Visszajelzés Boszorkányfőzet - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 16.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Benedek75

Benedek75 Járnitanuló

Esetleg szintek szerint lenne besorolva ki-mit kap?

2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Van koncepció. Játszani kell mindenféle matekolás nélkül. Aki matekos az matekozzon mi majd ellessük a jó ötleteket aki mint én is nem matekos nos, játszom és senki nem írt ki innen senkit én is öreg vagyok de el se tudnának zavarni. xD
    Ott vannak a szín variációk szabadon választható olyant kutyulunk amilyent akarunk, azt ad amit ad fogadjuk el és közeledünk a felhőhöz, érmékhez, fejlesztésekhez. Természetesen a rém fát nem kaptam még meg 14 játékból de mint tudjuk mindíg azt nem kapjuk meg könnyen amit nagyon akarunk.:p Majd csak meg lesz az is.:)

Utoljára szerkesztett: 18.10.18
    marcsi152, maszilva, dagi18 és 11 más kedveli ezt.
  3. torjan56

torjan56 Junior szaki

Köszönöm szépen!

4. torjan56

torjan56 Junior szaki

Sajnos azt sem találom hol lehet kiváltani!?

5. vm68

vm68 Rutinos

Nem értek egyet. Lehet hogy az idősebbek más logikával gondolkoznak. Jó érzés amikor csikorognak azok a fogaskerekek. Ha mindenki leírja a tapasztalatait, biztos rájövünk valamire :D

6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem azért írom, hogy elkeserítselek.
    Amióta megy ez a játék azóta a matek benne van. Ahogy megjelentek az eventek és minieventek a matek szerepe megnövekedett. Ahogy évről évre sűrűsödtek az eventek és sokasodtak az eszközcsoportok, meg azok alkotói a matek egyre nélkülözhetetlenebb lett.
    Az ötletek és variációk egy egy event vagy gazdaköri megoldására matek nélkül nem működnének. Sőt, nagyon ritka is lenne. Akkor olvashatsz itt jó módszert, ha valaki vette a fáradtságot és kiszámolta az alapdolgokat, majd abból különböző verziókat számolnak különböző játékosok. Általában ebben a játékban 3-4 verzió is üdvözítő a sikeres eredményhez. Hogy ki mit választ, azt sok tényező befolyásolja, de a legfontosabbak, hogy milyen eszközállománya van a farmon (fejlettség), milyen az időkerete a játékra (ismeretek és napi program), és mik a céljai a játékban. Lehet itt gyors, drága, olcsó, kényelmes stb megoldásokkal operálni, kinek mi fekszik.
    Most ennél az eventnél az a nehéz és komoly matek problémát jelent, hogy nem tudjuk miért, mit kapunk. A megfigyelésekből lehetne algoritmusokat felállítani, de ahhoz rengeteg adat kellene. Vagyis legalább 100 játékos 50-60 játékának pontos eredménye kellene, hogy valamilyen megalapozott hipotézist fel tudjunk állítani. Amit viszont további játékokkal kellene tudni igazolni. Szóval nem sok esélyt adok, hogy megoldódik a "rejtély".
    Szóval a matematikának nagy a jelentősége a tenyésztésben, a nullperc megfejtésében, a különböző játékelemek stratégiába való rendezésében.

-picike40-, Melan, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  7. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Meglett a éjféli tölgy:p
    3-as piac:Kék,Lila,Sárga,Zöld.
    Mindenkinek sok felröpit és szerencsét kívánok.

Kincső52, Rebcsok, Ditti58 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. torjan56

torjan56 Junior szaki

Megvan!!!Köszönöm szépen!

9. Hesstia

Hesstia Utánpótlás-írogató

18-as piacon

Rózsaszín, Kék, Piros, Sárga = 2 db XXL barkácscucc 2db szupertáp
    Zöld, Sárga, Piros, Kék = 8+2 db Kacsa Kata turbótrágya

Imi* kedveli ezt.
  10. Pákóné

Pákóné Fórum-zöldfülű

sziasztok!
    nálam az éjfélitölgy + 5000Tp : piros, zöld, lila,sárga

Rebcsok kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!

