Visszajelzés Boszorkányfőzet - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 16.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!A piacnak mi köze az eventhez,volt már hasonló és akkor se volt semmi köze az eventnek a piachhoz?o_O

GA-BI-O-Farm és szöszi50 kedveli ezt.
  2. Caccus

Caccus Fórum veteránja

megettem a terménynövelőt amit kaptunk az teliholdas event gazra, és nem ad többet mint 4 db. amit eddig is adott, ez hogy is van akkor kérem?Átverés ez is?

szöszi50 kedveli ezt.
  3. farmer_puma28

Szia!Az event növényre nem hat:(,de minden másra igen.:)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. Caccus

Caccus Fórum veteránja

köszike, akkor mi a fenének adták kompenzációnak, nesze semmi fog meg jól, elmegy a Bp. oda ahova most gondolom.

mária4702, Leho69 és farmer_puma28 kedveli ezt.
  5. farmer_puma28

Én is tegnap jöttem rá hogy mindenre ha csak pont az event növényre nem,én is elmondtam egy pár szép szavat:)

6. torjan56

torjan56 Junior szaki

Sziasztok!A trutyit a trutyikút adja?

7. Caccus

Caccus Fórum veteránja

szia nem, hanem a trugyimalom

mária4702 kedveli ezt.
  8. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!
    Kék,piros,zöld,lila kombináció nálam matrica,800x és 1000x fa adott.
    Piros,zöld,lila,sárga kombináció 200x és300x fa adott.A 17. piacon vagyok,mindenkinek jó játékot és sok felrepit kívánok.

Imi*, nevada007 és farmer_puma28 kedveli ezt.
  9. eraboszi1976

eraboszi1976 Utánpótlás-írogató

Elsőre meg a vértölgy. sárga zöld piros lila

Imi* és lbs76 kedveli ezt.
  10. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy a vámpirszérum is hasonló csak pepitában? Mert ott azt írja hogy hat gazra, event növényre is +2 db vagy ez csak akkor mérvadó, ha nincs répás csatnim és így tudok +4 növényt aratni!?

11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Az event felületen vissza tudod nézni a kombinációt, mert elmenti a játék az összeset, amit játszol. És abba a sorrendben is hagyja, amilyen sorrendben játszottad.
    Az lehet, hogy elmegy, de Te jobban teszed, ha áttérsz rémgazokra, mert azok is hozzák a röpit addig is, és van idő bőven eventgazt termelni még.
    Ezt szeretik külön választani bizonyos szempontok szerint, de egyik a másik nélkül nem létezik a hétköznapokban. Hogy stílusos legyek és nagyon lesarkítsam a dolgokat a valószínűség a kombinációk reciproka. (Persze ez ennél kicsit bonyolultabb.) Picit összetettebb megközelítésben, ha megszámlálható ismert dolgokkal operálunk akkor a kombinatorikával lőjük be a valószínűséget, ha viszont megfigyeléseink eredményeit akarjuk részletekre bontani, akkor segít a statisztika és a valószínűség meghatározni, hogy milyen tényezők, milyen összefüggés szerint okozzák azt.

Melan és ildiko44 kedveli ezt.
  12. farmer_puma28

Szia!igen hasonló mint a répás-almás csatni,azal is el tudod érni a 4 db növényt 1X1-röl.

13. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Sziasztok!
    Nekem ugyan ez a köv. adta:
    25 csillagos érme és 10 kk.
    3 party pörgetést és 41040 BT.

Gyömbér01, Imi* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Röviden: Semmi.

Bővebben: Az előző hasonló (robotos) eventen az azonos variációk minden farmon ugyanazt az eredményt adták. A mostani eventnél ezt megváltoztatták és a nyeremények érkezése felhasználónként eltérő (lehet). Azonosság természetesen előfordul(hat), de ez is teljesen véletlenszerű (legalábbis a mi ismereteink alapján).

Ettől függetlenül néhányan reménykednek abban, hogy az azonos piacon lévőknél az azonos variációk azonos nyereményeket eredményeznek; viszont ez a teória megdőlni látszik.

dagi18, ildiko44 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Megvan, köszi. LilaZöldPirosSárga adta az éjféli tölgyet. 9es piac.

gyulaika kedveli ezt.
  16. farmer_puma28

Szia!Ez elég nagy baj,mert a robotos eventnél is úgy tudtam a számomra értékes nyereményeket ki szedni hogy innen "loptam"a variációkat.Most ez rosszul érint:(
    Ha tudtam volna neki se állok,az esély arra hogy ki szedjem a jó dolgokat egyenlő a 0-val.>:(

ljanika6, vihence és gyulaika kedveli ezt.
  17. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Sziasztok szintén egyes piac Sárga lila zöld piros:Vértölgyxxl,40 luxusbájital.További szép napot.

Imi* és gyulaika kedveli ezt.
  18. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Nem akarok okoskodni de ez egy játék nem pedig matematikai feladat....nem is tudom, hogy hogy gondolták, hogy egy idősebb játékos erre képes. Ezek szerint lassan kiirtják a játékosok közül az idősebbeket akiknek még van idejük játszani - mert aki dolgozik/tanul az erre igen kevés időt folytathat- és nem rendelkeznek sokan vásárlási lehetőséggel. Hát ez van.
    Amikor elkezdtem játszani nagyon élveztem a játékot és igyekeztem haladni, most is ezt követem, de a lehetőségek illetve a nyeremények egyre inkább elérhetetlenek és elmegy a kedvem. Gondolom, hogy nem én vagyok egyedül igy.
    Természetesen nagyon jó dolog itt a csevegőben olvasni az ötleteket - jó kis közösség alakult ki és főleg segitő kész partnerekkel találkozunk amiért köszönet, ha még ez is szétverésre kerül hát kár érte!
    Csak leírtam, biztosan van valami koncepció amit a játékkal el akarnak érni, de én ezt nem értem, és tudjátok! már nem is akarom.
    Csinálom amíg tudom, azután el lehet ezt is felejteni..Mindenkinek szép napot és sikeres eventet!!!!!

sajtika200, Imi*, GA-BI-O-Farm és 9 más kedveli ezt.
  19. paloooo

paloooo Fórumelemző

Szép reggelt!
    Egy pár órája aktiváltam egy +2 termést adó bónuszt (24h) az éléskamrából, működött is, mert megadta a +2 termést az aratásnál (teliholdas + gombaerdőnél). Azonban most már nem aktív...:( A pontos nevét már nem tudom...:(
    Miért?
    Köszi.

20. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Lehet megköveztek nekem tetszik az event kapok amit kapok a vége még messze van ültetek amikor tudok haladok ahogy haladok és örülök annak amit kapok

sajtika200, maszilva, dagi18 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.