Bolondos gombák és Top-1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 12.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Most értem haza. :pGyorsan megnéztem, hol is jártok.....:music:
    Nagyon büszke vagyok Rátok!:inlove:;):)
    Izgulok! :oops:
    Úgy figyelem az utolsó 600 mozgását,mintha érintett lennék.:wuerg:
    Érdekes. Valamiért úgy emlékszem, tavaly az utolsó 400 mozgott ilyen aktívan....(igaz öregszem:D csalhatnak az emlékeim)
    Nagyon bízom benne, hogy az alja nem fogja elérni a 200 milliót.
    :inlove:Nagyon drukkolok Nektek! Büszke vagyok!
    Szorítok a Barátnőmnek, aki most még kivár. :);)
    Remélem, elég lesz neki a TOP-ra összekuporgatott bedobandója!:p
    Hajrá, hajrá!
    Ilyenek vagytok:

hóóvirág, pampi21, georga06 és 25 más kedveli ezt.
  2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Gratulálok azoknak akik bent vannak ma is,remélem nem lesz magas az alja,nagyon izgalmas ez a hajrá,mindenkinek szurkolok.:)

hóóvirág, pampi21, georga06 és 14 más kedveli ezt.
  3. B.Dani9

B.Dani9 Junior szaki

Sziasztok! Nagyon drukkolok mindenkinek és kitartás a végéig, tetszik a csapat egységes címere, jó ötlet volt. Sok sikert mindenkinek. ;)

pampi21, icus08, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  4. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Sziasztok, üdv. Mindenkinek!
    Az előttem szólókhoz csatlakozva én is nagyon büszke vagyok a TOP 1000 résztvevőire, és ezerrel szurkolok, hogy minél jobb helyezéssel zárják a versenyt. Ez itt a Farmerama Olimpia. Mindent bele lányok és fiúk!! HAJRÁ!
    :)

5. htezs

htezs Aktív író

sziasztok
    én nem izgulgatok itten össze vissza...ujjabb négy óra elteltével megnéztem de épp 5 millát nött az utcso hely..tizenegy után megnt betekintek.meg reggel is ...de reggelre max 130 körülre tippelnék...
    olyan jóóóóó olvasni a sok ugri bugrit ..én dijjaznám őket is a legrövidebbre rágott köröm tulaja is jutalomba részesülne... :) :) alig tudtam irni is mert a sok lerágott köröm ide hullott a billenytyűre... :) kösznöjük a sok sok biztatást minden gazdatársam nevében :)
    emlékszem tavaly húszpercenként itt zsizsegtem ...
    lehet csak rutinosabb lettem egy kemény évvel ,de én nem izgulok...
    de azért nagyon drukkolok én is minden magyarnak...

6. Hutvagner76

Hutvagner76 Junior szaki

Azt honnan lehet tudni, hogy én hányas piacon vagyok? Mindenkinek kitartás!!:) Hajrá

betjoli, .sylvia72. és Gio kedveli ezt.
  7. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Viszont a paszuly hiba sokaknál most nagy problémát jelent!
    Érik reggelre a 125 mill :D vagy :Dkicsit több ;) most este netán megugrik majd holnap dél felé fog még

hóóvirág, Dyny, marutea és 11 más kedveli ezt.
  8. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Annyira jó itt olvasni a sok drukkolást, látni a "hajrá lányokat" (nagyon jókat találtatok), és nagyon jó érzés, hogy ennyien izgultok az indulókért. Én is szorítok minden magyar játékosnak aki benn van, és remélem benn is marad. Nagyon emelkedik az alja, mi lesz itt még?

georga06, icus08, Dyny és 14 más kedveli ezt.
  9. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot Mindenkinek!
    Annyira drukkolok a magyaroknak, hogy félóránként nézem a listát.Én nem indultam mert kb. két éve megjártam, csak az én hibám, mert nem olvastam el rendesen a kiírást, azt gondoltam részajándékot is kapunk. Teljesen lenulláztam magam, még kell egy kis idő arra a pár száz millióra.
    Mindenkinek írom: bármire szükségetek van, csak írjatok egy szót, és küldöm.Főképpen az utolsó harmadban lévőknek szorítok, mert az még nagyon necces.
    Hajrá Magyarok!

georga06, icus08, Dyny és 13 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

azért kedves zsu mert te vagy ennek a fórumnak a motorja.:);):p:music:
    121 millio az alja.