14 minijátéknál tartok, 1 teliholdas betakarításnövelő, 1 éjféli tölgy, 1 kriptamécses és egy xxl szarkofágfa már becsúszott. Csak arra figyelek, hogy olyat indítsak, ami még nem volt, így, hogy a közös játék befuccsolt, a randomra bízom magam. Ez van:wuerg:
    Röpi elég jól jön, tegnap pörgettem egy 100%-os bónuszt, így elég jól haladok az eventgazzal, ma még 3 aratás fér bele a marandinból...persze telóról kutyafuttában, ébresztéssel8)
    Nagyon bízom benne, hogy a pp akció eleje megdobál legalább 1 új kitehetővel meg egy újabb termésbónusszal:music:, nagyon sok mindent kéne termelnem, hogy legyen legalább 2 trutyimalmom...3 új piros fát ki tudtam váltani, de a terményeshez hiányzik ez-az...
    Viszont a 15 kiváltható érmével a csontkirálynőnél nagyot haladtam, 109 játékom volt eddig.:) Nekem bejön ez a minden összefügg mindennel event...na hajrá, nyomjuk;)

Imi*, Melan, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  12. vm68

vm68 Rutinos

kék-zöld-lila-sárga
    Matrica, "Zanzibár" talányos tikifa, 5000 Bhtp
    13-s piac

Kincső52 kedveli ezt.
  13. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok! Én még csak 4 minijátékot játszottam (kevertem), de semmi extra nem jött.
    12-es piacon
    sárga - zöld - piros - lila = 3000 CSP
    sárga - zöld - piros - kék = 2 db FP láda
    sárga - zöld - lila - kék = 24.430 BTP
    sárga - zöld - lila - piros = 2 szup.táp

Nekem az tetszik, hogy micsoda komoly, tudományos eszmefuttatásokat olvashatok itt, sosem gondoltam volna, hogy egy játékkal kapcsolatban ennyi mindent tanulhatok még 60 évesen :) Tényleg sajnálom, hogy az együtt dolgozás örömét vették el, ez még inkább összekovácsolta volna a csapatot, a közös munka mindig nagyobb élmény. Remélem, eljut ez a játékfejlesztőkhöz is és a legközelebbi hasonló eventen már ismét együtt agyalhatunk a nyereményeken.

maszilva, Imi*, ildiko44 és 9 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Hozok néhány eredményt. Van már egyezés tölgyben, más játékossal.

lilazöldsárgakéktégla 1000+800
    lilazöldsárgapirosLáda csp 8+3
    kéklilazöldsárgaÉjféli tölgy+5000 TP
    lilazöldpirossárgaMadag tiki+ +30660 BTP
    lilapiroszöldsárga7+3 FP
    sárgazöldlilakéksólyom tal.+3000 csp

maszilva, Melan, lbs76 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Ez így rendben is volna, de én csak fát és szöget kapok baxus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xDNa jó kaptam egy valami xxl-es fát is na!

ildiko44, GA-BI-O-Farm, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  16. evakarma

evakarma Fórumszaki

Az event felületen vissza tudod nézni a kombinációt, mert elmenti a játék az összeset, amit játszol. És abba a sorrendben is hagyja, amilyen sorrendben játszottad.

Leho69-től kérdezném,az event felületén hol lehet visszanézni a lejátszott játékokat? Mert ha igy van,én is tudnám hozni a kombinációkat a nyereményekkel.

lbs76 és Ditti58 kedveli ezt.
  17. Leho69

Jobb oldalon kis zöld nyilacska alatt.
    Van benne egy szűrő is.

maszilva, ildiko44 és Ditti58 kedveli ezt.
  18. evakarma

evakarma Fórumszaki

Megtaláltam,köszönöm. Hamarosan hozom én is az eredményeket..

19. katte521

katte521 Járnitanuló

Sziasztok!

Nekem a sárga lila zöld piros kombóra - mályvacukor kísértet fa xxl-t és 650 szöget adott. kérdésem: az alap fát nem kaptam meg hozzá??? nem tudom letenni. nem tudom hányas piacon lehetek.
    kaptam gördeszkagyár pirosat is zöld lila sárga kék kombóra
    valamint piros sárga zöld kék-re piros szemfogkefe gyárat vagy mit... de az alapokat nem kaptam meg hozzá.... hát köszi...
    a kék lila zöld sárga verzióra pedig 2x 5 teliholdas ládát kaptam

Imi* kedveli ezt.
  20. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Sziasztok, én is az idősek korosztályához tartozom, szeretem a matekot, meg a logikai dolgokat, de nem aszerint játszok. Nagyon élvezem a játékot, kapol amit kapok, mindennek nagyon örülök, hiszen minden jó valamire, Azt gondolom nem kell idegeskedni, hiszen akkor elmegy a játék öröme, pedig szerintem mindenki azért játszik, hogy kicsit kikapcsolodjon, más dolgot is csináljon mint a mindennapi állandó elfoglaltás. Játszatok pozitivan, vidáman, szép napot kivánok nektek.

ildiko44, lbs76, milanzs és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.