Bolondos gombák és Top-1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 12.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ado9-10

ado9-10 Utánpótlás-írogató

Pont az, amit tenni akarsz, vagy tenni szeretnél!
    És ebben a JÁTÉKBAN /!/ ez még akkor is annak számít, hogy csak a jó szándék vezérel/vezérelne! :(

ulmo12 és B.Bea1968 kedveli ezt.
  2. icus08

icus08 Járnitanuló

Örömmel jelentem,hogy Kukorit szerencsére nem kell félteni :D
    Nem várhattam tovább és dobtam egy kicsit a bentlévőre és fájó szívvel keresgettem tollas barátunkat. Infarktus közeli állapotba kerültem,mert 3x is átnéztem a 900-felettiek névsorát és Kukori sehol......
    Nagy nehezen megtaláltam és megnyugodva dőltem hátra mert laza 80 milliót dobott be úgy,hogy nem volt internet közelben...o_O:p:D

csio70, Dyny, Kukori.és.Kotkoda és 12 más kedveli ezt.
  3. Csikbaro

Csikbaro Járnitanuló

Tavaly vége előtt 6 órával a 475. helyen álló tudott volna bejutni az 1000. helyre, akkor közte és az utolsó között 48M volt a különbség.

Idén 6 órával a vége előtt a 475. helyen álló 215M-val áll, az 1000. hely pedig 161,2M köztük lévő különbség 53,8M így
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 óra teltével Tavaly: 475. helyen álló visszacsúszott az 527. helyre útólsó és a közte lévő különbség 35,4M
    Idén: 475. helyen álló visszacsúszott az 533. helyre útólsó és a közte lévő különbség 43M
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 óra teltével Tavaly: 475. helyen álló visszacsúszott az 583. helyre útólsó és a közte lévő különbség 30M
    Idén: 475. helyen álló visszacsúszott az 641. helyre útólsó és a közte lévő különbség 36,3M

5 óra teltével Tavaly: 475. helyen álló visszacsúszott az 657. helyre útólsó és a közte lévő különbség 20,5M
    Idén: 475. helyen álló visszacsúszott az 744. helyre útólsó és a közte lévő különbség 15,5M

Aktuális állás 08:00-kor az 1000. helyen: 161,2M
    Aktuális állás 09:00-kor az 1000. helyen: 167,6M (+6,4M)
    Aktuális állás 10:00-kor az 1000. helyen: 172M (+4,4M)
    Aktuális állás 11:00-kor az 1000. helyen: 179,1M (+7,1M)
    Aktuális állás 12:00-kor az 1000. helyen: 188,7M (+9,6M)

Aktuális állás 13:00-kor az 1000. helyen: 199,5M (+10,8M)

Tavaly 12:00-13:00 között az emelkedés 9,4M volt
    Idén 12:00-13:00 között az emelkedés 10,8M volt

csio70, Dyny, Kukori.és.Kotkoda és 8 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Semmi!

Attól tartok, hogy ha átlépi a 200M-át felrobban az egész. Akkor indulhat be egy igazi para.
    A másik oldala viszont az, hogy rengetegen leállnak, hogy nem éri meg, akkor 230 lehet az alja. Aki most 180M áll könnyen rálapátol 50-et ha kallódik a pajtában.
    Szerintem már elindult az öldöklés a hátsó sorokban.

Dyny, Pharmer500#2, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  5. B.Bea1968

B.Bea1968 Törekvő

Szia !
    Teljesen igazad van , de ez az utolsó óra több tízezerszeres szorzóval telik !:oops:

Dyny, Pharmer500#2, ulmo12 és 6 más kedveli ezt.
  6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A betyárját, még hátra van egy órao_O, addig pont belefér 2 infarktus..:wuerg:xD nehezen bírom, pedig csak drukkolok.

Gyerünk, ez már a célegyenes..:inlove:

csio70, Dyny, Kukori.és.Kotkoda és 22 más kedveli ezt.
  7. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Ha kb. két hete azt mondja nekem valaki, hogy internetes játék ennyi izgalommal jár, körberöhögöm.... Tán az első randimon izgultam utoljára ennyire :D

csio70, Dyny, HéricsBáró és 23 más kedveli ezt.
  8. ffcsilli

ffcsilli Járnitanuló

200mill

csio70, Dyny, Kukori.és.Kotkoda és 3 más kedveli ezt.
  9. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

en is tiszta ideg vagyok mar megint kiszoritottak az 1000-bol

csio70, Dyny, Kukori.és.Kotkoda és 7 más kedveli ezt.
  10. .padarmartin.

.padarmartin. Fórum-zöldfülű

Értem. Bár az ötletet a fórumból vettem.

B.Bea1968 kedveli ezt.
  11. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Dobálj befele, hajrá!!!!!!

csio70, Kukori.és.Kotkoda, Gio és 2 más kedveli ezt.
  12. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Gyerekek, mondjátok ugye itt van valahol Rudi, mert nem találom.
    Kukori mama örvendek, hogy te biztonságban vagy.
    Minden magyar indulónak: bírjátok még egy kicsit, nincs már sok hátra. Itt ülök a gép előtt az irodában és nagyon bele vagyok mélyedve a "munkámba". A kollegák el nem tudják képzelni, hogy miért 5 perc késéssel válaszolok minden feltett kérdésre. HAJRÁ!!!!

Gyerünk Imre lapátolj, kapaszkodj, bent kell maradnod!

csio70, Dyny, Kukori.és.Kotkoda és 15 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Akkor most érdemes szupertrágyázni. Úgy gondolom.

Dyny, ulmo12, B.Bea1968 és 2 más kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Nnnaaa! Ezt a kettőt spórold meg légy szíves úgy 120 éves korodra! Persze egy szóval sem mondom, hogy nem csúszott be középre a szívem, és nem reszket mint a kocsonya, és azt sem mondom, hogy nem ugrál felváltva hol a jobb, hol a bal szemem, mint ahogy azt sem mondom, hogy nincs besózva a hátsóm. Felugrok, kirohanok a konyhába, szememmel verem a csurbákat, mozdulnék, hogy nekiállok, aztán a következő pillanatban azt veszem észre, hogy már megint itt esz a jósorsom.o_O:pxD
    Greenfields Kata! Úgy legyen!:)

Dyny, gyfa, Magdusnéne és 17 más kedveli ezt.
  15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jajjj, hát én is mit csináltam? Na mit? Volt mára betervezve 2 megbeszélésem is. Mind a kettőt lemondtam, hogy itt lehessek. Nem vagyok normális -.-

Szviki04, pampi21, csio70 és 20 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Rudolfbeer-t sem látom már. :( Remélem itt van, és dob még rá,ha tud.. Hajrá minden kedves magyarnak.

csio70, Dyny, Kukori.és.Kotkoda és 13 más kedveli ezt.
  17. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

szorítunk neked is, lapátra fel!!!!!xD

Dyny, Kukori.és.Kotkoda, steve223 és 5 más kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Nem mondod, hogy gép előtt voltál és kiestél?
    Á, ne tegyétek ezt velünk :cry:

19. ado9-10

ado9-10 Utánpótlás-írogató

Maga az ötlet, segítségnyújtás, emberség csodálatos lenne, ha mi magyarok nem akarnánk mindenkinek megmutatni, milyen az igazi becsületesség! :)

csio70, kutyaszálló, steve223 és 3 más kedveli ezt.
  20. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Mindent bele, elő a tartalékok tartalékát is.
    HAJRÁ MINDENKI, maradjunk benn az 1000-ben
    Zsuzsaq

Dyny, iboly54, kutyaszálló és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.