden, ami pár oldal visszaolvasásából már számomra világossá vált. Én 2 éve indultam először a
    TOP megmérettetésen, nem emlékszem pontosan hányas szintű voltam akkor, de 95 fölött valamivel és az utolsó szó szerinti szögem is bekerült a beadandók közé, de sikerült benn maradni akkor még a TOP 500-ban. Akkor megfogadtam, hogy egy egész éven át készülök a következőre, ami ugy történt, hogy már a TOP végeztével elkezdtem a következő évire vásárolni, a TOP ideje alatt van amit olcsóbban is meg lehet venni, mint általában , a mostani TOP beadandó már meg kell, hogy legyen a pajtában. Igen, az idein is tervezem részt venni és szándékaim szerint benn is maradni, de a növényeim felszaporitását még csak most tudtam elkezdeni,de nem taktikázás, vagy mások megtévesztése volt a célom csupán annyi,hogy a lánykám esküvője volt az elmúlt szombaton, amire igen csak fel kellett készülni, és számomra most ez fontosabb volt mindennél.
    Mindenkinek, aki részt kiván venni a megmérettetésben, kivánom, hogy sikerüljön elérni a célját, akinek meg nem az értékes tapasztalatokkal gazdagodjon. Ha egyik sem jön össze akkor sem dől össze a világ, hiszen ez "csak" egy játék.
    HAJRÁ magyarok, hajrá mindenki.
    Zsuzsa

hóóvirág, Pharmer500#2, csio70 és 22 más kedveli ezt.
  5. brummika

brummika Aktív író

Évek óta nézegetem a top-ot, sosem indultam, félve, nem maradok bent és lenullázom magam.Tegnap összeszámoltan a pajtám nagyjából, és 81 milliót tudnék úgy beadni, hogy maradna is pajtakészletem. Nézegetve ez jelenleg 470 körüli hely. Megvárom a végét, hogy alakulnak a dolgok és lehet szurkolóból nevező leszek!

Utoljára szerkesztett: 16.11.15
    csio70, OJani, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Imádni fogod a kincsest!!!!:D És annyira jó a lakóparkom, hogy állandóan ott ülök és nézegetem:inlove: kénytelen leszek ezt a képfeltöltést megtanulni, mert tényleg állati...xD

Dyny, bindi5454, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  7. luszilke151

luszilke151 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! nekem mint teljesen "zöldfülűnek" nagyon tetszik ez a küldetés.Valószínű,ennek a végére érek .Minden TOP -ban induló gazdatársnak kitartást,és sikert kívánok !(főleg a magyaroknak )

csio70, OJani, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Akkor tuti nem egy piacon vagyunk, mert napok óta ezres tételekben rakom ki a pajtám teljes készletét :music:gyűlik is szépen a pénzem, nekem ez volt a célom:inlove:még pár nap és végre elérem az álomhatárt, ráadásul úgy, hogy még be is vásároltam a következő boomra;)
    Ha mindenkinek így sikerülne a terve, nem lenne itt ennyi elégedetlenkedés:music:

-skorpio1977-, Dyny, missuzy_53 és 6 más kedveli ezt.
  9. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Szépen felkészültél minden téren :)
    Sok sikert neked, remélem nem lesz semmi gubanc idén. :)

Szia!
    Az elmúlt két évbe kb 170 és 130 millió kellett a bent maradáshoz.
    Az általad összeszedett pajtakészlet szép mennyiség :) , de az utolsó nap nagy ugrások várhatók. Örülnénk ha ez az összeg elég lenne, de félő hogy nem így lesz. :S

csio70, Cyra65, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  10. brummika

brummika Aktív író

Ez a pajtakészlet "csak" olyan mennyiség, hogy ne nullázzam le magam. Azért is várok az utolsó napig, hiszen jelenleg 80 millióval a 450-480 helyen állnak. Ha nagyot ugrik marad minden a pajtában és megtriplázom jövőre! :)

csio70, Dyny, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  11. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Nagyon sok boldogságot a lánykádnak a párjával együtt!

Dyny, bindi5454, Susie0509 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Tartsd is meg ezt a jó szokásod.
    Szerintem csak akkor indulnak román színekben, ha a farmerama.ro-n regisztráltak be. Szerintem nem IP cím, hanem nyelv szerint bontja csoportokra. A venezuelaiak mind spanyol színek alatt futnak. Két volt szomszédom véltem felfedezni tegnap közöttük. Azon kívül akad egy pár székelyzászlós címer is a magyarok között.

Sok gratula az új párnak! Én is a fiam szalagavatójával, meg ehhez hasonlókkal foglalkoztam csütörtökön pénteken. Szombat vasárnap, pedig inkább csak "taxisofőr" lettem. Ezért is kapálom még a gombát.

Ismét meló.

Dyny, hűha, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  13. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Ha idén nem is, a terveddel jövöre nagy esélyeid lehetnek:)
    Szurkolni fogunk neked is;)

Dyny, -gyöngy-581, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  14. hajno1

hajno1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ha nem kerulnék be az 1000be a bedobott dolgok elvesznek vagy vissza kapjuk oket?

15. apuci30

apuci30 Fórumőrült

hátha lenne vagy 2-3 millió csp-m azonnal nyitnám :D szemrebbenés nélkül

Dyny, nyuszika215 és sziszi1965 kedveli ezt.
  16. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Elvesznek,nem kapod vissza.

Dyny, Baby72, kutyaszálló és még 1 ember kedveli ezt.
  17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A beadott dolgainkat semmilyen körülmények közt sem kapjuk vissza.

18. hajno1

hajno1 Utánpótlás-írogató

Ok,koszi a választ!

bindi5454, kutyaszálló és .sylvia72. kedveli ezt.
  19. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:p:inlove::inlove:
    nagyon szurkolok a topposoknak :D:D:D:Dés rázom a pom-ponokat /csak nem tudom iderakni/:):):)
    az 1000-dik: 38.419.428 , gondolom a vége két napban igen csak megemelkedik az aljaxD

hóóvirág, csio70, ulmo12 és 10 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Felhő aktív :inlove:
    Sok szerencsés kívánok a magyar indulóknak ;)

kisszakács75, heureca3, Dyny és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.