Magdusnéne, Dyny, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  11. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Csatlakoznék hozzád, ha bárkinek küldhetek amit lehet írjon! Ez a farmnevem is ! Ma és holnap reggel kb. 8ig , utána áramszünet lesz nálunk, de addig bármit szívesen.

Dyny, betjoli és B.Bea1968 kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Érik a150M reggelre. Az az érzésem, hogy 8-9ig kicsit megnyomják a hátsókat a cápák. Mert azok most már elindultak.

hűha, betjoli, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Csikbaro

Csikbaro Járnitanuló

Szia

125M ilyen tempóban meglesz max ma este 8 órára.

Mai 1000. helyezett értékei

8:00 106,3M
    10:00 108,3M
    12:00 111,1M
    14:00 112,3M
    16:00 115,1M
    18:00 120,7M

Reggelre meglesz a 130M és a korábbi évek szokása folytatódik miszerint az utolsó 6 órában 55-60M-et emelkedik az alja akkor min 185-190M körül lesz az alja de inkább 200M vagy több

Dyny, Pharmer500#2, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  14. Petramama

Petramama Törekvő

Szép napot minden játékos társaimnak!
    Nagyon sajnálom akiknek a végén nemsikerül a hajrá. Nagy volt a kihívás hogy indulok, de nem bánom mert nagyon szoros lesz a vége. Három éve én is indultam mindent be adtam talán majd jövőre.
    Hajrá Magyarok!

Dyny, Baby72, meszimarsi és 6 más kedveli ezt.
  15. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Sziasztok. Nagyon drukkolok a bent lévő játékosoknak ,remélem,hogy bent is tudnak maradni. Hajrá Magyarok!!!!!

icus08, Dyny, B.Bea1968 és 4 más kedveli ezt.
  16. betjoli

betjoli Fórumprofi

Szép estét mindenkinek! Sziasztok!
    Kitartást kívánok én is minden magyar játékosnak aki bent van és szorítok annak is aki veszélyben van!
    Hajrá Magyarok! Még 18 óra és vége!

icus08, Dyny, B.Bea1968 és 5 más kedveli ezt.
  17. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Sziasztok:)
    125.000.520 az 1.000., nagyon emelkedik. Ki tudja hol áll meg?!?

Hajrá Magyar Gazdák!

pampi21, Dyny, B.Bea1968 és 4 más kedveli ezt.
  18. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

ha most este már megvan a 125-127 milla, reggelre úgy lesz 135-140, mint a kisangyal... és hol van akkor még holnap délután két óra? Tavaly is a nagyok utsó nap délelőtt szálltak ringbe, Rudolfbeer reggelre virradóan "verte meg" k.tynka-t tavaly... szóval húzós lesz a vége.
    sajna a piacomon már minden nagyon drága... így necces, hogy adok e be valamit is... ez az idei nekem lehet, hogy kimarad :S
    Mindenkinek nagy drukk és sok sikert! :)

hóóvirág, georga06, icus08 és 11 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét mindenkinek!:)
    A versenynek még nincs vége, egy nagyon komoly fél nap még hátra van:). Sajnos én holnap nem fogok tudni fellépni a fórumra, ezért most szeretném megköszönni a sok kedves baglyot, ajándékot, és szurkolást amit a játékostársaimtól és a szomszédaimtól kaptam.:inlove::inlove:
    Mindenkinek nagyon köszönöm:)
    Jó szurkolást és sikeres versenyzést kívánok mindenkinek:)

Utoljára szerkesztett: 19.11.15
    hóóvirág, Magdusnéne, Coff66 és 23 más kedveli ezt.
  20. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Nem tudom, nem tudom, nem tudom...
    Nem tudom mennyi lesz az alja és most elkezdtem parázni :)
    Remélem megáll 200 alatt bőven, hogy minél több magyar bejusson. Drukkolok mindenkinek.
    Hajrá!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.